DS 5


A megvalósult jövő

Készletről azonnal! Bruttó 7 900 000 Ft-tól!

>>Kedvezményes ajánlatot kérek!Úgy gondolja, hogy egy autó nem tud Önnek meglepetést okozni?
A DS 5 meglepő és elbűvölő autó – vezetni és utazni benne egyformán öröm. Nem ismer kompromisszumot: sikeresen találkozik benne technológia és dizájn, esztétikum és intelligencia, teljesítmény és környezettudatosság.


Kivételes alkotás, amely szinte minden tekintetben felülmúlja a várakozásokat.


A luxus ma már közhely?
A DS 5 a márka tudásának legjavát képviseli. Sikeresen ötvözi a hagyományos értékeket az innovatív megoldásokkal, miközben határozott egyéniségét egy pillanatra sem adja fel. Minden porcikájából minőség és kifinomultság árad.  Az igényesség többek között az ülések rendkívüli kidolgozásában is megnyilvánul.


A DS 5, melynek letisztult, feszes vonalai kifejezetten dinamikus viselkedésről  árulkodnak, stílusával és arányaival egyaránt meglep. Felépítése újszerű és egyedi: kompakt méretei ellenére öt teljes értékű üléssel és tágas csomagtérrel rendelkezik. A LED-es nappali fénnyel hangsúlyozott fényszórók, a szablya formájú krómcsík és a hátsó sárvédő kialakítása különösen elegáns megjelenést biztosítanak. Mintha csak egy lendületes, áramvonalas szobrot látnánk.
Természetes ergonómia

A DS 5 az intuícióra építő autó. A kulcs nélküli nyitás és indítás funkciójának köszönhetően már messziről felismeri gazdáját. A zárak nyitásához elég megérinteni az ajtókilincset, és a ledes belső világítás is működésbe lép, hogy fokozatosan megvilágítsa az utasteret.  A gépjármű indításához pedig csak meg kell nyomni a START gombot. 
A DS 5 által kifejezett minőséget és igényességet hangsúlyozzák a beltérben gazdagon alkalmazott bőr és fém felületek.
A DS 5 nemes anyagaival stílus és kifinomultság tekintetében a Citroën tudásának legjavát nyújtja. Ennek jellemző példái a DS családnál immár megszokott – a fém óraszíjak mintázatára emlékeztető – Bracelet kivitelű nappabőr ülések.
        
Az emelkedő középkonzol  láttán szintén a repülőgépek jutnak az eszünkbe, a tetőn elhelyezett vezérlők kezelése pedig a pilóták mozdulatait idézik.

       

Egy pillanat alatt elérhetők az újdonságnak számító eTouch szolgáltatások, köztük a helyzetbeméréssel egybekötött sürgősségi és assistance segélyhívás (a szolgáltatások Magyarországon korlátozottan működnek). 
 


Technológia a vezetési élmény szolgálatában

A DS 5 vezetési élmény tekintetében nem ismer megalkuvást. Az innovatív fedélzeti funkciók közül említést érdemel a head-up display, melynek átlátszó kivetítője színesben vetíti a vezető látóterébe a vezetéshez szükséges információkat, így mindvégig az úton tarthatja a szemét és a vezetésre koncentrálhat.


A vezetőhelyet úgy sikerült kialakítani, hogy a vezetőnek valamennyi vezérlő a lehető legjobban kézre álljon.

A letisztult vonalú széles középkonzolon kapott helyet a tolatókamerával rendelkező eMyWay navigációs rendszer, az automata légkondicionáló és az audió rendszer vezérlőfelülete.

A DENON®-nal közösen kifejlesztett audió rendszer tíz hangszórójával és térbeli hangzást biztosító digitális erősítőjével igazi zenei élményt biztosít a DS 5 utasainak.


A DS 5 bemutatja a HYBRID4 technológiát

Alacsonyabb CO2-kibocsátás (99 g/km), dinamikus menettulajdonságok: 200 lóerő összteljesítmény, többféle vezetési üzemmód (négykerék-meghajtás, kizárólag elektromos meghajtás, gyorsításkor bekapcsoló „boost” funkció, automata üzemmód). 


Az elsőként a DS 5-ön alkalmazott full hibrid hajtáslánc a HDi dízelmotorok teljesítményét az elektromos meghajtás hatékonyságával párosítja.

A Hybrid4 motorokról bővebb információt ide kattintva találhat.


A DS 5 a leghatékonyabb energiaforrásokat vegyíti: a gépkocsi első részén egy nagy teljesítményű belső égésű motor, hátul pedig egy villanymotor található. Ez a kombináció kiváló teljesítményt és nem mindennapi vezetési élményt eredményez – ráadásul mindezt rendkívül alacsony CO2-kibocsátás mellett. A Citroën DS 5 kínálatában ötféle erőforrás található. 

Az automata váltóval társított THP 155 és a a manuális váltóval kombinált THP 200 közvetlen befecskendezéses, turbókompresszorral szerelt benzinmotorok az élvezetes vezetés mellett visszafogott fogyasztást biztosítanak. 


ÉRDEKEL AZ AUTÓ, AJÁNLATOT KÉREK


Galéria


                                     


                Citroen Sipos- Ahol a csodák születnek!

                                                                                                                                                              


 

Megtetszett Cooky limitált kiadású új C3-asa?

A limitált széria többi modellje, most kedvezményesen megvásárolható, persze amíg a készlet tart! ;-) 

Cooky pedig személyesen adja át a megvásárolt autót! 

                             
                          További információ ITT


Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!