CITROËN

A Citroën személyautó-kínálata az igények teljes skáláját lefedi. Elektromos hajtású kisautót keres? Netán hétszemélyes egyterűt, vagy városi terepjárót? Kipróbálná a Citroën legújabb fejlesztéseit egy autóba sűrítve? A Citroën mindenre kínál megoldást, eleget téve a modern kor által megfogalmazott technológiai és kényelmi igényeknek. Hogy Ön ne csak egy új autót vezessen, hanem egy Citroënt.
Játssz VELÜNK ÉS VIDD HAZA hétvégére Új citroen c3!


Nem kell mást tenned csak fotózd le magad a Pataki Cukrászda (ÉRD, balatoni út 61.) előtt kiállított ÚJ CITROEN C3-as tesztautóval.

  1. A fényképet fel kell tölteni a Citroen Sipos Facebook oldalra. a fotón jelöld be magad. Ezt a feltöltött fotót mutasd be a Pataki Cukrászdában és csekkolj be a Facebookon a Pataki Cukrászdából. Így a Pataki Cukrászdától kapsz egy erre a célra készített egyedi süteményt. Itt még nincs vége, hiszen az első 100 vendég, aki március 8.-án délután eljön a Citroen Sipos M6-os (6-os út 23km.)Szalonjába a FOOD TRUCK Bakker Shopból kap egy ajándék szendvicset és természetesen mellette kipróbálhatja az ÚJ CITROEN C3-at. 
  2. A facebokunkra feltöltők és a tesztvezetők között március 8.-án 17.00kor kisorsoljuk azt a szerencsést, aki hétvégére megkapja az új citroen C3-at.


Játékszabályzat

CITROEN SIPOS FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

A nyereményjátékok szervezője és lebonyolítója:Sipos Kft.

(2030 Érd, Iparos u. 34. Adószám:12125571-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-071846)
(a tov