CITROËN C4 PICASSO


Nyitott a világra

5 690 000 Ft-tól 

>>Kedvezményes ajánlatot kérek!A kívül kompakt, belül tágas új C4 Picasso újraértelmezi a fedélzeti kényelem fogalmát. 


Már a külső dizájn is minden kétséget kizáróan korszakváltást jelez: a modell karakteres orr-részét látványos ledes világítótestek teszik még hangsúlyosabbá, az innovatív 3D hatású ledes hátsó fényszórók pedig kifnomult jellegét erősítik.


A motoros csomagtérfedél tekintélyes méretével erőt és energiát sugároz. 


Az alkalmazott fedélzeti technológiáknak köszönhetően az új Citroën C4 Picasso egyaránt bővelkedik az internetalapú szolgáltatásokban, valamint a vezető és az utasok kényelmét és biztonságát szolgáló csúcstechnológiás megoldásokban.


Loft stílusban kialakított enteriőr

Az új Citroën C4 Picasso belsejében igazi "loft" hangulat uralkodik: a fényben fürdő és tágas utastér otthonos érzetet kelt.Nem pusztán gondtalan utazást, hanem igazi kikapcsolódást ígér a Citroën C4 Picasso, melynek fedélzetén minden az utasok messzemenő kényelmét szolgálja.


A panoráma-szélvédőn csak úgy árad be a fény, a volánnál ülve pedig a részletek igényes kidolgozása ejti ámulatba az embert. Jó példa erre az elegáns, kéttónusú műszerfal vagy a tapintásra is nemes anyagok.


 

A 7 hüvelyk átmérőjű érintőképernyőről vezérelhető kétzónás automata klímaberendezés elöl különböző beállítást tesz lehetővé a vezető, illetve az utas oldalán. Hátul a második üléssor utasai kétzónás szellőzők frissítő hatását élvezhetik.


A letisztult formavilágú belső térben akadálytalanul siklik a tekintet és szabadon szárnyal a gondolat. A kényelmes enteriőrt az eddiginél is bőségesebb helykínálat jellemzi: a hosszabb tengelytávnak köszönhetően nagyobb lett a lábtér.


Intuitív digitális vezérlőrendszer


Az új Citroën C4 Picasso tervezői újragondolták a jármű vezérlőfelületét: a gépjárműfunkciók vezérlését egy 7 hüvelykes érintőképernyő biztosítja, a vezetéshez szükséges információk pedig a nagy felbontású 12 hüvelykes panoráma-képernyőn követhetők nyomon. A Citroën C4 Picasso letisztult műszerfala két képernyő köré szerveződik. A 7 hüvelykes érintőképernyőn gyerekjáték a következő funkciók vezérlése: kétzónás légkondicionáló, média, navigációs rendszer, telefon, vezetéstámogató rendszerek, valamint a Citroën Multicity Connect portál biztosította online szolgáltatások (forgalmazó országtól függően).

A nagy felbontású 12 hüvelykes panoráma-képernyő az alapvető vezetési információk (sebesség, fordulatszám, üzemanyagszint stb.) kijelzésére szolgál.

Nagy felbontásban jeleníthetők meg rajta az egyes funkciók (navigációs rendszer, média, vezetést segítő rendszerek stb.), de akár a háttérképnek letöltött fényképek is. A személyre szabás jegyében a vezető háromféle színvilág közül választhat.


Teljesen új vezetési élményt eredményező újítások


A Citroën motorkínálata is folyamatosan fejlődik: a dízel és benzines erőforrások egyaránt igyekeznek még nagyobb teljesítményt és minden körülmények között dinamikus és fürge viselkedést biztosítani.
A Citroën C4 Picasso-kínálatban 5-féle benzin- és dízelmotor-változat szerepel, melyek a 140 kg-os súlycsökkenéssel együtt könnyű, fürge és környezetbarát modelleket eredményeztek.A mechanikus váltóval társított VTI 120 benzinmotor komoly teljesítménytartalékkal rendelkezik, és a vezetési élmény és a hatékonyság ideális összhangját kínálja. A tHP 155 motor egyszerre dinamikus és kiegyensúlyozott. Külön előnye, hogy már igen alacsony fordulatszám-tartományban is tetemes nyomaték áll rendelkezésre (240 nm 1400 ford./perc-nél). 
A dízelváltozatok közül az új Citroën C4 Picasso esetében különösen gazdaságos a kézi váltós HDi 90 motor. Az e-HDi Airdream 90 etG6 motort kiugróan alacsony üzemanyag-fogyasztás (3,8 l) és CO2-kibocsátás (98 g CO2/km) jellemzi.


A 6 fokozatú kézi váltóval vagy az új robotizált etG6 váltóval társított e-HDi 115 motor teljesítmény és nyomaték szempontjából kifogástalan, ugyanakkor fogyasztása és CO2-kibocsátása (104 g/km-től) sem hagy maga után kívánnivalót.ÉRDEKEL AZ AUTÓ, AJÁNLATOT KÉREK


Galéria


       

     Adatkezelési szabályzat ------- ITT
Láttad már az image videónkat? 

Citroen Sipos- Ahol a csodák születnek!

                                                                                                                                                              


 

Megtetszett Cooky limitált kiadású új C3-asa?

A limitált széria többi modellje, most kedvezményesen megvásárolható, persze amíg a készlet tart! ;-) 

Cooky pedig személyesen adja át a megvásárolt autót! 

                             
                          További információ ITT


Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!