Új DS 3


Személyre szabott elegancia

Készletről azonnal! Bruttó 4 395 000 Ft-tól!


>>Kedvezményes ajánlatot kérek!A domború felületek és a krómozott díszítések jóvoltából a DS3-at lendületes, ugyanakkor fegyelmezett vonalvezetés jellemzi. Oldalnézetből a karosszéria leghangsúlyosabb eleme a korszerű, áramvonalas kialakítású „cápauszony”.

A tető mintegy lebegni látszik az utastér felett, a krómkeretes hűtőrács pedig energikus megjelenést kölcsönöz az autónak. 

Saját DS3-a egyedi kialakításához, az Önhöz legközelebb álló színvilág megkomponálásához számtalan karosszéria- és tetőszínárnyalatból választhat.

Az önkifejezés további lehetőségei rejlenek a minden igényt kielégítő kreatív dekor elemekben. Számtalan eszköz áll rendelkezésére, hogy DS3 gépkocsijából teljesen egyedi autót alkosson.Az utasokhoz méltó enteriőr


A DS3 utasait kifinomult, elegáns belső tér fogadja. Az egymással tökéletesen harmonizáló, gondosan összeválogatott és megmunkált anyagok kellemes hangulatot árasztanak.
A műszerfal, a sebességváltógomb és a burkolatok színe minden esetben harmonikusan illeszkedik a tetőhöz választott színárnyalathoz. 


                   
A többféle beállítással rendelkező kagylóülésekhez különösen elegáns szövet- és bőrkárpitok gazdag választéka áll rendelkezésre.


A korszerűség és a kifinomultság nem ismer határokat...Minden igényt kielégítő komfortszint
Míg a gépjármű külseje meghódítja, a belseje egyenesen rabul ejti az embert.


                   

 
A Citroën DS3 utasterének diszkréten fényűző stílusa, a modellt jellemző korszerűség és aprólékos kivitel egyaránt lenyűgöző. Bármerre nézünk, csupa nemes anyaggal találkozunk: egymással váltakozva szálcsiszolt fém, bőr és krómfelületek gyönyörködtetik a szemet. 

        

A sportos alumíniumpedált a kényelmes vezetés érdekében részben csúszásgátló réteg borítja. Tökéletesen a kézbe simul a szaténfényű krómot színes fényes felülettel, vagy bőrrel ötvöző  sebességváltó.Meglepő temperamentum

A DS3 nagy teljesítményű, ugyanakkor környezetbarát benzin- és dízelmotorok széles választékát kínálja. 


Csúcstechnológiás megoldást képviselnek az újonnan kifejlesztett, Stop & Start rendszerrel ellátott, új generációs mikrohibrid e-HDi motorok, melyekhez optimalizált működésű manuális vagy robotizált váltó társul. A motor minden egyes megálláskor (például piros lámpához érve) leáll, de automatikusan azonnal újraindul, amint a vezető leveszi a lábát a fékpedálról. A mindennapos használathoz igazított, rezgésmentes és tökéletesen hangtalan Stop & Start rendszer gyökeresen át fogja alakítani a vezetésről vallott felfogását.


A környezettudatosság és a gazdaságosság jegyében mindenekelőtt jelentősen csökkenni fog gépjárműve CO2-kibocsátása és fogyasztása.


A kézi váltóhoz kapcsolódó e-HDi 90 Airdream motor CO2-kibocsátása például mindössze 90 g/km. A modellhez kínált valamennyi motor – a manuális vagy robotizált váltóval elérhető e-HDi 90 Airdream, az e-HDi 115 Airdream, a VTi 82, 
a manuális vagy automata váltóval kérhető VTi 120, a THP 155 vagy akár a DS3 Racinghez fenntartott THP 200 – kivételes vezetési élményt nyújtanak, városban és országúton egyaránt. 

A Citroën motorkínálatáról bővebb információt ide kattintva találhat.


ÉRDEKEL AZ AUTÓ, AJÁNLATOT KÉREK


Galéria


     

     Adatkezelési szabályzatot ------- ITT  találod! :-) 
Láttad már az image videónkat? 

Citroen Sipos- Ahol a csodák születnek!

                                                                                                                                                              


 

Megtetszett Cooky limitált kiadású új C3-asa?

A limitált széria többi modellje, most kedvezményesen megvásárolható, persze amíg a készlet tart! ;-) 

Cooky pedig személyesen adja át a megvásárolt autót! 

                             
                          További információ ITT


Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!