CITROEN GRAND C4 SPACETOURER

Készletről azonnal! Bruttó 5 645 000 Ft-tól!

>>Kedvezményes ajánlatot kérek!


FEDEZZE FEL A MODELLT!

 A CITROËN márka szaktudásának és kreativitásának legjavát magában hordozó, 2016-ban megújult C4 Picasso korszerű és innovatív egyterű modell volt, mely új fejezetet nyitott a márka történetében. Intelligens vezetést segítő rendszerek, örömteli vezetés, újraértelmezett kényelem (CITROËN ADVANCED COMFORT® program jóvoltából) és hatékonyság. A Genfi Autószalon óta a SpaceTourer név köti össze a Citroën 3 modellből álló egyterű-kínálatát. A C4 és Grand C4 Picasso neve C4 SpaceTourerre és Grand C4 SpaceTourerre változott, amely május óta Magyarországon is elérhető.

AKÁR 5 ÉV** GARANCIA 100.000 KM FUTÁSKORLÁTTAL

*Minden 2017. 02. 08. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën Grand C4 SpaceTourer személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
Citroen_5_ev_garancia

DESIGN

Static_hero_GC4ST

Családi autó vagy örömautó? Mindkettőt megtalálja az új Citroën Grand C4 SpaceTourer-ben! Az öt-, vagy 7 személyes kivitelben is elérhető, modern és lendületes Grand C4 SpaceTourer designjának alapja az egyediség, mely által azonnal megkülönböztethető a többi egyterűtől. A rendkívül eredeti modell dizájnját még karakteresebbé varázsolja az erőt sugárzó, lendületes vonalakkal megrajzolt orr-rész, valamint az autó tetővonalát hangsúlyozó, ezüstös fényű tetőívek.

  ÁRLISTA

  ELÖLNÉZET

  747x322_Face_Avant_Grand_C4_Picasso.jpg

  A Grand C4 SpaceTourer orr-része egyszerre dinamikus és exkluzív. Hangsúlyos szerepet játszanak a márka védjegyét s szimbólumát képező három szinten elhelyezkedő lámpatestek. A Grand C4 SpaceTourer orrán a márkajel meghosszabbítása egészen az orr-rész két széléig húzódik, és króm keretbe foglalja a LED-soros nappali lámpákat. 

  TETŐÍV

  747x322_barres_toit_Grand_C4_Picasso.jpg

  A Citroën Grand C4 SpaceTourer kínálatát új, ezüstszínű (Silver) tetőívek gazdagítják(felszereltségtől függően). Ez az egyedi stíluselem fokozza a modell eleganciáját.

  360° KAMERA*

  360_KAMERA_PICASSO

  A műszerfalon a nagyfelbontású képernyőn megjelenő 360°-os nézetet az autón elhelyezett négy kamera biztosítja. Egy kamera a gépjármű elején, egy másik a hátsó rendszámtábla fölött kapott helyet, míg kettő a külső visszapillantó tükrök alsó részében egészíti ki a körpanoráma-nézetet. A bekapcsolt funkció 15 km/h sebességig működik, utána pedig aktivált állapotban marad egészen addig, míg a gépjármű át nem lépi a 30 km/h sebességet.

   *változattól függően opcióként rendelhető

  MÉRETEK

  Hosszúság

  4602 mm

  Szélesség

  1826/2117 mm

  Magasság

  1638/1644 mm

  Csomagtartó mérete

  0,645/0,704m3

   
  •  
  •  
  •  
   

  3D HATÁSÚ HÁTSÓ LÁMPÁK

  747x322_3D_LEDGrand_C4_Picasso.jpg

  .

  Még igézőbb tekintet! Az modern, high-tech stílusú lámpák különleges fényhatása és mélysége azonnal felismerhetővé teszi a modellt.  17'' KERÉKTÁRCSÁK

  Tranche-3_2.jpg

  .

  17 colos, gyémántfényű, részben feketére fényezett keréktárcsákat kap a modell (felszereltségtől függően).  A mesterien kidolgozott könnyűfém keréktárcsa dinamikusabbá teszi a Grand C4 SpaceTourer megjelenését.

  HÁTSÓ MÁRKAJEL

  747x322_chevrons.jpg

  .

  A Grand C4 SpaceTourer fényes fekete hátsó márkajele krómkeretben jelenik meg, ezzel is hangsúlyozva a márka új pozícionálását (CITROËN C4 Cactus óta), illetve a modell modernségét. 

  'EGY TÉR - NÉGYFÉLE ENTERIŐR

  • SZÉRIA HANGULAT

  • WILD BLUE HANGULAT

  • DUNE BEIGE HANGULAT

  • HYPE GREY HANGULAT

  .

  Az új Grand C4 SpaceTourerbe már szériában is egyedi stílusú utastér kerül, praktikus megoldásokkal és minőségi anyagokkal, illetve a műszerfalborítással tökéletes összhangot teremtő Milazzo Grey kárpitozással. 

  AmbianceSerie_580X323

  JÓ KÖZÉRZET

  Kupeen til Citroën C4 SpaceTourer

  A Grand C4 SpaceTourer a legjobb bizonyíték rá, hogy a kényelem a Citroën márka valóságos védjegye.  A számtalan hasznos felszereléssel ellátott, könnyen vezethető és agilis egyterű utazásra csábít és pihentető utazást ígér, akár a családdal, akár barátokkal indulunk útnak.    

   LOUNGE CSOMAG: KÉNYELEM, LOFT STÍLUSBAN

   747x322_sièges-confort.jpg

   A Grand C4 SpaceTourer fényben úszó, loft stílusban kialakított utastere tágas és bensőséges. Az egyterű modell verziótól és a válaszott belső hangulattó függően az alábbi felszereléssel kínálja a Lounge csomagot:

   • - masszázs funkcióval rendelkező első ülések, 
   • - lábtartóval ellátott Relax első utasülés melynek köszönhetően az utas kényelmesen kinyújthatja a lábát (csak bőrkárpitok esetén)
   • - az első ülésekhez a fejet oldalról is megtámasztó, 3 fokozatban állítható Relax fejtámlák járnak. 
   • A tervezők minden részletre odafigyeltek: az első ülések háttámlájára egy-egy lehajtható asztalka és olvasólámpa került.

   MELEG HATÁSÚ ANYAGOK

   747x322_matières.jpg

   A Citroën Grand C4 SpaceTourer 7”-os érintőképernyője továbbfejlesztett interfésszel és kapacitív (az okostelefonokéhoz hasonló) képernyővel rendelkezik. Az egyterű modellben külön lehet kezelni a felszereltségtől függően elérhető 12”-os HD képernyőt és a főbb funkciókat csoportosító érintőképernyőt, amely - többek között -  kitűnő kezelhetőséget kínál a Connect Nav navigációs rendszerhez is.

   CITROËN ADVANCED COMFORT®

   A CITROËN külön programot dolgozott ki annak érdekében, hogy a márka bármely modelljében utazók (vezető és utasok egyaránt) ugyanazt a nem mindennapi kényelmet élvezhessék. A CITROËN ADVANCED COMFORT ® nevet viselő program számos technológiai újítást kínál, melynek elsődleges célja az utasok kényelme, jó közérzete.

   A programnak négy fő célja van: 
   finom anyagok és akusztikai komfort, praktikusan kihasználható, alakítható utastér, nyugodt és derűs utazás, hasznos és intuitív technológia.
   Tranche-5.jpg
   597x597_Habitabilite_Grand_C4_Picasso.jpg
    

   AZ OTTHONOSSÁG FELSŐ FOKA

   Sok csomaggal utazik? Az új Grand CITROËN C4 SpaceTourer tágas és alakítható belső tere a legkülönbözőbb igényeknek is megfelel. A második sor ülései a padlóba süllyeszthetőek, így egy teljesen sík rakodófelület nyerhető, mely az első utasülés asztallá alakításával (felszereltségtől függően) tovább (több mint 2,5 méteresre) növelhető, ami hosszú tárgyak szállításakor különösen hasznos lehet. Ha pedig bővül a család, könnyen elővarázsolhatók a padlóba rejtett ülések.

   CSOMAGTARTÓ

   Az új Grand C4 SpaceTourer erőssége a csomagtartó. A domború kiképzésű, robusztus csomagtérajtó bőséges helyet ígér. A csomagtér könnyen hozzáférhető, befogadóképessége pedig a második üléssor előretolásával 645-ről 704 literre növelhető. A csomagtérajtó a felszereltségtől függően elérhető szabad kezes technológiát is magában foglalja, mely által a hátsó lökhárító alatt elhelyezett érzékelőnek köszönhetően tele kézzel, egyetlen lábmozdulattal is könnyen nyitható és zárható a csomagtartó.
    
   597x597_coffre_Grand_C4_Picasso.jpg

   INTELLIGENS TECHNOLÓGIA

   Navigation-connectée-Nouveau-C4-Picasso.jpg

   Az új Citroën C4 SpaceTourer új 7”-os érintőképernyője továbbfejlesztett interfésszel és kapacitív (a legújabb generációs okostelefonokéhoz hasonló) képernyővel rendelkezik. A megújult egyterű modellben külön lehet kezelni a felszereltségtől függően elérhető 12”-os képernyőt és az érintőképernyős tabletet, valamint kitűnő kezelhetőséget kínál a Connect Nav navigációs rendszerhez.

   CONNECT NAV

   Ezen az érintőtechnológiás, új 3D navigációs rendszeren (az iPadekhez hasonlóan) két ujjal is lehet zoomolni, a tökéletesített térképadatbázisnak köszönhetően pedig a navigáció is hatékonyabb. A navigációs rendszer felszereltségtől függően széria, vagy opció.

   520x293_C4_Picasso_Connect_Nav.jpg

   VEZETÉST SEGÍTŐ RENDSZEREK (FELSZERELTSÉGTŐL FÜGGŐEN)

   ADAPTÍV SEBESSÉGSZABÁLYOZÓ STOP FUNKCIÓVAL

   747x322_C4_Picasso_régulateur-vitesse-adaptatif.jpg

   A rendszer egy radar segítségével érzékeli, ha a gépkocsi előtt egy másik jármű halad, és ügyel a vezető által előzetesen beállított biztonságos követési távolság megtartására.  Sebességszabályozás 30 km/h és 180 km/h között. A STOP funkció kizárólag a BlueHDi 160 EAT8 változatoknál elérhető.

   FÁRADTSÁGFIGYELŐ RENDSZER

   747x322_C4_Picasso_alerte-attention-conducteur.jpg

   A rendszer két lépésben működik: a gépkocsi kitérésének első jeleire – hangjelzés kíséretében – óvatosságra intő vizuális figyelmeztetést küld. Ha negyedszerre is érzékeli a kitérést, hangosabb jelzést küld: „tartson pihenőt”! A rendszer nem veszi át az autó irányítását, hiszen ezzel csökkentené a vezető éberségét. 

   SÁVTARTÓ ASSZISZTENS

   Tranche-9_3.jpg

   A nem szándékos sávelhagyásra figyelmeztető funkció segít az alulkoncentráltság, illetve a pillanatnyi figyelemzavar miatti veszély elhárításában. A rendszer a szélvédő felső részébe beépített kamera segítségével felismeri az útburkolati jeleket, és ha azt érzékeli, hogy a gépjármű irányjelzés nélkül készül elhagyni a sávját, a vezető riasztása mellett korrigálja a gépjármű menetpályáját. 

   AKTÍV HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

   747x322_SAM.jpg

   A rendszer az adott oldali visszapillantó tükrön keresztül vizuálisan figyelmezteti a vezetőt a gépkocsi holtterében tartózkodó járművekre. 
   Ha a vezető a tükörben észlelt járműhöz közeledik, a rendszer a kormányra hatva igyekszik a gépkocsit az eredeti sávban tartani.

   ACTIVE SAFETY BRAKE (vészfékező rendszer)

   747x322_Active-Safety-Break_Grand_C4_Picasso.jpg

   A vészfékező rendszer segít elkerülni az ütközéseket. A szélvédő felső részén található kamera érzékeli az előttünk álló, vagy velünk egy irányban lassan haladó járművet. Ütközés veszélye esetén (kivéve, ha a vezető kikapcsolja a funkciót) 5 km/h sebesség fölött a detektor automatikusan aktiválja a fékberendezést. A vészfékező rendszer felszereltségtől függően széria, vagy opció.

   SEBESSÉGKORLÁTOZÓ TÁBLÁKRA VALÓ FIGYELMEZTETÉS

   747x322_Panneaux_Vitesse_Grand_C4_Picasso.jpg

   A rendszer felismeri a sebességkorlátozó táblákat, és a műszerfalon jelzi az információt a vezetőnek. A maximális haladási sebesség rögzíthető a sebességszabályozó, illetve -korlátozó rendszerben. Minden sebességtartományban működik.

   ÜTKÖZÉSVESZÉLY-JELZŐ

   Tranche-9_2.jpg

   A rendszer 30 km/h sebesség fölött figyelmeztetni képes a vezetőt, ha fennáll a veszélye, hogy összeütközik az előtte haladó gépjárművel. 

   BlueHDi dízelmotorok: A KATEGÓRIA LEGJOBBJAI!

   c4_spacetourer_effiziente_motoren_747X400

   A maximális kényelem és vezetési élmény érdekében a Citroën Grand C4 SpaceTourer immár 8 fokozatú EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8). automata sebességváltóval is elérhető. Az EAT8 automata sebességváltót optimalizált sebességváltás jellemzi, aminek köszönhetően csökken a fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás. A korábbi EAT6 automata sebességváltóhoz képest mintegy 7%-kal csökkent a fogyasztás, ami a jobb teljesítménynek, a lassításkor a motort már 20 km/h sebességnél leállító Stop&Start rendszernek, a 8 fokozatnak és az alacsonyabb tömegnek köszönhető. A használati kényelem vitathatatlan, a fokozatok közötti váltás finomsága prémiumszintet képvisel.

   Erős és kiváló rugalmasságú PureTech benzinmotor

   EssencePureTech_226347_747X400

   a magas nyomású közvetlen befecskendezésű, nagy teljesítményű turbófeltöltővel ellátott (akár 240 000 fordulat/perc) 3 hengeres PureTech 130 S&S turbómotort kiváltó vezetési élmény jellemzi. A háromszoros Év motorja díjas erőforrás rendkívül rugalmas: forgatónyomatékának 95%-a már az 1500-3500 ford./perc tartományban elérhető, így minden használati célnak tökéletesen megfelel. A PureTech 130 S&S motorhoz 6 fokozatú manuális sebességváltó társul, de 2018 végén az új EAT8 automata sebességváltó is elérhető lesz hozzá.


        

        Adatkezelési szabályzatot ------- ITT  találod! :-) 
   Láttad már az image videónkat? 

   Citroen Sipos- Ahol a csodák születnek!

                                                                                                                                                                 


    

   Megtetszett Cooky limitált kiadású új C3-asa?

   A limitált széria többi modellje, most kedvezményesen megvásárolható, persze amíg a készlet tart! ;-) 

   Cooky pedig személyesen adja át a megvásárolt autót! 

                                
                             További információ ITT


   Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!