CITROËN C4


Dizájn és vezetés

Készletről azonnal! Bruttó 4 335 000 Ft-tól!

>>Kedvezményes ajánlatot kérek
Az új Citroën C4 már első ránézésre egy kifejezetten masszív és stabil autó benyomását kelti.


A művészeti vonalvezetés és a krómozott díszítőelemek arról tanúskodnak, hogy az autó megalkotói különös gondot fordítottak a külső megjelenésre.


Az utastér stílusa a kényelem és a kifinomultság mellett a fejlett technológiára helyezi a hangsúlyt. Kategóriájában egyedülálló felszereltségével és technikai újításaival párhuzamosan egyre gazdaságosabb és környezetkímélőbb autózást tesz lehetővé.

Technológia az Ön szolgálatában


A könnyű kezelhetőség jegyében fogant, új Citroën 
C4 fedélzetén maximálisan kényelmes környezet várja. 
A vezetőhely kialakításában szerencsésen találkoznak az 
ergonómiai szempontok és a dizájn.

Az elektronikusan vezérelt MCP váltó váltókarjával együtt valóságos műszaki remekmű. A tolóajtós középső tárolórekesz tágas hűtött rakodóhelyet rejt magában, és a csatlakozódoboz (Jack csatlakozó, USB- port és Bluetooth) számára kialakított hely is itt található. Az új Citroën C4 kategóriájában egyedülállóan kényelmes, masszázsfunkcióval és elektromosan állítható deréktámasszal ellátott ülőhelyeket kínál az első utasok számára. Az automata légkondicionálón a levegőbefúvás erőssége igény szerint háromféle fokozatban állítható. A klímaberendezés REST funkcióval is rendelkezik, mely a motor leállítását követően még percekig működteti a szellőzést. A figyelmeztető hangjelzések beállításakor négyféle hangtípus közül választhat. A térhangzást biztosító innovatív audiorendszernek köszönhetően mindenkor kellemes, nyugodt vezetésre számíthat. 
Technológia, amire valóban számíthat

Az új Citroën C4 megalkotói semmit sem bíztak a véletlenre.


Az optimális fényviszonyokat biztosító panoráma üvegtető, vagy a vezetést segítő rendszerek lenyűgöző választéka a kényelem és a biztonság szolgálatába állított technológia kitűnő példái.


Igazi újításnak számít a CITROËN eTouch szolgáltatás, mely a gépjárműből helyzetbeméréssel egybekötött sürgősségi és assistance hívásra ad lehetőséget. Mindkét szolgáltatás ingyenesen vehető igénybe a gépjármű teljes élettartama alatt, és a hét minden napján, a nap 24 órájában elérhető. A GPS-modulnak és a beépített SIM-kártyának köszönhetően a rendszer baleset vagy üzemzavar esetén lehetővé teszi a gépjármű pontos helyének meghatározását, és biztosítja az assistance szolgáltató, illetve baleset esetén sürgősségi szolgálatok gyors riasztását.


A nagy utazó


A Citroën C4-et vezetve városban és autópályán is meglepően kellemes élményben lesz része. Az autó a legújabb biztonsági berendezésekkel és kitűnő fékrendszerrel rendelkezik, úttartása pedig minden körülmények között figyelemre méltó. 


Az új Citroën C4 kimagasló vezetési élményt nyújt.
ÉRDEKEL AZ AUTÓ, AJÁNLATOT KÉREK


Galéria


     

     Adatkezelési szabályzatot ------- ITT  találod! :-) 
Láttad már az image videónkat? 

Citroen Sipos- Ahol a csodák születnek!

                                                                                                                                                              


 

Megtetszett Cooky limitált kiadású új C3-asa?

A limitált széria többi modellje, most kedvezményesen megvásárolható, persze amíg a készlet tart! ;-) 

Cooky pedig személyesen adja át a megvásárolt autót! 

                             
                          További információ ITT


Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!