Citroën C4 Cactus - A World Car Design of the year díj nyertese

2015.04.07.Április 2-án vehette át World Car Design of The Year díját a Citroën a new yorki nemzetközi autószalonon. A verseny zsűrije a Citroën C4 Cactus autómodellt egyedi formavilága, optimista megoldásai, modern, fantáziadús vonalai és funkció-gazdag új dizájnja miatt emelte az első helyre a kategóriában. Ezentúl a Citroën C4 Cactus formavilága bátran feszegeti a határokat, s a megszokottól eltérő megoldásokkal ellátott autómodell.

A C4 Cactus egyedi és merész személyiségével, optimista, lezser stílusával vonzó alternatívát kínál a hagyományos ötajtósokkal szemben. Az autó tervezése során megalkotói célja nem volt más, mint egységet teremteni, melynek alkotóelemei esztétikus megjelenés és praktikum. Ezen együttálásnak köszönhető a karakteres, ám letisztult felületek, melyet dekoratív, funkciót ellátó elemei tesznek izgalmassá. (pl. Airbump® betétek vagy a tökéletesen egyedi világító berendezések)

A Citroën C4 Cactus olyan nagyszerű autómodellek nyertes listájára került fel ezzel a díjjal, melynek szereplői a BMW i3, a Jaguar F-Type, Range Rover Evoque, vagy az Aston Martin Rapide. Míg a C4 Cactusnak ez az első ilyen sikere, a francia márka már korábban is képviseltette magát a legdizájnosabb autók megmérettetésén, sőt, 2006-ban szintén díjat nyert az akkori C4-gyel.

Nem kérdés, a Citroën stílusvilága nemzetközi szinten is igen elismert. A márka különleges, egy szempillantás alatt megjegyezhető, nem utolsósorban pedig az autózás történetét meghatározó megoldásai mindenki fantáziáját megmozgatják, az olyan országokban is, ahol a Citroën hivatalosan nincs is jelen.

Linda Jackson, a Citroën vezérigazgatója így értékelte a márka legújabb sikerét: „Ez a nagyon értékes díj a Citroën kreativitását és merészségét ismeri el. A C4 Cactus azért tűnik ki annyira a többi autó közül, mert Citroën, és a Citroën mindig egyedi és különleges. Ez adja márkánk identitását, ezt várják el tőlünk az ügyfelek, ettől sikeres a Citroën immár 95 éve. Mindig tudunk meglepetést okozni!”


C4 CACTUSRÓL BŐVEBBEN


     

     Adatkezelési szabályzatot ------- ITT  találod! :-) 
                                                                                                                                                      


Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!