CITROËN C5


Stílus és elegancia

Készletről azonnal! Bruttó 7 590 000 Ft-tól!

>>Kedvezményes ajánlatot kérek!
Az új Citroën C5 erőt és kifinomultságot sugároz.


Az innovatív, legmagasabb szintű kényelmet nyújtó új C5-ös méltó módon képviseli a Citroën-t a felső kategóriában.

A Citroën C5 új sztenderdet állít fel a limuzinok piacán. Aerodinamikus, mégis finom vonalvezetése igényes belső kivitelezéssel párosul. 

Kifinomult belső tér


Az utastér minden részlete - a műszerfaltól a középkonzolon át egészen az ajtópanelekig - stílusosan kidolgozott.

Az igényes anyagokból kreált belső tér a luxust tükrözi. A fém- és krómbetétek, valamint a teljes anyagválaszték biztosítja azt 
az összhangot, amitől úgy fogja érezni, hogy egy felső kategóriás autó vezetőülésében ül.Kényeztetés mindenkinek

A Citroën C5 megváltoztathatja az autózásról alkotott képét. A tervezők mindent megtettek azért, hogy Önnek egyedi élményben lehessen része. A C5 modern felépítésű utasterét, melyben a tágas tér és a világosság jelentik a meghatározó értékeket, valóságos „lakótérnek” szánták.


A tökéletes tartás érdekében megerősített, kényelmes első ülések gondosan megválogatott anyagokból készülnek. Az utastér első részét egy széles középső könyöklő, valamint a hatalmas lábtér teszi még kényelmesebbé.


A vezető komfortérzetét tovább növelheti a deréktájon körkörös mozdulatokkal kényeztető masszázsfunkció, melynek segítségével ellazulhat, felfrissülhet, s elkerülheti tagjai elgémberedését.

       


HYDRACTIVE III+ felfüggesztés: intelligens műszaki megoldás


Az intelligens, precízen reagáló, adaptív Hydractive III+ felfüggesztés azt bizonyítja, hogy az úttartás terén is kiemelkedő tudással rendelkezik a CITROËN.


A Hydractive III+ felfüggesztés nagyfokú kényelmet nyújt, és az útminőségtől, illetve az autó sebességétől függetlenül a karosszériamozgás minimálisra szorítása révén, folyamatosan kiegyensúlyozott, megbízható menettulajdonságokat biztosít.


Az útviszonyokat és a vezetési stílust folyamatosan elemző, speciális érzékelőknek köszönhetően a Hydractive III+ felfüggesztés kétféle beállítási lehetőséget (komfort és dinamikus) kínál, és mindkettőt önállóan, intelligens rendszer módjára vezérli, automatikusan és egyszerre  változtatva a rugózás keménységét és a lengéscsillapítást. 


A Hydractive III+ felfüggesztés a gépkocsi terhelésétől függetlenül állandó hasmagasságot biztosít, és a sebesség függvényében háromféle helyzetbe állítja a gépjármű magasságát: - 110 km/h sebességig városban és jó minőségű utakon: normál magasság; - 110 km/h sebesség felett jó minőségű utakon: a hasmagasság kb. 10 milliméterrel csökken, ami a súlypont csökkentésével növeli a gépjármű stabilitását, tovább csökkenti a karosszériamozgást, kedvezőbb aerodinamikai körülményeket teremt, és mérsékli a fogyasztást; - 60 km/h sebesség alatt, illetve nehezen járható úton: az optimális kényelem és úttartás biztosítása mellett enyhén megnő a szabad hasmagasság. 

A Citroën kényelmet szolgáló technológiáiról bővebb információt ide kattintva találhat.

ÉRDEKEL AZ AUTÓ, AJÁNLATOT KÉREK


Galéria
Játssz VELÜNK ÉS VIDD HAZA hétvégére Új citroen c3!


Nem kell mást tenned csak fotózd le magad a Pataki Cukrászda (ÉRD, balatoni út 61.) előtt kiállított ÚJ CITROEN C3-as tesztautóval.

  1. A fényképet fel kell tölteni a Citroen Sipos Facebook oldalra. a fotón jelöld be magad. Ezt a feltöltött fotót mutasd be a Pataki Cukrászdában és csekkolj be a Facebookon a Pataki Cukrászdából. Így a Pataki Cukrászdától kapsz egy erre a célra készített egyedi süteményt. Itt még nincs vége, hiszen az első 100 vendég, aki március 8.-án délután eljön a Citroen Sipos M6-os (6-os út 23km.)Szalonjába a FOOD TRUCK Bakker Shopból kap egy ajándék szendvicset és természetesen mellette kipróbálhatja az ÚJ CITROEN C3-at. 
  2. A facebokunkra feltöltők és a tesztvezetők között március 8.-án 17.00kor kisorsoljuk azt a szerencsést, aki hétvégére megkapja az új citroen C3-at.