CITROËN GRAND C4 PICASSO


A térhódító

Készletről azonnal! Bruttó 6 290 000 Ft-tól!

>>Kedvezményes ajánlatot kérek!Példamutató variálhatóságának köszönhetően az új Citroën Grand C4 Picassóban egyszerre hét ember utazhat teljes kényelemben, a legjobb körülmények között.A két leghátsó ülés egyszerűen összecsukható, így a csomagok mellett akár nagyméretű tárgyak is szállíthatók.
Hét teljes értékű, kényelmes hely egy elegáns és online szolgáltatásokkal teli autóban – ezt a nem mindennapi lehetőséget kínálja Önnek a Citroën Grand C4 Picasso, bármerre vezessen is az útja, bármilyen körülmények között.Eső ránézésre az erőteljes és feszes vonalvezetésű, méretes motorháztető hívja fel magára a figyelmet. Azután a panoráma szélvédőtől egészen a légterelőig húzódó tetőn siklik végig a tekintet, mely tökéletes íveivel harmonikus megjelenést kölcsönöz a Citroën Grand C4 Picassónak.

A kétoldalt végigfutó tetőívek elegánsan „tetézik” az autó karakteres profilját. Az esztétikus és praktikus tetőívek egyben tetőrúdként is szolgálnak. A harmonikus és stílusos külsejű Citroën Grand C4 Picassóval élvezni fogja a mindennapokat. 
Stílus és elegancia


A Citroën Grand C4 Picasso a különleges alkalmakhoz is ideális társnak bizonyul, legyen szó egy spontán hétvégi kiruccanásról a barátokkal vagy egy családi kirándulásról, nyaralásról.

A két hátsó pótülés egy szempillantás alatt kinyitható, így akár heten is kényelmesen elférnek a Citroën Grand C4 Picassóban. Használat után ezek az ülések könnyedén a padló alá süllyeszthetők. Az innovatív ülésmozgatásnak köszönhetően gond nélkül meg lehet közelíteni a harmadik sor üléseit. A második sor szélső ülései a moziülésekhez hasonlóan egyetlen mozdulattal összecsukhatók és előretolhatók, tágas helyet biztosítva ezzel a ki- és beszálláshoz. A második sor ülései külön-külön is lesüllyeszthetők, s az így keletkező sík padlófelület lenyűgöző méretű csomagteret eredményez. Az első utasülés háttámlájának ledöntésével pedig pillanatok alatt egy 2,75 méter hosszúságú raktér alakítható ki. 


A belső tér kialakítása minden igénynek és elvárásnak messzemenően megfelel. nem véletlenül, hiszen a Citroën Grand C4 Picasso egyik fő erénye épp a nagyfokú variálhatóság. 


A Citroën Grand C4 Picasso elődeinél nagyobb belső teret kínál, köszönhetően a kategóriában legnagyobb, 2,84 méteres tengelytávnak. A rekordhosszúságú tengelytáv maximális helykínálatot biztosít a második és a harmadik üléssor utasainak, hogy az utazások a lehető legnagyobb kényelem jegyében teljenek.


A kényelmes enteriőrt az eddiginél is bőségesebb helykínálat jellemzi: a hosszabb tengelytávnak köszönhetően nagyobb lett a lábtér. A kizárólag a Citroën C4 Picassón és a Grand C4 Picassón kínált lounge csomag még ennél is többet nyújt: 
masszázs funkcióval rendelkező első üléseket, a relax fejtámlákat és lábtartóval ellátott első utasülést, amelyben kinyújtott lábbal élvezhetjük az utazást.


Környezetkímélőbb motorok


A Citroën gépjárművei valamennyi tervezési fázisában figyelembe veszi a környezeti szempontokat. A Citroën motorkínálatát ide kattintva tekintheti meg.Nagy teljesítményű, innovatív motorjai a kategória legalacsonyabb CO2-kibocsátásával büszkélkedhetnek: az e-HDi 90 Airdream változat emissziós értéke például mindössze 98 g/km, a hatfokozatú manuális váltóhoz  kapcsolódó új blueHDi 150 motoré pedig csak 110 g/km. Az új blueHDI erőforrás nem éri be az EURO 6 szabvány teljesítésével, hanem kifejezett előrelépést jelent a  környezetvédelem terén. Részecskeszűrője a kipufogógázban található szennyező részecskék 99,9%-át képes kiszűrni, az új SCR (Selected Catalyse Reduction) rendszer pedig a nitrogén-oxidok 90%-át ártalmatlanítja. Ez utóbbi hatás az autó hátsó részében, egy 17 literes tartályban tárolt "Adblue" adalékanyagnak köszönhető, amely a nitrogén-oxidokat kémiai reakció útján vízgőzzé és nitrogénné bontja le.

ÉRDEKEL AZ AUTÓ, AJÁNLATOT KÉREK


Galéria


                                     


                Citroen Sipos- Ahol a csodák születnek!

                                                                                                                                                              


 

Megtetszett Cooky limitált kiadású új C3-asa?

A limitált széria többi modellje, most kedvezményesen megvásárolható, persze amíg a készlet tart! ;-) 

Cooky pedig személyesen adja át a megvásárolt autót! 

                             
                          További információ ITT


Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!