CITROËN C5 TOURER


Nagyobb tér

Készletről azonnal! Bruttó 7 900 000 Ft-tól!

>>Kedvezményes ajánlatot kérek!


Nem szeretne engedni az eleganciából, a határozott megjelenésből, de nagyobb csomagtérre van szüksége?


A C5 limuzin változatának kifinomult vonalait és stílusos belterét megőrizve alkottuk meg a típus kombi változatát, a családok igényeit is szem előtt tartva.


A lendületes és töretlen vonalvezetésű C5 Tourer hatalmas csomagtere mellett számos tárolórekesszel és egyéb praktikus kiegészítővel is rendelkezik. Bizonyos változatoknál egy motoros rendszer nyitja és zárja automatikusan a csomagtérajtót, mely lehetőséget nyújt a kívánt nyitási szög memorizálására is. A csomagtér bővítéséhez 2:1 arányban előre lehet dönteni a hátsó ülést, melynek háttámlái ekkor egy síkba kerülnek a csomagtér padlójával.


A VDA szabvány szerint (defektjavító készlettel) 533 literes vagy (pótkerék esetén) 505 literes csomagtér a kerékjárati dobok közötti 1115 mm-es maximális szélességével és a tetőlemez alatti 851 mm-es maximális magasságával remekül hozzáférhető és kihasználható.

  • Az automatikusan feltekeredő csomagtakaró roló eltakarja a csomagtér tartalmát az illetéktelen tekintetek elől.
  • A hátsó üléstámlákra, ill. a hátsó ülések előredöntése esetén az első ülések hátuljára rögzíthető elválasztóháló megakadályozza, hogy hirtelen fékezéskor az utastérbe repüljenek a hátul elhelyezett tárgyak.
  • Az eredeti csomagtérkárpit piszkolódásával és károsodásával szembeni hatékony védelem érdekében a tartozékként rendelhető csomagtérbetét pontosan illeszkedik a csomagtér széleihez. Ezt a rendkívül ellenálló védőelemet nagyon könnyű elhelyezni és tisztán tartani.


Innovatív megoldások a mindennapokra


A Hydractive III+ rendszerű Citroën C5 Tourer gépkocsik küszöbmagasság-szabályozó funkcióval rendelkeznek.A csomagok berakodásának megkönnyítése érdekében levett gyújtásnál a csomagtér jobb oldalán elhelyezett gombbal plusz-mínusz 6 cm-rel lehet módosítani a csomagtartó küszöbmagasságát. A gyújtás bekapcsolásakor a felfüggesztés visszaáll a vezetéshez megfelelő helyzetbe.
        


A tartozékkínálatban szereplő, Citroën tervezésű kerékpártartók sem biztonsági, sem minőségi, sem funkcionális szempontból nem hagynak maguk után kívánnivalót.Mindenfajta vázhoz használhatók, a kerékpár méretétől függetlenül. Mostantól semmi nem állhat az útjukba, ha egy kis családi biciklizéshez támad kedvük.

Belső nyugalom


A Citroën C5-ben zavartalanul élvezheti a kényelmet. Fedezze fel a belső tér nyugalmát: páratlan akusztikai élményben lesz része a tökéletes ajtószigeteléseknek, a rétegelt szélvédő zajszűrésének, a kerékjáratok zajszigetelő borításának, valamint számos egyéb hangszigetelő elemnek köszönhetően.


Az eredmény: „párnázott” nyugalomban élvezheti kedvenc zenéit a felsőkategóriás Dolby Surround hifi-rendszeren. A tökéletes hangeloszlás érdekében a rendszer egy nagyteljesítményű digitális erősítőt, egy a csomagtartóban elhelyezett mélysugárzót, valamint nyolc hangszórót foglal magában, melyek a műszerfalon, illetve az első és hátsó ajtókon kaptak helyet.


Mint minden jó dolog a világon, a Citroën is megfelelő hőmérsékleten élvezhető a legjobban. A Citroën C5 szériafelszereltségének részét képezi az automata klímaberendezés, amely elöl is, hátul is szabályozható szellőzőkkel rendelkezik.


          

Bizonyos modellváltozatokon a vezető és első utasa külön-külön szabályozhatja a hőmérsékletet és a befújt levegő irányát. A finom levegőelosztó rendszer egyenletes hőmérsékletet, huzatmentes légteret biztosít, s ezáltal hozzájárul az utasok tökéletes komfortérzetéhez.


 Utazzon teljes nyugalomban!A család biztonsága mindenek felett

A nagyobb kényelem és biztonság érdekében az emelkedőn/lejtőn történő indítást segítő rendszerrel kiegészülő elektromos rögzítőfék a motor leállításakor automatikusan behúz, a gépkocsi elindulásakor pedig kienged. A rögzítőféket a középső konzolon elhelyezett kapcsolóval manuálisan is lehet vezérelni. A parkolás megkönnyítése végett az új Citroën C5 felszerelhető első és hátsó radarokkal, valamint az eMyWay rendszerrel összeköthető tolatókamerával.

Amikor hátramenetbe teszi a sebességváltót, a csomagtartó  ajtajára szerelt kamera automatikusan a színes képernyőre vetíti a képet a könnyű városi parkolás érdekében. 


Vezetést segítő rendszerek, intelligens kipörgésgátló, menetstabilizáló, hatékony fékrendszer, a megfelelő tapadás biztosítása, utasvédelem, feltörésgátló berendezések: a Citroën C5 Tourer-nél a biztonsági szempontok kiemelt szerepet játszanak. Az autó vázszerkezetét úgy alakították ki, hogy ütközés esetén mind a tetőlemezen, mind a padlólemezen keresztül elnyelje a felszabaduló energiát, és hogy megfeleljen a gyalogosok védelmére, valamint egy másik gépkocsival való frontális vagy oldalirányú ütközés következményeinek csökkentésére irányuló új szabványoknak.


A tartozékként rendelhető. Citroën logóval fémjelzett Kiddy Comfort Pro gyermekülés ideális a 9 és 36 kg közötti gyermekek számára. 

A Citroën biztonsági technológiáiról bővebb információt ide kattintva találhat.


ÉRDEKEL AZ AUTÓ, AJÁNLATOT KÉREK


Galéria


  Megtetszett Cooky limitált kiadású új C3-asa?

A limitált széria többi modellje, most kedvezményesen megvásárolható, persze amíg a készlet tart! ;-) 

Cooky pedig személyesen adja át a megvásárolt autót! 

                             
                          További információ ITT


Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!