Hybrid4Hybrid4 technológia

Az új Hybrid 4 hajtáslánccal egyesülnek a Citroën HDi dízelmotorok és az elektromos hajtás előnyei. Ez a technológia kevesebb széndioxid-kibocsátást (88g / km), négy vezetési módot és szenzációs technológiát kínál: a rendelkezésre álló maximális összteljesítmény 120 kW + 27 kW (200 LE), továbbá négykerék-meghajtás, elektromos motor a városi vezetéshez és a boost gyorsulás teszi teljessé az élményt. A HDi motorok a legújabb generációs Stop & Start rendszerrel felszereltek, amit az elektromos motor és az elektronikus vezérlőegység teljesítménye egészít ki. A Hybrid4 technológia különböző vezetési módokat tesz lehetővé, melynek beállítását a középkonzolon végezhetjük el.

Négyféle vezetési beállítás közül választhatunk: Auto, Sport, 4WD és ZEV (Zero Emission Vehicle). Az Auto mód az optimalizált üzemanyag-fogyasztásra épül. A Sport üzemmód célja, hogy dinamikusabban közlekedést tegyen lehetővé, ezt támogatja az elektromos "boost" hatás. A ZEV mód tisztán elektromos hajtás, mely elegendő akkumulátor töltöttség mellett maximálisan 60 km/h-s sebességre képes, városi közlekedéshez ideális. A 4WD (négykerék-meghajtás) üzemmód célja a jobb vezetési feltételek biztosítása és a jobb tapadás elérése a kanyarokban. 

Fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékek:

Citroën DS 5 Hybrid4 ETG6 (120 kW + 27 kW) 16 vagy 17"-os abroncsokon: Kombinált 3,4 l/100km; széndioxid-kibocsátás: kombinált 88g / km.


A Citroën Hybrid4 motorok a következő modellekhez állnak rendelkezésre:


DS 5


     

     Adatkezelési szabályzatot ------- ITT  találod! :-) 
                                                                                                                                                      


Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!