Megérkezett az új Citroën C4 Cactus

2014.09.15.

Még több dizájn, még több hasznos technológia


A fogyasztói társadalom folytonos elvárásainak sebes átalakulásával az autóipar is lépést tart.
A CITROËN például nem mindennapi alternatívát kínál a kompakt személyautók kedvelőinek: a CITROËN C4 CACTUS-t.  Az alsó középkategóriában hosszú ideje ugyanazok a meglehetősen kötött sztereotípiák uralkodnak. A Citroën C4 Cactus ezt a megszokott "állóvizet" hivatott felkavarni meglepően egyedi formájával, s okos megoldásaival. A cél egyértelmű: azt adjuk az ügyfeleknek, amire valóan szükségük van.    
 
A CITROËN C4 CACTUS új képlettel fejezi ki a modern autózás egyik legfontosabb tételét:  

+ dizájn
+ kényelem
+ hasznos technológia
+ takarékos megoldás 

Fókuszban az ügyfél igények

A technológiai újítások és a karakteres dizájnelemek szolgálják a kényelmet, az egyszerű használatot és az alacsonyabb fenntartási költségek elérését.
Az Airbump rendszerrel hasznos, esztétikus és igény szerint személyre szabható újdonságot kínál a CITROËN, mely nemcsak az autó stílusát teszi karakteresebbé, de a karosszériát is védi.A felhasználóbarát, 100%-ban digitális vezérlőfelület tágasabb vezetőhelyet eredményezett, ahol a kezelőgombok a 7 colos érintőképernyő körül kaptak helyet. A nagyméretű első ülések kényelmes kanapéra emlékeztetnek. A tetőbe épített utasoldali légzsák (Airbag In Roof technológia) igazi világújdonság, mely nagyobb teret és több rakodóhelyet biztosít az elöl ülő utas számára. A hővédelemmel ellátott panoráma üvegtetőnek köszönhetően fényárban úszik az utastér – anélkül, hogy felmelegedne. Szabaduljunk meg mindentől, ami felesleges – így költséget csökkentünk. Az optimalizált kialakítású padlólemezhez a legújabb generációs, hatékony motorok társulnak: a CITROËN C4-nél 200 kg-mal könnyebb Cactus a kiváló vezetési kényelmet alacsony üzemanyag-fogyasztással párosítja (a dízelváltozat CO2-kibocsátása csupán 82 g/km, fogyasztása 3,1 l/100 km, a benzines változat CO2-kibocsátása pedig.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ A C4 CACTUSRÓL


Galéria


     

     Adatkezelési szabályzatot ------- ITT  találod! :-) 
Láttad már az image videónkat? 

Citroen Sipos- Ahol a csodák születnek!

                                                                                                                                                              


 

Megtetszett Cooky limitált kiadású új C3-asa?

A limitált széria többi modellje, most kedvezményesen megvásárolható, persze amíg a készlet tart! ;-) 

Cooky pedig személyesen adja át a megvásárolt autót! 

                             
                          További információ ITT


Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!