CITROËN

A Citroën személyautó-kínálata az igények teljes skáláját lefedi. Elektromos hajtású kisautót keres? Netán hétszemélyes egyterűt, vagy városi terepjárót? Kipróbálná a Citroën legújabb fejlesztéseit egy autóba sűrítve? A Citroën mindenre kínál megoldást, eleget téve a modern kor által megfogalmazott technológiai és kényelmi igényeknek. Hogy Ön ne csak egy új autót vezessen, hanem egy Citroënt.UJ_Citroen_C3

ISMERJE MEG A MODELLT !

Új szelek fújnak a kompakt városi autók kategóriájában! Az új Citroën C3 legmeghatározóbb elemei : optimista és letisztult designja, szépen megrajzolt ívei, a többféle színben játszó  Airbump® és olyan technológiák, mint például a  Citroën ConnectedCAM™. Kifejező és egyedi kialakítása összetéveszthetetlenné teszi az új modellt.

 

  DESIGN

  1500x500_Citroën_C3-Design_v2.jpg

  Szerelem első pillantásra ! A magas kialakítású, karizmatikus orr-rész és az erősen ívelt oldalvonalak erőteljes és energikus megjelenést kölcsönöznek az autónak. A letisztult formák, a jellegzetes grafikai elemek és a színek összjátéka korszerű, trendi autót eredményezett. 
  Helyezkedjen el kényelmesen és figyelje az új idők szavát !

   MÉRETEK : MINDENHOL ELFÉR !

   .

   Az új C3  hosszúsága alig 4 méter, így a városi forgatagban sem jelenthet gondot a parkolás és a manőverezés.

    

   • Hosszúság : 3,99 m
   • Szélesség : 1,74 m  
   • Magasság : 1,47 m
   • Tengelytáv : 2,54 m
   • Csomagtartó mérete : 300 l

   EGYEDI FÉNYEK

   747x322_Citroën_C3_signature_lumineuse.jpg

   A két szinten elhelyezett jellegzetes Citroën világítótestek kiemelik az autó „tekintetét”, és ráirányítják a figyelmet a magas motorháztetőre. A márkaemblémából kiinduló dupla krómcsík a gépjármű teljes szélességében egészen a LED-es nappali menetjelző lámpákig húzódik. 
   A ködfényszórókat üde színfoltként színes betétek keretezik (változattól függően).

   LEBEGŐ TETŐ

   747x322_Citroën_C3_toit_biton_v4.jpg

   Az új C3 egyik legegyedibb jellemzője az ún. lebegő tető. Ez a különleges elem, melyet a fekete szélvédőkeret tart, még dinamikusabbá téve az autó sziluettjét, három színben rendelhető (Feel és Shine felszereltség esetén). 
   Az oldalablakok alsó pereme a megemelt motorháztető vonalát követi. Ez a formai egyensúly higgadtságot és nyugodt derűt kölcsönöz az autónak. 

   Airbump nouvelle citroen C3 new
    

   AIRBUMP® : ÉR A 
   LEPATTANÓ!

   A C4 Cactusból már jól ismert Airbump® betétek sajátos grafikai elemként nemcsak a karosszéria védelmét szolgálják, de a gépjármű stílusát is karakteresebbé teszik. 

   A karcolásbiztos felület alatt rejlő légbuborékok ütéstompító hatással rendelkeznek. A hőre lágyuló poliuretánból (TPU) készült védőelemek ellenállnak a nap, a víz, az elöregedés vagy a karcolások jelentette mindennapi megpróbáltatásoknak. 

   Az Airbump® védőelemek 6 levegőkapszulából állnak, és az ajtók – különösen városban sérülékeny – alsó részét védik. Az Airbump® elemeket a tető színétől függően függően fehér, vagy piros keretezés díszíti.

   36-FÉLE SZÍNKOMBINÁCIÓ

   Az új CITROËN C3 széles színválasztéka mindenkit lenyűgöz: Mandulazöld, Hófehér, Kobaltkék, Shark szürke, Alumíniumszürke, Rubintvörös, Perla Nera fekete, Power narancs vagy Homokszín... 

   Ez a 9 külső szín 3-féle tetőszínnel kombinálható (Onyx fekete, Rally piros, Opálfehér) - válassza ki az ízlésének megfelelőt a lehetséges 36 kombinációból! (Feel és Shine felszereltség esetén)” 

   Melyik az ön C3 modellje?
     
    597x507_perso_blur.jpg

    HATÁRTALAN VARIÁCIÓS LEHETŐSÉG

    1500x646_Nouvelle_C3_Personnalisation_blur.jpg

    Az új C3 számtalan lehetőséget kínál, hogy modellje valóban tükrözze az ön egyedi stílusát.  Egyszínű vagy kétszínű? Airbump®? Letisztult vagy inkább vagány belső hangulat? 
    Válassza a számtalan variációs lehetőségből az egyéniségéhez legjobban illőt !

     KÉNYELEM A BELSŐ TÉRBEN

     1500x500_Citroën_C3_bien_etre_v3.jpg

     A belső dizájnt letisztult terek, teljes egyöntetűség, szelíd, telt formák jellemzik. A térérzékelést azonnal meghatározza a jellemzően vízszintes tagolás, azon belül is a jármű teljes szélességében húzódó, egy tömbből faragott műszerfal, melynek letisztultsága a többi forma egyszerűségét visszhangozza.
     Mint a fedélzeti kényelem kulcsfontosságú elemeit, az új C3 üléseit úgy tervezték, hogy széles és kényelmes ülőhelyeket kínáljanak. A hangsúly a térérzet növelése és a kényelem fokozása érdekében itt is a szélességen volt. Ezt az érzést erősítik a jellemzően nem autós területekről kölcsönvett meleg hatású, ragyogó anyagok is. A legapróbb elem is szervesen illeszkedik a gondosan kidolgozott, egységes egészbe.

      CITROËN ADVANCED COMFORT®

      Az új C3 tervezői különösen nagy gondot fordítottak az ülőhelyekre. A széles, nagy ülések nemcsak rendkívül kényelmesek, REMEK támaszt nyújtanak a deréknak.
      Kiemelt figyelmet kapott a futóműrendszer is, mely továbbfejlesztett lengéscsillapítót kapott. Az új kombináció kivételesen jól szűr, és a Citroën modelleknél megszokott módon kis kilengések esetén hagyja „lélegezni” a karosszériát.
      uj_citroen_c3

      TÁROLÓHELYEK
      & CSOMAGTARTÓ

      Az új C3 fedélzetén egyszerű az élet. A tárolóhelyek kialakítása a lehető legpraktikusabb, ugyanakkor a belső harmónia sem szenved csorbát. Az ötletesen elhelyezett középső rakodóhelynek köszönhetően maximális hely áll rendelkezésre az első sorban, a kesztyűtartónál pedig nincs nagyobb a kategóriában (6,25 l). 

      Az első ajtókban hatalmas ajtózsebek találhatók. Belső felületük világos színe praktikus módon elüt a bennük elhelyezett tárgyakétól, így gyerekjáték megtalálni őket. Az új C3 a csomagok tekintetében sem ismer kompromisszumot: közel 300 literes csomagterében bőven jut hely mindennek.
       
      597x500_Nouvelle_Citroën_C3_coffre_v2.jpg

      BELSŐ KIALAKÍTÁS

      1500x500_Citroën_confort_intérieur_v2.jpg


      A rendkívül kényelmes ülések, az utasteret fénnyel elárasztó panoráma üvegtető, a tekintélyes méretű tárolóhelyek és a hívogató, tágas terek az első pillanattól kellemes érzéssel töltik el az embert. A pozitív benyomást tovább erősíti a színek és anyagok összjátéka, mely a lakberendezés és az utazás világából merít ihletet.

      Az utasteret szelíd, telt formák és letisztultság jellemzik, és a dominánsan vízszintes műszerfalnak köszönhetően a rendelkezésre álló tér is nagyobb. A harmónia érzését az ajtók, az ülések és a műszerfal egységes kiképzése is erősíti. A meleg hatású, világos textil minőségi megjelenést és kivételes vizuális egységet biztosít.

      Az egységes dizájnnak köszönhetően az új C3 utasai igazi védőburokban érezhetik magukat, mely – akárcsak egy elegáns, ugyanakkor kényelmes ruha – az otthonosság érzetét nyújtja.

      PANORÁMATETŐ

      Toit de la nouvelle new citroen C3

      Az opcióként rendelhető panoráma üvegtetőnek köszönhetően az új Citroën C3 belső terét meghatározó kivételes fényviszonyok az utasoknak összehasonlíthatatlan térérzetet biztosítanak.
      A fény erőssége bármikor szabályozható a tetőhöz tartozó árnyékolóval.

      MŰSZERFAL

      747x322_Citroën_C3_Plance_Bord.jpg

      Mintha csak a saját nappalijában lenne ! Az utasteret szelíd, telt formák és letisztultság jellemzik, és a dominánsan vízszintes műszerfalnak köszönhetően a rendelkezésre álló tér is nagyobb. 

      KÉNYELMES ÜLÉSEK

      Sieges nouvelle citroen C3, new seats

      Az új C3 tervezői különösen nagy gondot fordítottak az ülőhelyekre. A széles, nagy ülések nemcsak rendkívül kényelmesek, hanem modern stílusukkal is kitűnnek. Kényelmes támaszt nyújtanak a deréknak, és a választott anyagoknak, valamint a rugalmasabb szivacsoknak köszönhetően komfortszintjük a legjobbakéval vetekszik. A vezető és az utasok több lépcsőben tapasztalhatják meg ezt a kényelmet: először az ülőlap puhaságát, majd az ülés formájából következő remek tartást élvezhetik. A puhább szivacsok egyben az út egyenetlenségeit is jobban szűrik, és nagyobb menetkényelmet biztosítanak.

      INTELLIGENS TECHNOLÓGIA

      1500x500_Citroën_C3_Technos.jpg

      Az új Citroën C3 újító designja mellett technológiai fejlesztéseiben is élen jár. 

      Az új C3-on világelsőként kerül bevezetésre például az interaktív Citroën ConnectedCAM™ rendszer. 

      Emellett számos, a kényelmet szolgáló, vezetést segítő rendszert is kínál a modell. A teljesség igénye nélkül:  Connect NAV navigációs rendszer, tolatókamera, holttérfigyelő rendszer, visszagurulás-gátló.

      Ú
      J
      D
      O
      N
      S
      Á
      G