CITROËN C5


Stílus és elegancia

Készletről azonnal! Bruttó 7 590 000 Ft-tól!

>>Kedvezményes ajánlatot kérek!
Az új Citroën C5 erőt és kifinomultságot sugároz.


Az innovatív, legmagasabb szintű kényelmet nyújtó új C5-ös méltó módon képviseli a Citroën-t a felső kategóriában.

A Citroën C5 új sztenderdet állít fel a limuzinok piacán. Aerodinamikus, mégis finom vonalvezetése igényes belső kivitelezéssel párosul. 

Kifinomult belső tér


Az utastér minden részlete - a műszerfaltól a középkonzolon át egészen az ajtópanelekig - stílusosan kidolgozott.

Az igényes anyagokból kreált belső tér a luxust tükrözi. A fém- és krómbetétek, valamint a teljes anyagválaszték biztosítja azt 
az összhangot, amitől úgy fogja érezni, hogy egy felső kategóriás autó vezetőülésében ül.Kényeztetés mindenkinek

A Citroën C5 megváltoztathatja az autózásról alkotott képét. A tervezők mindent megtettek azért, hogy Önnek egyedi élményben lehessen része. A C5 modern felépítésű utasterét, melyben a tágas tér és a világosság jelentik a meghatározó értékeket, valóságos „lakótérnek” szánták.


A tökéletes tartás érdekében megerősített, kényelmes első ülések gondosan megválogatott anyagokból készülnek. Az utastér első részét egy széles középső könyöklő, valamint a hatalmas lábtér teszi még kényelmesebbé.


A vezető komfortérzetét tovább növelheti a deréktájon körkörös mozdulatokkal kényeztető masszázsfunkció, melynek segítségével ellazulhat, felfrissülhet, s elkerülheti tagjai elgémberedését.

       


HYDRACTIVE III+ felfüggesztés: intelligens műszaki megoldás


Az intelligens, precízen reagáló, adaptív Hydractive III+ felfüggesztés azt bizonyítja, hogy az úttartás terén is kiemelkedő tudással rendelkezik a CITROËN.


A Hydractive III+ felfüggesztés nagyfokú kényelmet nyújt, és az útminőségtől, illetve az autó sebességétől függetlenül a karosszériamozgás minimálisra szorítása révén, folyamatosan kiegyensúlyozott, megbízható menettulajdonságokat biztosít.


Az útviszonyokat és a vezetési stílust folyamatosan elemző, speciális érzékelőknek köszönhetően a Hydractive III+ felfüggesztés kétféle beállítási lehetőséget (komfort és dinamikus) kínál, és mindkettőt önállóan, intelligens rendszer módjára vezérli, automatikusan és egyszerre  változtatva a rugózás keménységét és a lengéscsillapítást. 


A Hydractive III+ felfüggesztés a gépkocsi terhelésétől függetlenül állandó hasmagasságot biztosít, és a sebesség függvényében háromféle helyzetbe állítja a gépjármű magasságát: - 110 km/h sebességig városban és jó minőségű utakon: normál magasság; - 110 km/h sebesség felett jó minőségű utakon: a hasmagasság kb. 10 milliméterrel csökken, ami a súlypont csökkentésével növeli a gépjármű stabilitását, tovább csökkenti a karosszériamozgást, kedvezőbb aerodinamikai körülményeket teremt, és mérsékli a fogyasztást; - 60 km/h sebesség alatt, illetve nehezen járható úton: az optimális kényelem és úttartás biztosítása mellett enyhén megnő a szabad hasmagasság. 

A Citroën kényelmet szolgáló technológiáiról bővebb információt ide kattintva találhat.

ÉRDEKEL AZ AUTÓ, AJÁNLATOT KÉREK


Galéria


  Megtetszett Cooky limitált kiadású új C3-asa?

A limitált széria többi modellje, most kedvezményesen megvásárolható, persze amíg a készlet tart! ;-) 

Cooky pedig személyesen adja át a megvásárolt autót! 

                             
                          További információ ITT


Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!