Elkészült a háromszázezredik Citroën DS 3

2014.10.01.


300 000 – ennyi Citroën DS 3 gurult ki a gyártósorról Franciaországban. A háromszázezredik darab a "So irresistible" korlátozott számban kapható széria egyik darabja Perla Nera fekete fényezéssel, és Xenon Full LED fényszórókkal felszerelt. A hatalmas gyártási mennyiség jól mutatja az autó elismerését, melyet különleges részletei, technológiai megoldásai miatt érdemelt ki, s amiatt, hogy csodálatos élmény vezetni!

Citroën DS 3 a DS márka első modellje volt, és nemcsak az autókedvelő közönség prémium kategóriával kapcsolatos sztereotípiáit törölte el, hanem az autógyártáséit is. A DS 3 ismertetőjegye ugyanis a színes, sokféle elem, mely miatt méltán hívják "egyéniség autónak". Ez pedig alapvető változásokat hozott a gyártási folyamatban is, ugyanis már az üzemben lehetővé kell tenni az egyéni igények alkalmazását. Az új szemlélet maximálisan beigazolódott, ezért is gördülhet le ma már a háromszázezredik példány a poissy-i üzem gyártósoráról.


300 000 – figyelemreméltó sikerre utal ez a szám. A DS első modellje elsősorban stílusával hódít, amelyet minden ügyfél gyakorlatilag a saját ízlése szerint alakíthat tökéletesen egyedivé. A DS 3 vérbeli prémium modell, kifinomult anyaghasználattal, csúcstechnológiás megoldásokkal, és a mindennapokat is különleges élménnyé varázsoló menettulajdonságokkal.
 
A stílusteremtő DS modell folytatja útját: a háromszázezredik példány már a nemrégiben megjelent új fényszórókat kapta. A Xenon Full LED elnevezésű fényforrás világújdonságként ötvözi a LED és a xenon technológiát, ráadásul mindezt látványos, futófényként felvillanó irányjelzőkkel kombinálja.
 
A „jubileumi” példány az új fényszórókon kívül más érdekességekkel is büszkélkedhet: a „So Irresistible” elnevezésű limitált széria, amely a modell exkluzív kiviteli szintjére épül, 17 collos Aphrodite könnyűfém keréktárcsákkal, és Párizs előtt tisztelgő – a város világhírű nevezetességeit ábrázoló – szitanyomott hátsó oldalablakokkal és lézer-gravírozott műszerfal-díszítéssel kerül forgalomba. A technológiai kínálatot tolatókamera, az Active City Brake nevű automatikus fékrendszer, és BlueHDi 120 motor gazdagítja. Utóbbi – hatfokozatú manuális váltóval – már most megfelel az Euro6 környezetvédelmi előírásoknak: vegyes fogyasztása 3,6 l/100 k m, CO2-kibocsátása pedig 94 g/km. A DS-RŐL BŐVEBBEN
Galéria


     

     Adatkezelési szabályzatot ------- ITT  találod! :-) 
                                                                                                                                                      


Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!