Citroën haszongépjármű felépítmények


Egyedi elképzeléssel rendelkezik, melyet a szériában gyártott haszongépjárművek segítségével nem tud megvalósítani?

Szerződött partnerünk segítségével vállaljuk az alábbi szolgáltatások tervezését és kivitelezését, akár teljes flottára is. Cégünk vállalja továbbá az engedélyezési eljárás és a műszaki vizsga teljes körű lebonyolítását is. 

Az "Részletek" gombra kattintva ajánlatot kérhet kollégáinktól. Munkanapokon 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és kedvező árajánlatot biztosítunk az Ön egyedi igényeire szabva.

Beépíthető elválasztó elem

Amennyiben markánsabb elkülönítő elemmel szeretné gépjárművének rakterét és utasfülkéjét elszeparálni, kérésére a képen látható elválasztó elemet építjük be haszongépjárművébe.Gépjármű klimatizálás

Gyári jármű hűtő-fűtő rendszerektől eltérő, egyedi ügyféligényeket kielégítő raktér és utastér klíma rendszerek tervezése kialakítása:

 • Levegős állófűtés: a jármű üzemanyagtankjából származó üzemanyag elégetésével képes meleg levegőt előállítani akár a raktérben akár az utastérben.
 • Tetőventilátor: a raktérben friss oxigénnel teli levegőbejuttatására és az elhasználódott levegő eltávolítására alkalmas.
 • Légcsatorna: a hűtött vagy fűtött levegő megfelelő helyre jutását,elosztását  biztosítja.
 • Kiegészítő elpárologtató: a jármű gyári klíma rendszerére kötött ventilátorral rendelkező egység, amely képes hűteni elhelyezéstől függően az utasteret vagy a rakteret.
 • Buszklíma: a jármű gyári klíma rendszerétől függetlenül képes nagy teljesítményű klimatizálásra a motor járása közben.
 • Raktérhűtő: a raktér hűtésére szolgáló több egységből álló készülék, amely motor járása közben képes a rakteret hűteni. Egyes kiegészítő opciók esetén 220V vagy 380V hálózati áram segítségével motorjárás nélkül is képes a raktér folyamatos hűtésére.
 • Lakókocsi klíma: 220V hálózati áram segítségével képes klimatizált hőmérsékletet biztosítani hűtő és hűtő-fűtő változatok segítségével.
Leggyakoribb felhasználási területek: élelmiszer szállítás, élőállat szállítás, szervizkocsi, műhelykocsi, csapatszállító jármű, személyszállító jármű, busz.

  RÉSZLETEK   


Raktérhűtés

Zárt furgonok egyedi raktérszigetelése. Ez a technológia lehetővé teszi a nagyon speciális egyedi igények precíz megvalósítását is:

 • Hőszigetelés
 • Vízzárás
 • Moshatóság , könnyű tisztíthatóság
 • Csúszásmentes padlózat
 • Rakomány rögzítési lehetőség


Partnerünkön keresztül forgalmazzuk és javítjuk szinte az összes raktérhűtő-berendezés típust. Javasoljuk a készülékek időszakos karbantartását évente legalább két alkalommal, így jelentősen nő az élettartam, és a megelőzésnek köszönhetően csökkennek az esetleges javítási költségek is.

Leggyakoribb felhasználási területek (gyorsan romló, mérsékelt hűtést igénylő árukészlet): hentes, mozgó hentes, zöldséges, gyógyszerszállító, cukrász, tejtermék, csokoládé szállító, növény, élő- vagy vágott virág szállítás.

  RÉSZLETEK  

Felépítmények

Szigetelt felépítmények

Partnerünk preferáltan a Thermosol termékeit forgalmazza, de igény esetén bármilyen márkájú hűtőberendezés beszerelése is megvalósítható. A Thermosol rendszerek a legkiválóbb minőséget és megbízhatóságot képviselik a felhasználók számára a 0 , -20 és –30°C-os hűtési tartományokhoz.

Leggyakoribb felhasználási területek: hús, mirelit áru vagy bármilyen fagyasztott termék szállítása.

  RÉSZLETEK  
Mérsékelten szigetelt felépítmények


Azoknak ajánljuk, akik szakítani szeretnének az alumínium dobozok hagyományával és a nyugat európai trendek irányába tartanak. 
Leggyakoribb felhasználási területek: papíráru, ruhanemű, elektromos alkatrészek, elektromos berendezések, szerszámok, műszerek, finommechanikai eszközök szállítása.

  RÉSZLETEK  


Alumínium felépítmények

Az alumínium felépítmények ideálisak szállítmányozási célokra. Ideális választás lehet, ha a szállítmányt nem érheti víz, illetve fokozottan meg kell óvni a természeti hatásoktól (pl. építőanyagok). Tetszőleges méretű és kialakítású felépítmények tervezését és kivitelezését is vállaljuk, de rendelhetők általános méretekben is. Felépítményeink a nemzetközi árufuvarozási céloknak és elvárásoknak is megfelelnek, akár hálókabin kialakítására is lehetséges.

Leggyakoribb felhasználási területek: csomagszállítás (futárszolgálat), általános (belföldi és nemzetközi) árufuvarozás, költöztetés, bútorszállítás, építőanyag szállítás.

  RÉSZLETEK  Speciális felépítmények

Speciális felépítményeink ötvözik az előzőleg említett felépítmény típusok elemeit, illetve ezektől eltérő speciális igényeket szolgálnak ki. Legyen az az élőállat szállítására alkalmas jármű építésétől az mozgóbolton keresztül a meteorológiai vagy műsorszórási céllal építettekig. 

Leggyakoribb felhasználási területek: mozgó pékség, mozgó hentes, egyéb mozgó árus, büfékocsi, mozgáskorlátozott személyek szállítása, emelőkosaras felépítmény, csörlő

  RÉSZLETEK  Plató, ponyva

Ezen felépítmények esetében  az alkatrészek részegységek minősége minden gyártónál egyformán kitűnő. Vállaljuk gyári platók utólagos ponyvázását, vagy akár platós felépítmények kialakítását is.

Leggyakoribb felhasználási területek: italszállítás, általános (belföldi és nemzetközi) árufuvarozás, költöztetés, bútorszállítás.

  RÉSZLETEK  Raktérvédelem

Az áruszállításnál sokan nem is gondolnak rá, hogy a nagy értékű autók karosszériája nem csak kívülről, hanem belülről is rongálódhat. Sokszor ezek a sérülések a gépjármű külső esztétikáját is csökkentik.

Javasoljuk megvalósítani az átalakítást még a gépjármű megvásárlásakor:

 • így az átalakítási költségek belekerülhetnek a banki finanszírozásba
 • az áru biztosan nem okoz maradandó sérüléseket a raktér külső és belső felén.
 • eladáskor a megkímélt raktér értéknövelő tényezőként szerepel

  RÉSZLETEK  Az alábbi listában összeszedtük a haszongépjármű-felépítmények felhasználási területeihez tartozó legoptimálisabb Citroën haszongépjármű típusokat.


Pékség: Citroën Jumper 35 L3, L4 alváz - szimpla kabin + alumínium doboz, vagy 35 mm falvastagságú, ún. mérsékelten szigetelt doboz, tető spoilerrel.

Mozgó pékség, mozgó hentes:  Citroën Jumper 35 L3, L4 alváz - szimpla kabin + elárusító felépítmény, a jobb oldalon vitrines kialakítással, a vezetőfülkéből az eladótérbe vezető ajtóval, tető spoilerrel.

Általános (belföldi és nemzetközi) árufuvarozó (8 raklapos kialakítás): Jumper 35 L3, L4 alváz - szimpla kabin (nemzetközi fuvarozáshoz 3.0 HDi motorral) + plató-ponyva, vagy alumínium doboz, tető spoilerrel, vagy hálókabinnal a fülke tetején. A raktér belső méretei általánosan: H×SZ×M - 4200 mm × 2100 mm × 2100 mm.

Papíráru kereskedések, mosodák, elektromos alkatrészek - berendezések, szerszámok (Ha az áru értéke nagy, nem érheti víz és nem szállítható ponyva alatt):  Jumper  35 L3, L4 alváz - szimpla kabin + alumínium doboz és emelőhátfal, tető spoilerrel.

Költöztető, bútorszállító autó: Citroën Jumper 35 L3, L4 alváz - szimpla kabin + nagy belmagasságú (2200mm-2300mm) alumínium doboz, vagy plató és ponyva, tetőspoilerrel.

Hentes, zöldséges, gyógyszerszállító, cukrász, tejtermék, csokoládé szállító (gyorsan romló, hűtést igénylő árukészlet):  Citroën JumperCitroën Jumpy, Citroën Berlingo vagy Citroën Nemo zárt furgon hűtővel, vagy Citroën Jumper alváz, szimpla kabinos, hűtődobozzal és hűtővel. Speciális igényeket is teljesítünk - pl. húspálya, húskampókkal.

Autómentő, járműszállító, trailer: Citroën Jumper 35 , vagy 40 L3, L4 alváz - szimpla kabin + járműszállító felépítmény.

Futárszolgálat, szobafestők, festékboltok: zárt Citroën Jumper, Citroën Jumpy, Citroën Berlingo vagy Citroën Nemo  + raktérvédelem (padló és oldalburkolat).

Tüzép, építőanyag-kereskedés, vaskereskedés: Citroën Jumper alváz - szimpla/dupla kabin+ billenőplató, vagy fix nyitott plató, szaniterhez, csempéhez. Az utólag beépített segéd-légrugó itt szinte elengedhetetlen az állandó magas fokú terhelés miatt.

Építőipari kivitelezőcégek: Citroën Jumper alváz - dupla kabin + billenőplató, fix nyitott plató; szálanyag-szállító homlokfallal (csőtartóval).

Élőállat szállító: zárt Citroën Jumper, Citroën Jumpy furgon + élőállat-szállításra alkalmas felépítmény

Mozgáskorlátozott személy szállító, segélyszolgálat: Citroën Jumper Multispace személygépkocsi (8-9 személyes kisbusz/kombi) L1H1, L2H1, L2H2 változatokban, Citroën Jumpy 8 személyes személygépkocsi + egyedi padló rögzítősínekkel, hevederszett a rögzítéshez, vagy egyedi padló és egyedi ülésrendszer. Feljárórámpa, gázrugós rámpa, hidraulikus személyemelő lift.

Rendszeres személyszállítás 10-19 főig: Citroën Jumper L4H2 zárt furgon + teljes kárpitozás, ülések, klíma, vészkijárat a tetőben. Általános felszereltséggel, vagy igény esetén speciális turisztikai kivitelben.

Italszállító jármű: Citroën Jumper L2, L3, L4 alváz - szimpla kabin + erősített plató, a ponyva nem túl magas (1600-2000mm) az oldalakon elhúzható. Az utólag beépített segéd-légrugó szinte elengedhetetlen az állandó magas fokú terhelés miatt.

Csapatszállító: Citroën Jumper 35 L3 alváz - dupla kabin + magasított oldalfalú billenőplató.

Koporsó / halottszállító: Citroën Jumpy, Citroën Jumper zárt furgon + koporsó szállító felépítmény.

Vízműves felépítmény: Citroën Jumper alváz - szimpla/dupla kabin (igény esetén összkerékhajtással) + fix plató és kis daru csörlővel (150-500 kg-os szivattyúk csörlőzéséhez).

Kosaras emelő: Citroën Jumper 35, 40 L3 vagy L4 (javasolt) + emelőkosár.

Csörlős furgon: Citroën Jumper zárt furgon + az autó elejébe épített csörlő.

Virágok, növények szállítása belföldön és nemzetközileg:  Citroën Jumper, Citroën Jumpy, Citroën Berlingo vagy Citroën Nemo zárt furgon, vagy Citroën Jumper alváz - szimpla kabin + szigetelt, hűtős felépítmény.


  RÉSZLETEK  


Galéria


     

     Adatkezelési szabályzatot ------- ITT  találod! :-) 
                                                                                                                                                      


Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!