ÚJ CITROEN C3 AIRCROSS KOMPAKT SUV - MÁR RENDELHETŐ!

2017.10.06.

A C5 Aircross bemutatása után az SUV-piacon indított nemzetközi offenzíva következő lépését most az új C3 Aircross jelenti a Citroën számára.  
A Citroën C3 SUV magyarországi bevezetése 2017 év végére várható.

  TEKINTSE MEG VIDEÓNKAT

  Az új C3 Aircross új generációs kompakt szabadidő-autó, mely markáns küllemével és tekintélyes belméretével erőt és frissességet sugároz. 

   

   

  597x500_SUV_Nouvelle_Génération_C3_Aircross-flou
   

  ÚJ GENERÁCIÓS SUV

  #PLUSDEPOSSIBILITÉS

  Az új Citroën C3 Aircross egy 4,15 m hosszú kompakt SUV, mely erőt, eredetiséget 
  és frissességet sugárzó fellépésével hívja fel magára a figyelmet. 

  Az új Citroën modellekre jellemző egyedi felépítés fémjelzi, és a biztonságérzetet nyújtó, masszív SUV-k valamennyi attribútumával rendelkezik: 
  megemelt hasmagasság és vezetési pozíció, hangsúlyos első és hátsó lökhárítóbetétek, nagyméretű kerekek és sárvédő-szélesítések. 


   KÖNNYEDÉN MINDEN TEREPEN : GRIP CONTROL LEJTMENET-SZABÁLYOZÓ FUNKCIÓVAL

   747x322_Grip_Control_C3_Aircross-flou

   A minden körülmények között optimális meghajtást biztosító Grip Control® rendszer  az ötféle üzemmódon keresztül minden helyzetben nagyobb biztonságot garantál. Az automatikus működésű Standard üzemmód mellett a Homok, Terep, Havas út és ESP OFF üzemmódok választhatók.

   A Grip Control® rendszerhez kapcsolódó lejtmenet-szabályozó funkció meredek lejtőn is képes alacsony sebességen tartani a gépkocsit. Segít megőrizni a menetpályát és megakadályozni a gépjármű megcsúszását, amikor lejtőn lefelé halad. Ezzel az új funkcióval tökéletesen a vezető uralma alatt tartható az új C3 Aircross. 

   TOP REAR VISION TOLATÓKAMERA

   747x322_Agilite_C3_Aircross-flou

   A Top Rear Vision tolatókamera a tájékozódást és a parkolási manőverek megkönnyítését szolgálja. 
   Hátramenetbe kapcsoláskor a gépkocsi mögötti terület 180°-os rekonstruált képe megjelenik a 7” érintőképernyőn. Az észlelt akadályok távolságától függően különböző színű jelölések segítik a tájékozódást. 

   TÁGAS & JÓL VARIÁLHATÓ

   Az utasokat nagyméretű, kényelmes ülések, kivételes helykínálat, tágas lábtér, rendkívüli variálhatóság (két részben csúsztatható üléspad, az első utasülés asztalka helyzetbe állítását követően 2,40 m hosszú rakodófelület) és rekordméretű csomagtartó (410–520 l) várja. 

   A jó közérzethez a fényben fürdő utastér is hozzátartozik – erről a nagyméretű panoráma napfénytető gondoskodik.
   1500x646_Habitabilité_C3_Aircross_flou

   ROBUSZTUS, BIZTONSÁGÉRZETET NYÚJTÓ MEGJELENÉS

   Az új Citroën C3 Aircross egyedi felépítésével, elevenségével és biztonságérzetet nyújtó megjelenésével egy pillanat alatt leveszi az embert a lábáról. 

    

   Az egyszerre kompakt és magas külső (4,15 m hosszú, 1,76 m széles, 1,64 m magas) szép arányokat mutat, és ráirányítja a figyelmet a lendületes, letisztult vonalvezetésre.

   Az új Citroën C3 Aircross megjelenésére nézve kifejezetten robusztus, első és hátsó világítótestei tiszteletet parancsolnak, a kiegyensúlyozott, vízszintes tagolásnak hála mégis minden agresszivitást nélkülöz.

   Az új C3 Aircross elején a két szinten elrendezett jellegzetes Citroën-fényforrások köszönnek vissza, melyek kifejezőbbé teszik a jármű orr-részét, és a márka legújabb modelljeire jellemző világítótestekkel szolgálnak. 
   A felső sorban a LED-es nappali menetjelző lámpákat az autó teljes szélességében dupla krómléc köti össze a márkajellel. 

   Combinaisons_C3_Aircross-flou
    

   90-FÉLE KOMBINÁCIÓ : 
   LEGYEN MERÉSZ !

   Az új Citroën C3 Aircross stílusát és személyiségét az is alapvetően meghatározza, hogy minél hívebben szeretné tükrözni tulajdonosa egyéniségét. 
   A tető színe mellett egy hozzá illő színcsomagot is választhatunk. A sziluett különböző pontjain – tetőcsomagtartó rudak, hátsó háromszögablak, tükörházak, első fényszórókeretek, kerékközép-szegélyek – megjelenő dinamikus színfoltok sajátos ritmust adnak az SUV stílusának. 

   A saját stílus kialakításához a C3 Aircross a külső személyre szabási lehetőségek gazdag választékát kínálja. A legkülönfélébb kontraszthatások érhetők el a kilencvenféle kombinációval, melyek között mindenki megtalálhatja a saját vérmérsékletének és ízlésének megfelelőt: 
   8 karosszériaszín (Natural White, Ink Black, Misty Grey, Cosmic Silver, Passion Red, Breathing Blue, Homokszín, Spicy Orange) 
   4 tetőszín a kéttónusú változatokhoz (Ink Black, Natural White, Spicy Orange vagy Homokszín – célországtól függően) 
   4 színcsomag (narancs, szürke, fehér és fekete). 

   Az ügyfelek szabadon kísérletezhetnek a hagyományos árnyalatok feldobásával vagy éppen az erős kontrasztok enyhítésével. A kerekekre nézve pedig stílusos 16” dísztárcsák és 16” vagy 17” gyémántfényű alumínium keréktárcsák közül válogathatnak.

   CITROËN ADVANCED COMFORT®

   1500x500_Citroen_Advanced_Comfort_flou

   A Citroën Advanced Comfort® programnak megfelelően az új C3 Aircross a helykínálat, a variálhatóság és a csomagtér-kapacitás terén is újat tud nyújtani:


   -  magas felépítésének köszönhetően a C3 Aircross a szegmens legnagyobb helykínálatával és kivételes komfortszinttel rendelkezik: az öt ülőhelyhez egytől-egyig méretes láb- és fejtér tartozik. Az első és hátsó fejtér tekintetében a C3 Aircross kategóriagyőztes (Best in class).
   - a C3 Aircross variálhatóság tekintetében is megelőzi a társait: a dönthető háttámlákkal felszerelt, 2:1 arányban osztott hátsó üléspad két része minden nehézség nélkül – 150 mm-es távon – külön-külön is csúsztatható. Az első utasülés összecsukásával hosszú tárgyak szállítására is lehetőség van. A maximális rakodóhossz így egy mozdulattal 2,4 méteresre növelhető. 
   -  a csomagoknak is bőven jut hely, hiszen a C3 Aircross a kategória legnagyobb csomagtartójával rendelkezik. A széles csomagtérfedél, a nagy nyílási szög és az alacsony csomagtérküszöb pedig külön megkönnyítik a bepakolást. A 410 literes alapméret a csúsztatható üléspadnak köszönhetően (maximálisan előretolt helyzetben) 520 literesre növelhető. 

   PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

   Az új C3 Aircross napfényes utasterében uralkodó barátságos légkör a jó közérzet és a felfrissülés forrása.

   A méretes oldalablakok minden irányban kiváló kilátást és remek fényviszonyokat biztosítanak. A nyitható panoráma üvegtetőn keresztül akadálytalan kilátás nyílik az égre.

   A B kategóriájú SUV-k családjában egyedülálló, elektromos vezérlésű, szakaszosan nyíló berendezés belülről közel 1 m hosszú üvegfelületet jelent, mely sötétítővel és egy LED-es fénysorral van felszerelve. 
   Az utastér fényviszonyai a hátsó üléssorban elhelyezett napellenzőkkel is változtathatók. 

   HASZNOS TECHNOLÓGIÁK

   HEAD-UP DISPLAY

   747x322_Affichage_Tete_Haute_C3_Aircross-flou

   A vezetéshez hasznos információk a vezető látóterében jelennek meg. Az elrejthető lemezre vetített színes kijelzés jóvoltából a különböző adatok (sebesség, sebességkorlátozó és -szabályozó információi) folyamatosan elérhetők úgy, hogy közben a vezető mindvégig az úton tarthatja a szemét.

   VEZETÉK NÉLKÜLI OKOSTELEFON-TÖLTÉS

   747x322_Recharge_Sans_Fil_C3_Aircross-flou

   Ez az innovatív berendezés számos okostelefon vagy más Qi szabványú eszköz indukciós töltését teszi lehetővé a középkonzolban e célból kialakított tárolórekeszbe integrált töltőállomásnak köszönhetően. Nincs többé szükség a fizikailag és esztétikailag is zavaró kábelekre. A vezeték nélküli áramátvitel a mágneses indukció elvén alapul. 

   VEZETÉST SEGÍTŐ BERENDEZÉSEK

   • NYUGALOM ÉS BIZTONSÁG

   • PARK ASSIST

   • ADAPTÍV FÉNYSZÓRÓ

   • SEBESSÉGTÁBLA-FELISMERŐ RENDSZER

   • ACTIVE SAFETY BRAKE

   1500x500_ADAS-flou

   Az új C3 Aircrossban  kiemelt szerep jut a biztonságos és nyugodt vezetést garantáló intuitív technológiáknak, melyek számtalan vezetéssegítő és biztonsági felszerelés formájában szolgálják az egyszerűbb és biztonságosabb közlekedést.

   KONNEKTIVITÁS

   MIRROR SCREEN

   747x322_Mirror_Screen_C3_Aircross-flou

   Jó lenne meghallgatni egy számot az okostelefonról? Meg kellene nézni az útvonalat? Az opcióként rendelhető Mirror Screen jóvoltából mindezt könnyen és biztonságosan megteheti, akár vezetés közben is. Az okostelefon alkalmazásai megjelennek a jármű 7 colos érintőképernyőjén. A Mirror Screen Apple CarPlayTM és MirrorLink ® protokollal működik*. Hát nem praktikus?

   * KIZÁRÓLAG a MirrorLink®, az Apple CarPlayTM, illetve az Android Auto (2016 VÉGÉN JELENIK MEG) által hitelesített alkalmazások működnek majd A jármű leállított állapotában és menet közben, esettől függően. Menet közben az érintett alkalmazások egyes funkcióit letiltja a rendszer. Az ön okostelefonján elérhető egyes tartalmakhoz elő kell fizetni a MirrorLink®, az Apple CarPlayTM vagy az Android Auto által hitelesített, azonos alkalmazást . A Mirror Screen funkció a MirrorLink® (a MirrorLink®-kel kompatibilis Android, BlackBerry és Windows Phone) eszközökkel, vagy az Apple CarPlayTM-mel (iOS-es telefonok) illetve az Android Auto-val (androidos telefonok) működik, amennyiben ön rendelkezik a szolgáltatóhoz való internethozzáférést is tartalmazó telefonelőfizetéssel.

   CONNECT NAV

   747x322_Connect_Nav_C3_Aircross-flou

   Ezen az érintőtechnológiás, új 3D navigációs rendszeren (az iPadekhez hasonlóan) két ujjal is lehet zoomolni, a tökéletesített térképadatbázisnak köszönhetően pedig a navigáció is hatékonyabb.

   HATÉKONY ERŐFORRÁSOK

   Az új C3 Aircross kínálatában számos takarékos és hatékony legújabb generációs motort találunk. A kompakt SUV ideális partnerként egyformán jó szolgálatot tesz a mindennapi városi utak és a hétvégi kiruccanások, illetve hosszabb nyaralások során. 

   A kínálatában szereplő háromhengeres 82 és 110 lóerős PureTech motorok a legújabb technológiákkal büszkélkedhetnek: gyors reakcióidő és visszafogott fogyasztás, illetve CO2-kibocsátás jellemző rájuk. 

   A 100 és 120 lóerős BlueHDi motorok szintén környezetkímélők és takarékosak, és élvezetes vezetést biztosítanak.
   1500x646_Moteurs_C3_Aircross_Flou

        

        Adatkezelési szabályzatot ------- ITT  találod! :-) 
   Láttad már az image videónkat? 

   Citroen Sipos- Ahol a csodák születnek!

                                                                                                                                                                 


    

   Megtetszett Cooky limitált kiadású új C3-asa?

   A limitált széria többi modellje, most kedvezményesen megvásárolható, persze amíg a készlet tart! ;-) 

   Cooky pedig személyesen adja át a megvásárolt autót! 

                                
                             További információ ITT


   Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!