CITROËN C3 PICASSO


 Minden ízében modern

Készletről azonnal! Bruttó 3 850 000 Ft-tól!

>>Kedvezményes ajánlatot kérek!


Egyszerre szögletes és kerek. Egyszerre sugároz tekintélyt és kelt szimpátiát. Egyszerre modern és bájosan retro. Egyszerre könnyed és testes. 


A C3 Picasso az ellentétek harmóniáját kínálja egy úttörő stílusú, szemtelenül vonzó, és vonzóan szemtelen autóban. 


A Black Pack vagy a Style csomaggal a C3 Picasso ragyogó fekete díszítőelemekkel szerelhető fel, amelyek tovább finomítják amúgy is egyéni stílusát.


Teljesítmény


Úttartás

A Citroën technológia szaktudásának legjavát tette bele a C3 Picasso-ba, és így egészen különleges úttartású gépkocsi született. Városban és országúton egyaránt bizonyítja, hogy a kényelem nem zárja ki a vagány, dinamikus vezethetőséget.

Motorválaszték
1.4 VTI 16V 95LE: gazdaságos, de minden körülmények között kellemesen vezethető.


Sebességváltó
Az 5 fokozatú kézi váltó nagyon kézreálló, könnyen kezelhető, a C3 Picasso minden benzin- és dízel motor-változatához rendelhető.Belső tér
A C3 Picasso belső tere harmonikusan egyesíti az ötajtós limuzinok dizájnját az egyterűek praktikusságával.


A színek, a kárpitok, az anyagok egyértelműen kifejezik, milyen fontos volt számunkra a tervezés során a szépség és a minőség - a C3 Picasso két vezéreszméje.A tökéletes ergonómia jegyében tervezett vezetőülés az autózás felhőtlen örömét szolgálja. A magas építésű ülésből könnyen belátható az út, a középre helyezett műszerfalról minden információ azonnal leolvasható.A kormánykerék magassága és mélysége állítható. A műszerfalon elhelyezett sebességváltó kar természetesen kézre áll, s a visszapillantó tükrök és az ablakemelők vezérlői a vezetőoldali ajtók könyöklőjén találhatók.
Kényelem

             


A C3 Picasso minden utasának kiemelkedő komfortot biztosít: a masszív felépítésű első ülések tartása határozott, az állítható magasságú könyöktámasz a vezető és utasa kényelméről gondoskodik.

A hosszában eltolható hátsó ülések mindegyikéhez jár fejtámla.A C3 modell műszerfala az autó életfilozófiáját testesíti meg: legyen a vezetés és az utazás öröm. A vezetéshez szükséges információk egy helyen, a vezető felé fordulva jelennek meg, így a különböző kijelzők gyakori keresgélése nem vonja el a figyelmet a vezetésről.

Az automata klímaberendezés kiváló hőkomfortot biztosít: lehetővé teszi a két oldali hőmérséklet szabályozást elől, aktív szénszűrője semlegesíti a kívülről érkező kellemetlen szagokat, s a hűtött kesztyűtartóban hidegen tarthatjuk frissítőnket.

                               ÉRDEKEL AZ AUTÓ, AJÁNLATOT KÉREK


Galéria


  Megtetszett Cooky limitált kiadású új C3-asa?

A limitált széria többi modellje, most kedvezményesen megvásárolható, persze amíg a készlet tart! ;-) 

Cooky pedig személyesen adja át a megvásárolt autót! 

                             
                          További információ ITT


Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!