CITROËN BERLINGO MULTISPACE


A kimeríthetetlen örömforrás

Készletről azonnal! Bruttó 3 995 000 Ft-tól!

>>Kedvezményes ajánlatot kérek!


Az új Berlingo-t mindenekelőtt megújult külső, határozottan modern és rendkívül dinamikus stílus jellemzi. A hatalmas szélvédő és a Modutop® tetőablakok az egész család számára optimális kilátást és páratlanul világos utasteret biztosítanak.


A megújult modellnél a praktikum is kiemelkedő szerepet kapott: elég, ha a számtalan új tárolási lehetőségre gondolunk. A belső tetőcsomagtartó és különösen az új generációs Modutop® jó példa a belső terek optimális, ergonómiai és funkcionális szempontból is példaértékű kialakítására. Ez a praktikus és barátságos jármű már csak arra vár, hogy Ön birtokba vegye.Kényelem és kifinomultság


Az új Berlingo volánjánál ülve azonnal szembetűnik aműszerfal és a burkolatok rendkívül igényes kidolgozása. A gépkocsibelső teljesösszhangban van a karosszéria színével, és az utastér minden egyes eleme amaximális kényelmet szolgálja. A kormánykerék magassága és a műszerfaltól mért távolsága egyaránt szabályozható, a vezetőülés pedig felszereltségi szinttől függően hosszirányban, illetve magasságban állítható.A kezelőszervek egytől-egyig kézre állnak. A műszerfalon elhelyezett sebességváltókar rendkívül kényelmessé teszi a vezetést. A kellemes érzetet tovább fokozza a széria- vagy opciós felszerelésként kínált CD-/MP3-lejátszós RDS audiorendszer, melyhez 6 hangszóró tartozik.
Az új Berlingo kényelmes, kellemes hangulatú és világos: minden érzékszervre úgy hat, hogy az ember azonnal otthon érzi magát benne! A hatalmas szélvédőt, a nagyméretű oldalablakokat és a Modutop® tetőt mind úgy alakítottuk ki, hogy minél több fény hatolhasson a gépkocsi belsejébe.


A fény pedig egy igazi örömforrás. Különösen a gyerekek számára, akik imádni fogják ezt a sokféleképpen variálható hatalmas „játszóteret”, ahol mindig jó idő van. Az új Berlingo napos és világos. A napnál is világosabb, hogy kifejezetten Önnek készült.

Belső tér


A Berlingo utasterének tágassága nem megy a csomagtér rovására: alaphelyzetben, kalaptartó alatt 675 liter. Tetőig pakolva 1350 liter. Kiszerelt második üléssorral 3000 liter. 

A csomagtérben található kivehető lámpa, mely bent a csomagtérben plusz fényforrást biztosít. Ha kivesszük, 45 percig zseblámpaként is használhatjuk.

A praktikusan nyitható hátsó ablakon keresztül könnyen megközelíthető a csomagtér, és könnyebben parkolható az autó, akár egészen a tetőig.

   


Biztonság

(A Citroën biztonsági rendszereiről bővebb információt ide kattintva találhat.)

Megerősített karosszéria

Az EURONCAP tesztjein elért eredményeinek hála a Berlingo élen jár a modul egyterűek kategóriájában. Megerősített karosszériájának és biztonsági berendezéseinek köszönhetően 4 csillagot kapott - a család tehát biztonságban utazhat.

Légzsákok

A Berlingo az utasok védelmében 6 légzsákot kínál szériában: vezetőoldali és utasoldali légzsák (az utaslézsák felfúvódása az ütközés erejéhez alkalmazkodik); két oldallégzsák a vezető és az első utas mellkasának és hasának védelmében; két függönylégzsák a fej védelmében.

Biztonsági fékrendszer

Az autót komplett és innovatív fékrendszerrel láttuk el: nagy átmérőjű első hűtött féktárcsák, ABS, mely kiküszöböli a kerekek blokkolását, elektronikus fékerő-elosztó (REF), mely kerekenként szabályozza a fékhatást, vészfékezés-rásegítő (AFU), mely a féktávolság lecsökkentését szolgálja a fékpedál váratlan helyzetekben történő hirtelen benyomásakor.

ESP

Az elektromos stabilitáskontroll még különleges helyzetekben is stabil úttartást garantál. Amennyiben szükséges, kanyarokban a kerekek fékezésével, vagy ha kell, a motor nyomatékának módosításával biztosítja a megfelelő haladási irányt.


ÉRDEKEL AZ AUTÓ, AJÁNLATOT KÉREK


Galéria


     

     Adatkezelési szabályzatot ------- ITT  találod! :-) 
Láttad már az image videónkat? 

Citroen Sipos- Ahol a csodák születnek!

                                                                                                                                                              


 

Megtetszett Cooky limitált kiadású új C3-asa?

A limitált széria többi modellje, most kedvezményesen megvásárolható, persze amíg a készlet tart! ;-) 

Cooky pedig személyesen adja át a megvásárolt autót! 

                             
                          További információ ITT


Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!