ÚJ CITROEN BERLINGO


HERO BANNER K9 1326X410


ÚJ CITROËN BERLINGO

A kompakt egyterű kategória megteremtőjeként számon tartott Citroën bemutatja az új Berlingót. A Berlingo első generációja 1996-ban indult útjára, de a most bevezetésre kerülő 3. generációs modell megőrzi elődjei erényeit, és a folyamatos megújulás jegyében még modernebb formát ölt. Az új Citroën Berlingo merész és újító szellemű választ ad a design, a variálhatóság és a funkcionalitás kérdéseire.


Bruttó 5 815 000 Ft-tól!


>>Kedvezményes ajánlatot kérek


Árlista

Felszereltség

Műszaki adatlap

Élhető, kényelmes és személyre szabható. Számtalan érv szól az új Citroën Berlingo mellett : óriási csomagtér, kivételes modularitás a három különálló hátsó ülésnek köszönhetően* számos rakodóhely áll rendelkezésre  köztük az új generációs, többfunkciós Modutop® tetőtároló. Színek, kárpitok és anyagok vadonatúj generációja oűis megtalálható az új modellben.

 

* Verziótól függően.


DESIGN

1430x350-New-Berlingo-Route-design.jpg

Az új Citroën Berlingo határozott és merész karakterével, dinamikus külsejével, stílusos Airbump® elemeivel* és élénk színfoltjaival maga a megtestesült kompakt egyterű ikon. 

650x500-New-Berlingo-ludospace-famille.jpg
 


AZ IKONIKUS KOMPAKT EGYTERŰ

Az új Citroën Berlingo határozott és merész karakterével, dinamikus külsejével, stílusos Airbump® elemeivel és élénk színfoltjaival maga a megtestesült kompakt egyterű ikon. 

Az új Citroën Berlingo masszívabb és határozottabb külsőt öltött. A modern és játékos stílusú modell kétféle méretben rendelhető: a normál M-es kivitel hosszúsága 4,40 m, míg az új XL-es változat 4,75 m hosszú. 

Az M és az XL kivitel egyaránt alkalmas 5 illetve 7 személy befogadására és szállítására. 

Az új Citroën Berlingo megújult orr-része markáns jegyeivel tűnik ki. A motorházfedél magasabb és rövidebb lett, a jellegzetes Citroën stílusjegyeket hordozó első rész pedig szélesebb; magában foglalja a két szinten elhelyezett világítótesteket, valamint az előretolt helyzetéből fakadóan tágasabb és világosabb belső teret eredményező szélvédőt 

A hosszan hátranyúló tetővonal és az Airbump® design elemek a karosszéria robusztusságát és védelmező jellegét hangsúlyozzák. 

*Verziótól függően.


  24- FÉLE SZEMÉLYRE SZABÁSI LEHETŐSÉG

  Az új Citroën Berlingo a külsõ színek széles választékát kínálja: Homokszín, Aqua Zöld, Artense szürke, Platinium Szürke, Onyx Fekete, Deep Kék, Izzóvörös és Hófehér. 

  Az autó megjelenésének egyedi színvilágot kölcsönöznek a Color csomagok fehér és narancsszínű betétei a ködlámpák és az oldalsó díszlécek körül. 

  Az új Citroën Berlingo utasterét a magas üléspozíció és a rakodóhelyekben bővelkedő műszerfal dizájnos, letisztult vonalvezetése határozza meg. 

  Az XTR színösszeállítás sajátossága a Line Green szövet üléshuzat, a háttámlán futó narancs színű csíkkal. 

  * Verziótól függően. 

    
   650x500-New-Berlingo-Sable-Perso.jpg

   ÍGY ALAKULT ÁT AZ ÚJ CITROËN BERLINGO

   AZ ÚJ GENERÁCIÓS BERLINGO ÚJDONSÁGAI: MÉG TÁGASABB LESZ, MÉG TÖBB VARIÁCIÓS LEHETŐSÉGGEL…

   CITROËN ADVANCED COMFORT®

   JÓ KÖZÉRZET

   Maximális kényelem az ön teljes lelki nyugalmáért

   VISUEL-4-K9-200-X-141

   Az új Citroën Berlingo része a Citroën Advanced Comfort® programnak.

   Kitűnő menetkomfortot biztosít: a kényelmes üléseknek és felfüggesztéseknek, valamint a kiváló hangszigetelésnek köszönhetően az utazás élménnyé válik, melyet megoszthatunk a velünk utazókkal.

   A hatalmas üvegfelületeken át csak úgy árad a fény az új Citroën Berlingo utasterébe. A nagyméretű panoráma üvegtető tovább növeli a világosságot, és ha már túl sok a fény, egy mozdulattal behúzhatjuk az elektromos árnyékolót.

   *Verziótól függően

   Ötletes rakodóhelyek és tárolók

   PHOTO 5 OK 200 X 141

   A széles és funkcionális oldalsó tolóajtók használatával gyerekjáték a beszállás a kívül-belül praktikusan kialakított új Citroën Berlingóba. Ugyanilyen egyszerű a hozzáférés a csomagtérhez a nyitható csomagtérablakon keresztül.

   A lehajtható üléseknek köszönhetően az új Citroën Berlingo utastere új mércét állít fel a tágasság és az alakíthatóság terén. A csomagtér űrtartalma az M változatban 775 liter, míg az XL kivitelben akár a 1050 litert is elérheti.

   Az új Citroën Berlingo 186 liternyi rakodóhelyeit a mindennapi igények figyelembe vételével alakították ki. Az ötletesebbnél ötletesebb tárolóhelyek közül is kiemelkedik a 92 liter összakapacitású Modutop®.

    

   *Verziótól függő    REMEK VARIÁLHATÓSÁG                     A hátsó ülések külön-külön vagy együtt is eltüntethetők a padlóban, így ön mindig az igényei szerint variálhatja a teret, és akár egy teljesen sík, egybefüggő felületet is kialakíthat. Az első utasülés lehajtásával 4000 literre és 3 méter hosszúra növelhető az XL kivitel kapacitása.

   A kalaptartó kétféle pozícióba állítható: a hagyományos felső álláson kívül középre is helyezhetjük, ha szeretnénk megosztani a csomagtartót. A teherbírása 25 kg, és könnyen hozzáférhetünk a nyitható csomagtérablakon keresztül. Ha nincs rá szükség, a második üléssor mögé rejthetjük.

   plancher 1500
   fokep

   Az új Citroën Berlingo mostantól kétféle hosszúsággal kapható, mindkettő igényelhető 5, illetve 7 személyes kivitelben. A modell valamennyi változatát mértéktartó méretek és kiegyensúlyozott arányok jellemzik.


   Az XL változat a megnövelt tengelytávból és hátsó túlnyúlásból adódóan 35 cm-rel hosszabb az M méretnél. A harmadik üléssor kivehető és csúsztatható, így igény szerint dönthetünk, hogy kényelmesebben utazunk, vagy szükség esetén megnöveljük a csomagtartó méretét.

   INTELLIGENS TECHNOLÓGIA

   1430x350-New-Berlingo-TdB.jpg

   A Citroën Berlingo 19 vezetéssegítő rendszerrel támogatja az ön kényelmesebb és biztonságosabb utazását.

   19 VEZETÉSSEGÍTŐ TECHNOLÓGIA

   Vezessen teljes biztonságban...

   650x500-New-Berlingo-Couple.jpg

   Az új Citroën Berlingo számos modern és a mindennapokban nélkülözhetetlen technológiát kínál.

   A magas fokú biztonság és a tökéletes vezetési élmény biztosítása érdekében az élenjáró technológiák legjavát ötvözi.

   ... az akár 19 vezetéstámogató funkciónak köszönhetően...

   650x500-New-Berlingo-Sable-Route.jpg

   Véletlen sávelhagyásra figyelmeztető rendszer*, éberségfigyelő rendszer*, holttérfigyelő rendszer*, sebességtábla-felismerő rendszer*, automatikus vészfékezés*, tolatókamera Top Rear Vision funkcióval…*

   *Verziótól függően

   ... és legyen folyamatos kapcsolatban a külvilággal 8 colos érintőképernyőnek köszönhetően.

   650x500-New-Berlingo-Mirror-Screen.jpg

   A 8 colos érintőképernyő* és a négy kapcsolódási technológia, a Mirror Screen*, a Citroën Connect Nav*, a Citroën Connect Box* és a vezeték nélküli okostelefon-töltés* folyamatos kapcsolatot biztosít az ön digitális világa és az autó között.

   * Verziótól függően.

   MOTORISATIONS K9 200X141
    

   MOTOROK

   A dizájn, a kényelem és a praktikum szempontjait sikeresen ötvöző új Citroën Berlingót dinamikus menettulajdonságok és élvezetes vezetés jellemzik, amit a könnyű és hatékony új padlólemez, valamint a fogyasztás és CO2-kibocsátás szempontjából kifejezetten gazdaságos, legújabb generációs motorok társításával sikerült elérni.   Az új Berlingo városi és országúti használatra egyaránt alkalmas benzines és dízel erőforrásokat kínál, melyek a nagy teljesítmény mellett a környezet védelméről sem feledkeznek el. Egyes motorokhoz 8 fokozatú EAT8 sebességváltó is társulhat, mely hosszú és rövid utakon egyaránt még élvezetesebb vezetést garantál.   1.2 PureTech benzinmotorok: PureTech 110 S&S 6 seb. és PureTech 130 S&S EAT8* 1.5 BlueHDi dízelmotorok: BlueHDi 75 5 seb., BlueHDi 100 5 seb., BlueHDi 100 S&S 5 seb., BlueHDi 130 S&S 6 seb. vagy EAT8   * A PureTech 130 S&S EAT8 párosítás 2019 második felétől lesz elérhető.

        

        Adatkezelési szabályzatot ------- ITT  találod! :-) 
                                                                                                                                                         


   Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!