CITROËN C4 CACTUS


Letisztult és egyedi design

Készletről azonnal! Bruttó 3 950 000 Ft-tól!

>>Kedvezményes ajánlatot kérek!A rohamosan változó világban a CITROËN igyekszik megfelelni a jelenkor kihívásainak, ezért megalkotta a kompakt személyautók igazi alternatíváját. 

A CITROËN C4 CACTUS teljesen egyedi dizájnjával egy új koncepció alapjait fekteti le: még több dizájnt, még több kényelmet és még több hasznos technológiát kínál... megfizethető áron.

Innovatív, stílusos védelem - Airbump

Az egyszerre stílusos és praktikus Airbump® elemek grafikusan is tagolják a CITROËN C4 CACTUS letisztult és modern formáit. Az autó oldalába és lökhárítóiba épített elemek megvédik a gépjárművet a mindennapok apró sérüléseitől (pl. a koccanásoktól 4 km/h-ig), ugyanakkor nem igényelnek különleges karbantartást. 


Az Airbump® elemek ezáltal segítenek csökkenteni a gépjármű karbantartási és javítási költségeit. 


Az Airbump® tényleges védelmet nyújt a mindennapok apró megpróbáltatásaival szemben. A rugalmas poliuretán bevonat alatt lévő levegőkapszulák hatékonyan csökkentik az ütközések erejét. Az egyszerre esztétikus és praktikus újdonság nyugodtabbá teszi a városi közlekedést. Ezt az egyedülálló és szabadalmaztatott technológiát kizárólag a CITROËN alkalmazza.


Belső dizájn - letisztultság és elegancia

A CITROËN C4 CACTUS letisztult formájú, vízszintesen tagolt műszerfala optimális vezetőhelyet eredményez és tovább növeli a térérzetet. A szokásos kezelőgombok szerepét egy 7 colos érintőképernyő tölti be, melyről az összes funkció vezérelhető (légkondicionáló, média, navigáció, beállítások, telefon, internetes szolgáltatások és vezetést segítő rendszerek). 
A hagyományos műszercsoport helyét egy digitális kijelző vette át, amelyről könnyen leolvashatók a vezetéshez szükséges információk. Az ETG robotizált váltóval felszerelt változatoknál a választókart újragondolták és az „Easy Push” rendszer bevezetésével használatát is egyszerűsítették.


Üvegtető extra védelemmel - fényár és védelem


Kizárólag a CITROËN C4 CACTUS-hoz rendelhető a hővédelemmel ellátott nagyméretű panoráma üvegtető, melyen keresztül a káros sugaraktól megszűrt fény árad be az utastérbe. Nyáron védelmet nyújt az UV-sugárzás ellen és kívül tartja a meleget. Télen kiváló hővédelme csökkenti a hőveszteséget. Az üvegtetőnek köszönhetően évszaktól függetlenül hatékonyabban használható a klímaberendezés, ami biztosítja az utasok optimális hőkomfortját. A többrétegű, hangszigeteléssel ellátott üvegtető tovább fokozza mind a vezető, mind az utasok kényelmét. Kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságainak köszönhetően a CITROËN C4 CACTUS-nak nincs szüksége sötétítőre, ami – a súlycsökkenés révén – kedvezőbb fogyasztást eredményez.


Vezetést segítő rendszerek

(A Citroën vezetést segítő rendszereiről bővebb információt ide kattintva találhat.)

Park Assist

A könnyed parkolás érdekében a Park Assist rendszer segít a vezetőnek parkolóhelyet keresni, majd automatikusan bekormányozza az autót a kiválasztott helyre. Önnek csak a gáz- és a fékpedált kell kezelnie.

Tolatókamera

A parkolási manővereket teljes nyugalomban végezheti el a tolatókamerának köszönhetően, melynek a képe a 7 colos érintőképernyőn követhető nyomon.

Visszagurulás-gátló

A rendszer 2 másodpercig egy helyben tartja az autót. A fékpedál felengedésekor a CITROËN C4 CACTUS a 3%-nál nagyobb emelkedőkön is elindul, anélkül, hogy visszagurulna.

Airbag in roof

A CITROËN világújdonsága az Airbag in Roof technológia: a tetőbe épített utasoldali légzsák, mely a hagyományos légzsákoknál megszokott biztonságot nyújtja. Az újító elrendezés hatalmas helyet szabadított fel a műszerfal utasoldali részén, ahová egy nagyméretű, közvetlenül hozzáférhető, "Top Box" névre keresztelt tárolóhely került.

Magic washA CITROËN másik újdonsága a “Magic Wash”, mellyel megszüntethető a szélvédő mosásakor fellépő pillanatnyi látászavar. A szélvédőmosó fúvókákat az ablaktörlő lapátok végébe építették be, hogy onnan vékony vízsugarat spricceljenek ki. A láthatóság így a szélvédőmosás során mindvégig biztosított, a hagyományos rendszerekhez képest pedig mindössze feleannyi folyadékra van szükség.


Statikus kanyarvilágítás

A statikus kanyarvilágítás egy kiegészítő fénysávval megvilágítja a kanyar belső ívét, így növelve a láthatóságot és a biztonságot a kanyarokban és a kereszteződésekben. 


ÉRDEKEL AZ AUTÓ, AJÁNLATOT KÉREK


Galéria


 Még tartanak az extra hetek, extra limitált szériák, extra jó árakkal! 


                                                                         További információ           

Citroen Sipos fényképe.

Citroen Sipos- Ahol a csodák születnek!

                                                                                                                                                              


 

Megtetszett Cooky limitált kiadású új C3-asa?

A limitált széria többi modellje, most kedvezményesen megvásárolható, persze amíg a készlet tart! ;-) 

Cooky pedig személyesen adja át a megvásárolt autót! 

                             
                          További információ ITT


Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!