CITROEN KÉSZLETMODELLEK 0% THM-mel!

INDÍTSA AZ ÉVET EGY ÚJ CITROËNNEL!

keszletkisopres_0szazalek_thm

Ne várjon holnapig, indítsa az évet egy új Citroënnel! Az idén száz éves Citroën meglepetés ajánlattal várja. Válasszon gazdagon felszerelt, kényelmes személyautóink közül most egyedülálló 0% THM finanszírozással! Az akciós készlet modelljeinek szériafelszereltsége többek között: klíma, tempomat, tolatóradar, ködfényszórók, LED-es nappali menetfény, 7“ érintőképernyő, Bluetooth telefonkihangosító, USB csatlakozó. Siessen, mert ajánlatunk csak a zárt akciós készlet erejéig érvényes! 

CITROËN C4 CACTUS PureTech 110 S&S FEEL

1CE3A5 copie

A szériafelszereltség néhány további eleme: 
Komfortfutómű progresszív hidraulikával
6 hangszórós audiorendszer rádióval, térbeli hangzással
Front-, oldal- és függönylégzsákok
Elektromosan állítható, fűthető visszapillantótükrök
Vezetőoldali deréktámasz

Extrák a készlet függvényében:ülésfűtés, Automata klíma csomag


CITROËN C3 AIRCROSS PureTech 110 S&S SHINE

Citroen C3 Aircross

A szériafelszereltség néhány további eleme:
Navigációs rendszer Mirror Screen funkcióval
Front-, oldal- és függönylégzsákok
Sebességtábla-felismerő rendszer
16"-os "MATRIX" könnyűfém keréktárcsák
Csúsztatható hátsó üléspad

Extrák a készlet függvényében:ülésfűtés, Family & Safety csomag


CITROËN C4 SPACETOURER BlueHDi 130 S&S FEEL

1CH5AF-desktop.png

A szériafelszereltség néhány további eleme:
Navigációs rendszer Mirror Screen funkcióval
Esőérzékelős ablaktörlő, automata fényszóró
Panorámaszélvédő
16" "Notos" könnyűfém keréktárcsák
Hosszirányban állítható hátsó ülések
Extrák a készlet függvényében:ülésfűtés, tolatókamera


CITROËN GRAND C4 SPACETOURER BlueHDi 130 S&S FEEL

index_GC4ST

A szériafelszereltség néhány további eleme:
Navigációs rendszer Mirror Screen funkcióval
Esőérzékelős ablaktörlő, automata fényszóró
Panorámaszélvédő
16" "Notos" könnyűfém keréktárcsák
Hosszirányban állítható hátsó ülések
Extrák a készlet függvényében:ülésfűtés, tolatókamera

*Jelen finanszírozási ajánlat 2019.01.07-től 02.28-ig, vagy visszavonásig, a zárt akciós készletlistán szereplő modellekhez vehető igénybe visszaigazolt megrendelés esetén. A feltüntetett ajánlat más kedvezménnyel és akcióval nem összevonható. A kép illusztráció. A hirdetésben szereplő C4 SpaceTourer, C3 Aircross és C4 Cactus modellek vegyes fogyasztása sorrendben: 5 l/100 km, 5,7 l/km, 4,9 l/km. CO2-kibocsátásuk: 116 g/km, 131 g/km, 110 g/km. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő Citroën márkakereskedésekhez! A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, melyhez a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz. A konstrukcióban a futamidő 36-60 hónap lehet, míg a maximális finanszírozási összeg nem lehet több mint 3,5 millió forint. Az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték. A megadott 0 %-os induló THM érték tájékoztató jellegű. A teljes hiteldíj mutató (THM) kiszámítása a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján történt. A THM meghatározása az aktuális szerződéskötési feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat.

**Minden magánügyfél számára új autóként értékesített személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződése jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

***A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.


Nincsenek hírek.

Az Adatkezelési szabályzatot ITT TALÁLOD!


Készletről azonnal elvihető haszongépjárművek kedvező áron!

További részletek megtekintése


A
K
C
I
Ó
S
 
A
J
Á
N
L
A
T