Új CITROEN C-ELYSÉE

 

A Citroën C-Elysée orr-része teljesen megújul! 
A hűtőrács és a fényszórók egységet képeznek, ezzel erősítve a tekintélyes megjelenést és a szedán innovatív dizájnját. A 4-ajtós modell színskálája két új modern árnyalattal bővült: az egyik a Lazuli kék, a másik pedig az Artense szürke. Dizájn, kényelem, megjelenés, technológia… 
Tekintse meg videóinkat és ismerje meg a megújult Citroën C-Elyséet!

  AKÁR 5 ÉV* GARANCIA 100.000 KM FUTÁSKORLÁTTAL

  *Minden 2017. 04. 18. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën C-Elysée személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
  **A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
  Citroen_5_ev_garancia

  DESIGN

  EGY ELEGÁNS, TEKINTÉLYES MODELL

  1500x646_1.jpg

  A megújult CITROËN C-ELYSÉE elnyújtott orr-része kiváló aerodinamikai és menettulajdonságokat garantál. A limuzin legújabb stíluselemei közé tartozik a LED-es nappali menetfény, amely tekintélyes és elegáns megjelentést ad az autónak.
  Kiemelkedő stílus!

  LÁMPATESTEK

  1500x646_4.jpg

  A C-Elysée külseje sem hibázik! A megújult C-Elysée is megkapta az új Citroën modellekre jellemző 3D hatású hátsó világítótesteket, amelyek szélesebbnek és elegánsabbnak mutatják az autót. 

  MEGÚJULT CITROËN C-ELYSÉE : MÉRETEK

  V2-dimensions_CITROEN_Mesures_C-ELYSEE.jpg

  Az autó városi közlekedésre optimalizált méretei könyebb parkolást és egyszerűbb manőverezést biztosítanak.

  • Magasság : 1,466 m
  • Szélesség: 1,95 m
  • Tengelytávolság: 2,65 m
  • Hosszúság: 4,423 m

    


   MEGBÍZHATÓSÁG ÉS TARTÓSSÁG

   Az Új Citroën C-Elysée-t úgy tervezték, hogy se az útviszonyok, se az időjárás ne okozzon gondot számára. Megfelelő úttartás, erős gumiabroncsok, dupla tömítés az ajtóknál, az egyes karosszéria elemek gondos összeszerelése…
   Minden részletét hosszú élettartamra tervezték!

   1500x646_9.jpg

   JÓ KÖZÉRZET

   test-bien_etre.jpg

   A jó közérzet nem csak ígéret: kiváló úttartásával és kényelmével minden utazást kellemessé varázsol a megújult C-Elysée, útviszonyoktól függetlenül. 

   VARIÁLHATÓ BELSŐ TÉR... 
   ÉS HATALMAS CSOMAGTARTÓ!

   Az új Citroen C-Elysée kompakt méretei mellett tökéletes kényelmet biztosítanak 5 utas és a csomagjaik számára. A tökéletes felfüggesztés és a könnyed kormányozhatóság minden utazást kellemessé varázsol. 

   A 2/3–1/3 arányban osztott hátsó üléspad (változattól függően széria) lehajtásával a helykínálat tovább növelhető.
     
    597x597.jpg

    INTELLIGENS TECHNOLÓGIA

    1500x500_Intelligence_techno.jpg

    A Citroën C-Elysée egy modern és tágas szedán, amely tekintélyt sugall és az elegancia megtestesítője. A Citroën filozófiájának megfelelően, a Citroën C-Elysée is az intuitív technológiát erősíti. 

    Belül, a felszereltségi szinthez igazodó, új műszerfali betéteket találunk az utas előtt. A műszerfal úgy módosult, hogy az új, 7”méretű érintőképernyő* helyet kaphasson rajta. 
    A műszerpanel is megváltozott, jelzései látványosabbak és áttekinthetőbbek.

    *változattól függően opció

     1.gif
      

     ÉRINTŐKÉPERNYŐ

     A megújult C-Elysée 7" érintőképernyőjén a következő funkciók jeleníthetőek meg:

    • NAVIGÁCIÓ 
    • MIRROR SCREEN FUNKCIÓ (Apple CarPlayTM + MirrorLink®)
    • TELEFON NÉVJEGYZÉKE, HÍVÁSOK KEZELÉSE 
    • AUDIO RENDSZER
    • VEZETÉST SEGÍTŐ BERENDEZÉSEK

     TOLATÓKAMERA

     747x322_C-Elysee-Camera_Recul.jpg

      

     A parkolás sokkal könnyebbé válhat a tolatókamerának* köszönhetően, amelynek képét akár a 7”-os képernyőn is láthatja . A lehetséges akadályokat és a távolságokat különböző színekkel jelöli.

     *változattól függően opció

     TOLATÓRADAR

     747x322_C-Elysee-stationnement-arriere.jpg

     .

     A tolatóradar* vizuális és hangjelzéssel tájékoztat a kocsi mögött elhelyezkedő tárgyakról, így téve könnyebbé a tolatást.

     *változattól függően opció

     TEMPOMAT ÉS SEBESSÉGHATÁROLÓ

     747x322_C-Elysee-régulateur-vitesse.jpg

     .

     A tempomat a gázpedál használata nélkül a kívánt sebességen tartja az autót, míg a sebességhatároló funkció egy megadott, maximális sebesség beállítását teszi lehetővé.

     DÍZEL BLUEHDI 
     & BENZINES PURETECH ÉS VTI MOTOROK

     A megújult C-Elysée modern és takarékos motorkínálattal rendelkezik. A benzinmotor-választékban megtaláljuk a manuális sebességváltóval szerelt PureTech 82-t, valamint a VTi 115-öt, amely manuális, vagy újgenerációs EAT6 automata sebességváltóval is elérhető. 


     A BlueHDi dízelmotor 100 LE változatban szerepel a magyarországi kínálatban.
     1500x646_motorisations.jpg
      Galéria