CITROËN C-ZERO


Zéró üzemanyag fogyasztás, zéró CO2 kibocsátás, zéró zaj.Készletről azonnal! Bruttó 9 020 000 Ft-tól!

>>Kedvezményes ajánlatot kérek!


Citroën C-ZERO egy 100 százalékosan elektromos meghajtású modellel gazdagítja a Citroën kisautó kínálatát. Az új kisautót a városi közlekedés megkönnyítésére tervezték.

Külső mérete kicsi, belül mégis tágas, az akkumulátorai gyorsan feltölthetők és hatótávolsága a mindennapi városi utak megtételéhez elegendő, és mindent olyan csendben teszi az elektromos motor, hogy feledteti a város zaját. 


A hétköznapi autózás során jellemzően 40 kilométernél rövidebb utakat teszünk meg autóval, így a  C-ZERO 130 km-es hatótávolsága bőven elegendő a mindennapi közlekedéshez.

TeljesítményCitroën C-Zero-t egy állandó mágneses szinkronmotorral szerelték fel, amely 47 kW, ill. 64 LE teljesítményt ad le,és már 2000 percenkénti fordulatszámon eléri 180 Nm maximális nyomatékát. A teljesítmény hátsó kerekekre történő átadását egy egyfokozatú áttétellel oldották meg.

A motor áramellátását az utasülések alatt elhelyezett, 88 db 50 Ah-s cellából álló lítium-ion akkumulátor  biztosítja.

Citroën C-Zero gyorsulása bőven elegendő a városi forgalomban:15 mp alatt éri el a 100-as tempót. A végsebessége 130 km/h.

100%-ban elektromos


Citroën C-ZERO tankolása egyszerű feladat, csak a lítium-ion akkumulátorokat kell feltölteni! A töltéshez a tápkábelt csatlakoztatni kell egy 220 V-os csatlakozóhoz, és 6 óra alatt teljesen feltöltődnek az akkumulátorok.

Egy 125 amperes, 400 V-os egyfázisú csatlakozóval pedig az akkumulátorok 80%-os feltöltése mindössze 30 perc alatt is elvégezhető. A lítium-ion technológiának köszönhetően az akkumulátorok részleges feltöltése nem csökkenti azok élettartamát.

Könnyed vonalvezetés


A stílusos városi kisautó nagy méretű szélvédője rövid motorháztetőben folytatódik, amely határozottan ível tovább a hűtőrács felé. A szemtelen tekintetű fényszórók adják személyisége alapvonásait.

Stílusos, lekerekített, gömbölyded formák, enyhén "buborékszerű" tetővonal - az autó méretéhez képest óriási üvegfelületek - a C-ZERO bizony mer különbözni.

A fürge, mozgékony kisautóval nagyon könnyű a városi közlekedés, újra felfedezhetjük vele a vezetés örömét. A C-ZERO technológiájában és formatervezésében egyaránt újat mutat!
Belső tér A Citroën C-ZERO a mindennapok autója, barátságos és kényelmes belső térrel. A műszerfal figyelemfelkeltő, könnyen leolvashatók rajta a sebességgel és az akkumulátor töltöttségi szintjével kapcsolatos adatok, illetve a fedélzeti számítógép által közölt minden egyéb információ, többek között az is, hogy a pillanatnyi vezetési stílusunkkal éppen fogyasztjuk, vagy termeljük az elektromos energiát.

A letisztult vonalú, maximálisan praktikus és ergonomikus műszerfalon kapnak helyet a szellőzőnyílások, az audiorendszer és a klímaberendezés vezérlőgombjai.

Ha helyet foglalunk az autóban, mindjárt feltűnik, hogy az elektromos motor nem megy az utastérben rendelkezésre álló tér rovására. A C-ZERO-ban - apró mérete dacára - négy felnőtt kényelmesen utazhat, az ajtókban mindenki elhelyezheti kisebb személyes tárgyait, a nagyobbakhoz pedig 166 literes csomagtér áll rendelkezésre.

ÉRDEKEL AZ AUTÓ, AJÁNLATOT KÉREK


Galéria


     

     Adatkezelési szabályzatot ------- ITT  találod! :-) 
Láttad már az image videónkat? 

Citroen Sipos- Ahol a csodák születnek!

                                                                                                                                                              


 

Megtetszett Cooky limitált kiadású új C3-asa?

A limitált széria többi modellje, most kedvezményesen megvásárolható, persze amíg a készlet tart! ;-) 

Cooky pedig személyesen adja át a megvásárolt autót! 

                             
                          További információ ITT


Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!