CITROEN C4 SPACETOURER

C4 SPACETOURER - MINDIG ÚTRA KÉSZEN!


5 390 000 Ft-tól 

>>Kedvezményes ajánlatot kérek!


A CITROËN Márka szaktudásának és kreativitásának legjavát magában hordozó, 2016-ban megújult C4 Picasso korszerű és innovatív egyterű modell volt, mely új fejezetet nyitott a márka történetében. Intelligens vezetést segítő rendszerek, örömteli vezetés, újraértelmezett kényelem (CITROËN ADVANCED COMFORT® program jóvoltából) és hatékonyság.
A Genfi Autószalon óta a SpaceTourer név köti össze a Citroën 3 modellből álló egyterű-kínálatát. A C4 és Grand C4 Picasso neve C4 SpaceTourerre és Grand C4 SpaceTourerre változott, amely május óta Magyarországon is elérhető.

  AKÁR 5 ÉV* GARANCIA 100.000 KM FUTÁSKORLÁTTAL

  *Minden 2017. 02. 08. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën C4 SpaceTourer személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
  **A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
  Citroen_5_ev_garancia

  DESIGN

  Static_SpaceTourer

  Családi autó vagy örömautó? Mindkettőt megtalálja az új CITROËN C4 SpaceTourerben! A modern és lendületes új C4 SpaceTourer (5 személyes) designjának alapja az egyediség, mely által modellelődjétől is könnyen megkülönböztethető. Az egyterű dizájnját még karakteresebbé varázsolja az új, hátsó márkajel, a lendületet és erőt sugárzó orr-rész, valamint a két új karosszériaszín:  Artense szürke és Lazuli kék.  ÁRLISTA      

  MŰSZAKI ADATOK

  ELÖLNÉZET

  747x322_C4_Picasso_face_Avant.jpg

   A C4 SpaceTourer orr-része egyszerre dinamikus és exkluzív. Hangsúlyos szerepet játszanak a márka védjegyét s szimbólumát képező három szinten elhelyezkedő lámpatestek. A hűtőrácsot két részre osztja a karosszéria színére fújt lökhárító. A hosszú, keskeny fényszórók felszereltségtől függően elérhető, sötét maszkot kapnak, amely optikailag az orr-rész két széle felé húzza őket.

  KÉTTÓNUSÚ KAROSSZÉRIA

  747x322_C4_Picasso_bi-ton2.jpg

  A kéttónusú karosszéria részeként fekete tető hangsúlyozza a C4 SpaceTourer diamikus jellegét.  Ez az extraként bármely színes karosszériaváltozathoz választható új testreszabási lehetőség még egyedibbé varázsolja az egyterű modell egyedi formatervét. Az összhatást fényes fekete tükörházak teszik teljessé.

  MÉRETEK

  Hosszúság

  4438 mm

  Szélesség

  1826/2117 mm

  Magasság

  1610/1625 mm

  Csomagtartó mérete

  0,537/0,630m3

   
  •  
  •  
  •  
   

  3D HATÁSÚ HÁTSÓ LÁMPÁK

  Rear_C4ST

   Még igézőbb tekintet! Szériában 3D hatású LED-es hátsó lámpákat kap a modell. A modern, high-tech stílusú lámpák különleges fényhatása és mélysége azonnal felismerhetővé teszi a C4 SpaceTourert.

  17'' KERÉKTÁRCSÁK

  Tranche-3_2.jpg

  .

   17 colos, gyémántfényű, részben feketére fényezett keréktárcsákat kap a modell (felszereltségtől függően). A mesterien kidolgozott könnyűfém keréktárcsa dinamikusabbá teszi a C4 SpaceTourer megjelenését.

   

  HÁTSÓ MÁRKAJEL

  747x322_chevrons.jpg

  .

  A fényes fekete hátsó márkajel krómkeretben jelenik meg, ezzel is hangsúlyozva a márka új pozícionálását (CITROËN C4 Cactus óta), illetve a modell modernségét.

  EGY TÉR - NÉGYFÉLE ENTERIŐR

  • SZÉRIA HANGULAT

  • WILD BLUE HANGULAT

  • DUNE BEIGE HANGULAT

  • HYPE GREY HANGULAT

  .

  Az új C4 SpaceTourer praktikus és minőségi anyagokkal megalkotott utasterét egészíti ki ez a szériában elérhető enteriőr, a kárpitozással tökéletes összhangot teremtő palaszürke árnyalatú műszerfalborítással. 

  AmbianceSerie_580X323

  JÓ KÖZÉRZET

  Kupeen til Citroën C4 SpaceTourer

  Az új C4 SpaceTourer a legjobb bizonyíték rá, hogy a kényelem a CITROËN márka valóságos védjegye.  A számtalan hasznos felszereléssel ellátott, könnyen vezethető és agilis egyterű utazásra csábít és pihentető utazást ígér, akár a családdal, akár anélkül indulunk útnak. 

   LOUNGE CSOMAG: KÉNYELEM, LOFT STÍLUSBAN

   747x322_sièges-confort.jpg

   A C4 SpaceTourerben minden utas első osztályon utazik. A felszereltségtől függően szériában, vagy opcióként kínált Lounge csomag egyedülálló kényelmet nyújt utasainak, akik valóságos védőburokban érezhetik magukat. Az otthonosság érzetéről gondoskodó elemek:

    - masszázs funkcióval rendelkező első ülések
    - lábtartóval ellátott Relax első utasülés (bőrkárpitokhoz elérhető) 
    - a tarkót megtámasztó Relax fejtámlák

   MELEG HATÁSÚ ANYAGOK

   747x322_matières.jpg

   Az új Citroën C4 SpaceTourer fedélzetén puha, meleg hatású anyagok veszik körbe az utasokat  a selymes tapintású, slush technikával készült műszerfaltól a speciálisan kiképzett ajtótáblákig.  Mindezt gazdag minőségi kárpit- és bőrválaszték egészíti ki.

   CITROËN ADVANCED COMFORT®

   Az új C4 SpaceTourer teljes mértékben a CITROËN ADVANCED COMFORT® program jegyében fogant. Fényben úszó utastér, alakíthatóság, a Lounge csomag exkluzív kényelme, konnektivitás és egyedülálló rugózási kényelem: mind-mind olyan elemek, amelyek az utasok kellemes közérzetéről, kikapcsolódásáról gondoskodnak, akár rövid, akár hosszú ideig tart az utazás. Induljon útnak, és élvezze a CITROËN ADVANCED COMFORT® nyújtotta különleges kényelmet!
   Tranche-5.jpg
   Habitabilité-Nouveau-C4_Picasso.jpg
    

   AZ OTTHONOSSÁG FELSŐ FOKA

   Sok csomaggal utazik? Az új CITROËN C4 SpaceTourer optimalizált felépítésének köszönhetően rendkívül variálható és belakható teret biztosít. 

   A második sor ülései a padlóba süllyeszthetőek, így egy teljesen sík rakodófelület nyerhető, mely az első utasülés asztallá alakításával (felszereltségtől függően) tovább (több mint 2,5 méteresre) növelhető, ami hosszú tárgyak szállításakor különösen hasznos lehet. Ha pedig bővül a család, könnyen elővarázsolhatók a padlóba rejtett ülések is.

   CSOMAGTARTÓ

   Az új C4 SpaceTourer erőssége a csomagtartó. A hátsó csomagtérajtó vonala tágas csomagtartót sejtet. A Citroën C4 SpaceTourer csomagtartója jól hozzáférhető és hihetetlenül tágas: 537 literes (előretolt hátsó ülésekkel 630 literes) rakodóterével a kategóriában a legnagyobb. Az új Citroën C4 SpaceTourer felszereltségtől függően elérhető motoros csomagtérajtaja a szabad kezes technológiát is magában foglalja, mely által a hátsó lökhárító alatt elhelyezett érzékelőnek köszönhetően tele kézzel, egyetlen lábmozdulattal is könnyen nyitható és zárható a csomagtartó.
    
   Citroen_C4_Picasso

   INTELLIGENS TECHNOLÓGIA

   Navigation-connectée-Nouveau-C4-Picasso.jpg

   Az új Citroën C4 SpaceTourer új 7”-os érintőképernyője továbbfejlesztett interfésszel és kapacitív (a legújabb generációs okostelefonokéhoz hasonló) képernyővel rendelkezik. A megújult egyterű modellben külön lehet kezelni a felszereltségtől függően elérhető 12”-os képernyőt és az érintőképernyős tabletet, ezenkívül kitűnő kezelhetőséget kínál a Connect Nav navigációs rendszerhez.

    CONNECT NAV

    Ezen az érintőtechnológiás, új 3D navigációs rendszeren (az iPadekhez hasonlóan) két ujjal is lehet zoomolni, a tökéletesített térképadatbázisnak köszönhetően pedig a navigáció is hatékonyabb. A navigációs rendszer felszereltségtől függően széria, vagy opció.

    520x293_C4_Picasso_Connect_Nav.jpg

    VEZETÉST SEGÍTŐ RENDSZEREK (FELSZERELTSÉGTŐL FÜGGŐEN)

    ADAPTÍV SEBESSÉGSZABÁLYOZÓ STOP FUNKCIÓVAL

    747x322_C4_Picasso_régulateur-vitesse-adaptatif.jpg

     A rendszer egy radar segítségével érzékeli, ha a gépkocsi előtt egy másik jármű halad, és ügyel a vezető által előzetesen beállított biztonságos követési távolság megtartására.  Sebességszabályozás 30 km/h és 180 km/h között. A STOP funkció kizárólag a BlueHDi 160 EAT8 változatoknál elérhető.

    FÁRADTSÁGFIGYELŐ RENDSZER

    747x322_C4_Picasso_alerte-attention-conducteur.jpg

    A rendszer két lépésben működik: a gépkocsi kitérésének első jeleire – hangjelzés kíséretében – óvatosságra intő vizuális figyelmeztetést küld. Ha negyedszerre is érzékeli a kitérést, hangosabb jelzést küld: „tartson pihenőt”! A rendszer nem veszi át az autó irányítását, hiszen ezzel csökkentené a vezető éberségét. 

    SÁVTARTÓ ASSZISZTENS

    Tranche-9_3.jpg

    A nem szándékos sávelhagyásra figyelmeztető funkció segít az alulkoncentráltság, illetve a pillanatnyi figyelemzavar miatti veszély elhárításában. A rendszer a szélvédő felső részébe beépített kamera segítségével felismeri az útburkolati jeleket, és ha azt érzékeli, hogy a gépjármű irányjelzés nélkül készül elhagyni a sávját, a vezető riasztása mellett korrigálja a gépjármű menetpályáját. 

    AKTÍV HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

    747x322_SAM.jpg

    A rendszer az adott oldali visszapillantó tükrön keresztül vizuálisan figyelmezteti a vezetőt a gépkocsi holtterében tartózkodó járművekre.  Bekapcsolt állapotban 12 km/h sebességtől automatikusan működik. Ha a gépjármű sávtartó asszisztens funkcióval is rendelkezik, és a vezető az irányjelző bekapcsolása mellett mégis sávot készül váltani az adott oldalon, az ütközés elkerülése érdekében a rendszer a kormányra hatva igyekszik a gépkocsit az eredeti sávban tartani. 

    ACTIVE SAFETY BRAKE (vészfékező rendszer)

    Tranche-9_5.jpg

     A vészfékező rendszer segít elkerülni az ütközéseket. A szélvédő felső részén található kamera érzékeli az előttünk álló, vagy velünk egy irányban lassan haladó járművet. Ütközés veszélye esetén (kivéve, ha a vezető kikapcsolja a funkciót) 5 km/h sebesség fölött a detektor automatikusan aktiválja a fékberendezést. A vészfékező rendszer felszereltségtől függően széria, vagy opció.

    SEBESSÉGKORLÁTOZÓ TÁBLÁKRA VALÓ FIGYELMEZTETÉS

    Tranche-9_4.jpg

    A rendszer felismeri a sebességkorlátozó táblákat, és a műszerfalon jelzi az információt a vezetőnek. A maximális haladási sebesség rögzíthető a sebességszabályozó, illetve -korlátozó rendszerben. Minden sebességtartományban működik.

    ÜTKÖZÉSVESZÉLY-JELZŐ

    Tranche-9_2.jpg

    A rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha fennáll a veszélye, hogy összeütközik az előtte haladó gépjárművel. A rendszer 30 km/h sebesség fölött működik a gépjármű elején elhelyezett detektor révén, mely kizárólag a járművel egy irányban haladó célpontokat érzékeli, az álló akadályokat nem. Az ütközésveszély-jelző működését az érintőképernyőn keresztül ki- és be is lehet kapcsolni.

    BlueHDi dízelmotorok: A KATEGÓRIA LEGJOBBJAI!

    3D-grafikk av motoren til Citroën C4 SpaceTourer

    A maximális kényelem és vezetési élmény érdekében a Citroën C4 SpaceTourer immár 8 fokozatú EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8). automata sebességváltóval is elérhető. Az EAT8 automata sebességváltót optimalizált sebességváltás jellemzi, aminek köszönhetően csökken a fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás. A korábbi EAT6 automata sebességváltóhoz képest mintegy 7%-kal csökkent a fogyasztás, ami a jobb teljesítménynek, a lassításkor a motort már 20 km/h sebességnél leállító Stop&Start rendszernek, a 8 fokozatnak és az alacsonyabb tömegnek köszönhető. A használati kényelem vitathatatlan, a fokozatok közötti váltás finomsága prémiumszintet képvisel.

    Erős és kiváló rugalmasságú PureTech benzinmotor

    EssencePureTech_226347_747X400

    A magas nyomású közvetlen befecskendezésű, nagy teljesítményű turbófeltöltővel ellátott (akár 240 000 fordulat/perc) 3 hengeres PureTech 130 S&S turbómotort kiváltó vezetési élmény jellemzi. A háromszoros Év motorja díjas erőforrás rendkívül rugalmas: forgatónyomatékának 95%-a már az 1500-3500 ford./perc tartományban elérhető, így minden használati célnak tökéletesen megfelel. A PureTech 130 S&S motorhoz 6 fokozatú manuális sebességváltó társul, de 2018 végén az új EAT8 automata sebességváltó is elérhető lesz hozzá.
          

          Adatkezelési szabályzatot ------- ITT  találod! :-) 
     Láttad már az image videónkat? 

     Citroen Sipos- Ahol a csodák születnek!

                                                                                                                                                                   


      

     Megtetszett Cooky limitált kiadású új C3-asa?

     A limitált széria többi modellje, most kedvezményesen megvásárolható, persze amíg a készlet tart! ;-) 

     Cooky pedig személyesen adja át a megvásárolt autót! 

                                  
                               További információ ITT


     Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!