Új DS 4


Az érzelmek és a formatervezés diadala

Készletről azonnal! Bruttó 6 685 000 Ft-tól!

>>Kedvezményes ajánlatot kérek!
A DS 4 már első pillantásra egyértelművé teszi, hogy nem mindennapi autóval van dolgunk. A DS modellcsalád vérbeli tagja, márpedig a név kötelez.

Stílusos, kifinomult és különleges - minden porcikája a DS kreativitásának és technológiai tudásának legjavát sugározza. A DS 4 valódi tervezői bravúr: a kupéformába belesimuló ötajtós karosszéria azonnal rajongóvá tesz. Bátran ötvöz mindeddig szemben álló ötleteket, stílusokat.

A hűtőrács vonalából szívdobbanásként kiemelkedő márkajel, a motorháztetőn elhelyezett DS-embléma és a nappal is jól látható LED-es fényvezetők különleges egyéniségre utalnak.A profil meghatározó elemei a sötétített oldalablakok körül húzódó krómcsík, a markáns sárvédőívek, az óriási- akár 19 collos - kerekek és az ívelt, a tökéletes aerodinamika jegyében megtervezett légterelőben záródó tetővonal.

A modell hátsó része is szervesen illeszkedik az egész karosszériát jellemző exkluzív stílushoz. Izmos és masszív, ugyanakkor természetesen egyedi és kifinomult, hiszen a márka prémiumcsaládjának vérbeli tagja.

Az összkép hangsúlyos pontjai a lökhárító felső részén található krómdíszítés és a fényszórók bumerángra hasonlító vonalát.

Belső térA DS 4 belső terében is az erő, a dinamizmus és a kifinomultság uralkodik. A vezetőülés kagylóformája tökéletesen öleli körbe a testet, a kijelzők krómdíszítése kiragyog a műszerfalból. A műszerfal borításának tapintása bámulatosan finom.Az utastér hangulatát a panoráma.szélvédő és a sötét tető kontrasztja határozza meg. A kifinomultság, az érzékelhető minőség és sokszínűség vezette a tervezők kezét a belső tér minden egyes elemének kidolgozásakor. 


A DS 4 tulajdonosa 5 különböző bőrkárpit közül választhatja ki a hozzá leginkább illőt - amely akár kétszínű is lehet. A legmagasabb kiviteli szinten a teljes belső tér bőrburkolatot kap, így a műszerfal és az ajtók belső felülete is, az első üléseken pedig megjelenik a "Bracelet" elnevezésű kárpit, amelynek mintázata a fém karórák szíjára emlékeztet, dupla varrása pedig erőt és robusztusságot sugároz.


A luxus érzését olyan elemek növelik tovább, mint a levegőbefúvók, a középkonzol vagy a sebességváltó krómdíszítései. A belső tér legapróbb részletei is lenyűgözően kifinomultak és dinamikusak: a tervezők az alumíniumpedálokra, a bőrburkolatok varrására és a hangulatvilágításra is különös gondot fordítottak.Teljesítmény


A DS 4 pontosan úgy viselkedik az úton, mint ahogyan azt a külsejéből áradó mozgékonyság és magabiztosság sejteni engedi. Egész koncepciója a dinamikus menettulajdonságokra épül, olyan ügyfeleknek szól, akik határozott karaktert keresnek az autóban.

A DS 4 szinte tapad az úthoz, és ezzel minden körülmények között biztonságérzetet nyújt utasainak. Elől független McPherson kerékfelfüggesztéssel, hátul pedig deformálódó kereszttartóval szerelt futóművel rendelkezik, és elektromosan hajtott szivattyúval működő hidraulikus szervokormánnyal van felszerelve. A jól bevált és a gépkocsi adottságaihoz tökéletesen igazodó megoldások kiváló vezetési élményt garantálnak.Motor


E-HDI 115, HDI 160

Nagynyomású, közvetlen befecskendezéses techonlógia. Kellemes vezethetőség, takarékosság, dinamizmus és fokozottan környezetkímélő üzem jellemzi (FAP részecskeszűrő). A stop&start rendszernek köszönhetően még kisebb fogyasztás és egyedülálló vezetési kényelem jellemzi.

Hengerűrtartalom: 1560 cm3 ;Végsebesség: 190 km/h
Gyorsulás: 11.3 sec/0-100 km/h

Fogyasztási értékek: városon kívül 3.8 l/100 km; városi fogyasztás: 5 l/100 km


A Citroën teljes motorkínálatáról bővebb információt ide kattintva találhat.
ÉRDEKEL AZ AUTÓ, AJÁNLATOT KÉREK


Galéria


                                     


                Citroen Sipos- Ahol a csodák születnek!

                                                                                                                                                              


 

Megtetszett Cooky limitált kiadású új C3-asa?

A limitált széria többi modellje, most kedvezményesen megvásárolható, persze amíg a készlet tart! ;-) 

Cooky pedig személyesen adja át a megvásárolt autót! 

                             
                          További információ ITT


Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!