A Citroën újdonságai a 2015-ös brüsszeli autószalonon/1 - C4

2015.01.15.

2015 Január 16-tól Brüsszelben várja érdeklődőit megújult modellkínálatával, még több hasznos technológiával és kényelmi fejlesztésekkel a Citroën. A Citroën a 4-es pavilon csaknem felét állítja az újjászületett haszongépjárművek és személygépkocsik szolgálatába, hogy az arra látogatók teljes pompájukban csodálhassák meg azokat.

Új Citroën C4

A 2010-ben piacra került, azóta nagy kedvenccé vált személygépjármű, melyből máig 450.000 darab kelt el, modellfrissítésen esett át. Az elegáns formavilág, páratlan menettulajdonságok és kényelmi funkciók megtartása mellett új világító testekkel, fedélzeti szolgáltatásokkal és motorválasztékkal egészül ki a Citroën ötajtós büszkesége.

A LED égős nappali menetjelzőkkel szerelt első fényszórók és a 3D hatású hátsó lámpák egyedivé és hangsúlyossá teszik az új C4 külsejét, míg az utasteret a műszerfalon elhelyezett, az összes média- és navigációs funkciót egyesítő 7 colos érintőképernyő, s az új kárpitválaszték teszik ellenállhatatlanná. Ezen kívül a hasznos technológia része még a kulcs nélküli nyitó- és indítórendszer (ADML).

Továbbra is előtérben marad a kényelem, s a kiváló hangszigetelés. A kényelmes ülések, a masszázsfunkcióval rendelkező vezetőülés és az elektromos működtetésű árnyékolóval ellátott panoráma üvegtető mind fokozza az utazásélményt. 

Mindemellett, a  legújabb generációs motorok, melyeknél a vezetési élmény és az alacsony fogyasztás a fő szempont, a háromhengeres PureTech benzinmotorok, és a BlueHDi dízelmotorok kérhetők az új C4-hez.


     

     Adatkezelési szabályzatot ------- ITT  találod! :-) 
Láttad már az image videónkat? 

Citroen Sipos- Ahol a csodák születnek!

                                                                                                                                                              


 

Megtetszett Cooky limitált kiadású új C3-asa?

A limitált széria többi modellje, most kedvezményesen megvásárolható, persze amíg a készlet tart! ;-) 

Cooky pedig személyesen adja át a megvásárolt autót! 

                             
                          További információ ITT


Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!