CITROËN JUMPER COMBI


Élet a fedélzeten

Készletről azonnal! Bruttó 8 473 000 Ft-tól!

>>Kedvezményes ajánlatot kérek!
Citroën Jumper Multispace - mintha otthon lenne. 

Az esztétikus és vonzó Jumper Multispace a személyautókat idéző gazdag felszereltségnek köszönhetően a legnagyobb kényelemben és biztonságban utazhat.

A magasan elhelyezett méretes fényszórók egyszerre kölcsönöznek dinamizmust és robusztus megjelenést a Jumper személyszállító változatának.

A Jumper Multispace kézre álló vezérlőgombjai és jól látható jelzőlámpái egyszerű és intuitív használatot tesznek lehetővé. A vezetőülés többféle módon állítható (hosszanti beállítás, ülőlap magassága és dőlésszöge, háttámla dőlésszöge, deréktámasz stb.) Az optimális kényelem érdekében teleszkópos vezetőüléssel is rendelhető.

Az utastér ötletes kialakítása könnyű be- és kiszállást biztosít. A második sor szélső ülésének lehajtásával könnyedén hozzáférhetünk a harmadik sor három üléséhez, melyek maximális kényelmet, valódi életteret kínálnak az utasoknak. A szabadságérzetet tovább erősítik a második sor csúsztatva nyitható oldalablakai, melyek nagyszerű kilátást és friss levegőt biztosítanak.


Számos szériatartozék (programozható sebességtúllépésre figyelmeztető jelzés, elektromos ablakemelők) vagy extra felszerelés (automata légkondicionáló, tolatókamera stb.) teszi kényelmesebbé a fedélzeten töltött mindennapokat.

Elől számos könnyen elérhető rakodóhely áll rendelkezésre:műszerfali tárolórekesz, pohártartók, hűthető rekesz, zárható kesztyűtartó, zárható középső tárolórekesz stb. Hátul a tároló helyeknek és a csomagrögzítő hálóknak az utasok kéznél tarthatják az utazáshoz szükséges dolgaikat. A Jumper Multispace utastere az utasok számától függetlenül rengeteg csomagot képes elnyelni, melyekhez könnyedén hozzáférhetünk a hátsó ajtókon keresztül.
Többféle modellváltozat

A négyféle hosszúsággal és kétféle belső magassággal rendelhető Jumper Multispace többféle lehetőséget kínál: attól függően, hogy elől két személyes üléspaddal vagy utasüléssel rendelkezik, akár kilencen utazhatnak az autóban.ÉRDEKEL AZ AUTÓ, AJÁNLATOT KÉREK


Galéria


                                     


                Citroen Sipos- Ahol a csodák születnek!

                                                                                                                                                              


 

Megtetszett Cooky limitált kiadású új C3-asa?

A limitált széria többi modellje, most kedvezményesen megvásárolható, persze amíg a készlet tart! ;-) 

Cooky pedig személyesen adja át a megvásárolt autót! 

                             
                          További információ ITT


Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!