ÚJ CITROEN C3


Új_Citroen_C3  

Készletről azonnal! Bruttó 3 300 000 Ft-tól!

>>Kedvezményes ajánlatot kérek!

ISMERJE MEG A MODELLT !

Új szelek fújnak a kompakt városi autók kategóriájában! Az új Citroën C3 legmeghatározóbb elemei : optimista és letisztult designja, szépen megrajzolt ívei, a többféle színben játszó  Airbump® és olyan technológiák, mint például a  Citroën ConnectedCAM™. Kifejező és egyedi kialakítása összetéveszthetetlenné teszi az új modellt.

 

DESIGN

1500x500_Citroën_C3-Design_v2.jpg

Szerelem első pillantásra ! A magas kialakítású, karizmatikus orr-rész és az erősen ívelt oldalvonalak erőteljes és energikus megjelenést kölcsönöznek az autónak. A letisztult formák, a jellegzetes grafikai elemek és a színek összjátéka korszerű, trendi autót eredményezett. 
Helyezkedjen el kényelmesen és figyelje az új idők szavát !

MÉRETEK : MINDENHOL ELFÉR !

.

Az új C3  hosszúsága alig 4 méter, így a városi forgatagban sem jelenthet gondot a parkolás és a manőverezés.

 

 • Hosszúság : 3,99 m
 • Szélesség : 1,74 m  
 • Magasság : 1,47 m
 • Tengelytáv : 2,54 m
 • Csomagtartó mérete : 300 l

EGYEDI FÉNYEK

747x322_Citroën_C3_signature_lumineuse.jpg

A két szinten elhelyezett jellegzetes Citroën világítótestek kiemelik az autó „tekintetét”, és ráirányítják a figyelmet a magas motorháztetőre. A márkaemblémából kiinduló dupla krómcsík a gépjármű teljes szélességében egészen a LED-es nappali menetjelző lámpákig húzódik. 
A ködfényszórókat üde színfoltként színes betétek keretezik (változattól függően).

LEBEGŐ TETŐ

747x322_Citroën_C3_toit_biton_v4.jpg

Az új C3 egyik legegyedibb jellemzője az ún. lebegő tető. Ez a különleges elem, melyet a fekete szélvédőkeret tart, még dinamikusabbá téve az autó sziluettjét, három színben rendelhető (Feel és Shine felszereltség esetén). 
Az oldalablakok alsó pereme a megemelt motorháztető vonalát követi. Ez a formai egyensúly higgadtságot és nyugodt derűt kölcsönöz az autónak. 

Airbump nouvelle citroen C3 new
 

AIRBUMP® : ÉR A 
LEPATTANÓ!

A C4 Cactusból már jól ismert Airbump® betétek sajátos grafikai elemként nemcsak a karosszéria védelmét szolgálják, de a gépjármű stílusát is karakteresebbé teszik. 

A karcolásbiztos felület alatt rejlő légbuborékok ütéstompító hatással rendelkeznek. A hőre lágyuló poliuretánból (TPU) készült védőelemek ellenállnak a nap, a víz, az elöregedés vagy a karcolások jelentette mindennapi megpróbáltatásoknak. 

Az Airbump® védőelemek 6 levegőkapszulából állnak, és az ajtók – különösen városban sérülékeny – alsó részét védik. Az Airbump® elemeket a tető színétől függően függően fehér, vagy piros keretezés díszíti.

36-FÉLE SZÍNKOMBINÁCIÓ

Az új CITROËN C3 széles színválasztéka mindenkit lenyűgöz: Mandulazöld, Hófehér, Kobaltkék, Shark szürke, Alumíniumszürke, Rubintvörös, Perla Nera fekete, Power narancs vagy Homokszín... 

Ez a 9 külső szín 3-féle tetőszínnel kombinálható (Onyx fekete, Rally piros, Opálfehér) - válassza ki az ízlésének megfelelőt a lehetséges 36 kombinációból! (Feel és Shine felszereltség esetén)” 

Melyik az ön C3 modellje?

   
  597x507_perso_blur.jpg

  HATÁRTALAN VARIÁCIÓS LEHETŐSÉG

  1500x646_Nouvelle_C3_Personnalisation_blur.jpg

  Az új C3 számtalan lehetőséget kínál, hogy modellje valóban tükrözze az ön egyedi stílusát.  Egyszínű vagy kétszínű? Airbump®? Letisztult vagy inkább vagány belső hangulat? 
  Válassza a számtalan variációs lehetőségből az egyéniségéhez legjobban illőt !

  KÉNYELEM A BELSŐ TÉRBEN

  1500x500_Citroën_C3_bien_etre_v3.jpg

  A belső dizájnt letisztult terek, teljes egyöntetűség, szelíd, telt formák jellemzik. A térérzékelést azonnal meghatározza a jellemzően vízszintes tagolás, azon belül is a jármű teljes szélességében húzódó, egy tömbből faragott műszerfal, melynek letisztultsága a többi forma egyszerűségét visszhangozza.
  Mint a fedélzeti kényelem kulcsfontosságú elemeit, az új C3 üléseit úgy tervezték, hogy széles és kényelmes ülőhelyeket kínáljanak. A hangsúly a térérzet növelése és a kényelem fokozása érdekében itt is a szélességen volt. Ezt az érzést erősítik a jellemzően nem autós területekről kölcsönvett meleg hatású, ragyogó anyagok is. A legapróbb elem is szervesen illeszkedik a gondosan kidolgozott, egységes egészbe.

   597x500_Nouvelle_Citroën_C3_coffre_v2.jpg
    

   TÁROLÓHELYEK
   & CSOMAGTARTÓ

   Az új C3 fedélzetén egyszerű az élet. A tárolóhelyek kialakítása a lehető legpraktikusabb, ugyanakkor a belső harmónia sem szenved csorbát. Az ötletesen elhelyezett középső rakodóhelynek köszönhetően maximális hely áll rendelkezésre az első sorban, a kesztyűtartónál pedig nincs nagyobb a kategóriában (6,25 l). 

   Az első ajtókban hatalmas ajtózsebek találhatók. Belső felületük világos színe praktikus módon elüt a bennük elhelyezett tárgyakétól, így gyerekjáték megtalálni őket. Az új C3 a csomagok tekintetében sem ismer kompromisszumot: közel 300 literes csomagterében bőven jut hely mindennek.

   BELSŐ KIALAKÍTÁS

   1500x500_Citroën_confort_intérieur_v2.jpg


   A rendkívül kényelmes ülések, az utasteret fénnyel elárasztó panoráma üvegtető, a tekintélyes méretű tárolóhelyek és a hívogató, tágas terek az első pillanattól kellemes érzéssel töltik el az embert. A pozitív benyomást tovább erősíti a színek és anyagok összjátéka, mely a lakberendezés és az utazás világából merít ihletet.

   Az utasteret szelíd, telt formák és letisztultság jellemzik, és a dominánsan vízszintes műszerfalnak köszönhetően a rendelkezésre álló tér is nagyobb. A harmónia érzését az ajtók, az ülések és a műszerfal egységes kiképzése is erősíti. A meleg hatású, világos textil minőségi megjelenést és kivételes vizuális egységet biztosít.

   Az egységes dizájnnak köszönhetően az új C3 utasai igazi védőburokban érezhetik magukat, mely – akárcsak egy elegáns, ugyanakkor kényelmes ruha – az otthonosság érzetét nyújtja.


    PANORÁMATETŐ

    Toit de la nouvelle new citroen C3

    Az opcióként rendelhető panoráma üvegtetőnek köszönhetően az új Citroën C3 belső terét meghatározó kivételes fényviszonyok az utasoknak összehasonlíthatatlan térérzetet biztosítanak.
    A fény erőssége bármikor szabályozható a tetőhöz tartozó árnyékolóval.

    MŰSZERFAL

    747x322_Citroën_C3_Plance_Bord.jpg

    Mintha csak a saját nappalijában lenne ! Az utasteret szelíd, telt formák és letisztultság jellemzik, és a dominánsan vízszintes műszerfalnak köszönhetően a rendelkezésre álló tér is nagyobb. 

    KÉNYELMES ÜLÉSEK

    Sieges nouvelle citroen C3, new seats

    Az új C3 tervezői különösen nagy gondot fordítottak az ülőhelyekre. A széles, nagy ülések nemcsak rendkívül kényelmesek, hanem modern stílusukkal is kitűnnek. Kényelmes támaszt nyújtanak a deréknak, és a választott anyagoknak, valamint a rugalmasabb szivacsoknak köszönhetően komfortszintjük a legjobbakéval vetekszik. A vezető és az utasok több lépcsőben tapasztalhatják meg ezt a kényelmet: először az ülőlap puhaságát, majd az ülés formájából következő remek tartást élvezhetik. A puhább szivacsok egyben az út egyenetlenségeit is jobban szűrik, és nagyobb menetkényelmet biztosítanak.

    INTELLIGENS TECHNOLÓGIA

    1500x500_Citroën_C3_Technos.jpg

    Az új Citroën C3 újító designja mellett technológiai fejlesztéseiben is élen jár. 

    Az új C3-on világelsőként kerül bevezetésre például az interaktív Citroën ConnectedCAM™ rendszer. 

    Emellett számos, a kényelmet szolgáló, vezetést segítő rendszert is kínál a modell. A teljesség igénye nélkül:  Connect NAV navigációs rendszer, tolatókamera, holttérfigyelő rendszer, visszagurulás-gátló.

     Kövesse az új Citroën C3 életének minden mozzanatát, egészen a modell leleplezésétől annak első bemutatkozásáig a 2016-os párizsi Autószalonon. Az új C3 Facebook oldalán CITROËN ConnectedCAM™ - mel készült fotókat és videókat oszt meg. A fenti képre kattintva csatlakozzon Ön is!

     RÖGZÍTSE VEZETÉSI ÉLMÉNYEIT

      

     Lélegzetelállító panoráma, különleges helyek, barangolás a városban: filmezze le élményeit az új C3 Citroën ConnectedCAM™-jével (opció).


     Ez az autó fedélzetén elhelyezett rendszer lefilmezi, amit az autón kívül lát. 
     Rögzítse vezetési élményeit egyetlen kattintással minden nap, és ossza meg a közösségi hálózaton: ami a szélvédő előtt történik, rögzítve lesz, így egy esetleges baleset esetén a felvétel akár még hasznos is lehet.

     VEZETÉST SEGÍTŐ BERENDEZÉSEK A FOKOZOTT BIZTONSÁGÉRT

     VISSZAGURULÁS-GÁTLÓ

     747x322_Démarrage_Pente_C3_blur.jpg

     A rendszer* a lejtős talajon történő indítást segíti. Emelkedőn a fékpedál felengedésekor megakadályozza a gépjármű nem kívánt elmozdulását, és 3%-osnál meredekebb lejtőn 2 másodpercre egy helyben tartja a gépjárművet.

      

     *PureTech 68 motorral szerelt változat kivételével széria

     HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

     747x322_SAM_Citroen_C3_blur.jpg

     A rendszer* a visszapillantó tükrökben kigyulladó piktogrammal figyelmezteti a vezetőt a gépkocsi holtterében tartózkodó járművekre. A tolatóradarokhoz hasonlóan működő funkció jelentősen növeli a biztonságot, és különösen városi autópályákon hasznos.

     * változattól függően rendelhető opció

     VÉLETLEN SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ JELZÉS

     747x322-1.jpg

     A rendszer 60 km/h sebesség fölött sikeresen küzd a figyelemlankadás, ill. a pillanatnyi figyelemkiesés ellen. Ha a gépjármű az irányjelzők használata nélkül átlép egy hosszirányú felfestést, a rendszer vezérlőegysége riasztást küld. A vezetőt sípoló hang és vizuális jelzés figyelmezteti a sávelhagyásra.

     TOLATÓKAMERA

     747x322_Caméra_Recul_Citroen_C3_blur.jpg

     Hátramenetbe kapcsoláskor a gépkocsi mögötti terület képe megjelenik a központi képernyőn. Az esetleges akadályoktól függően különböző színű jelölések segítik a tájékozódást. A kamera* által szolgáltatott kép megkönnyíti a parkolási manővereket.

     *változattól függően rendelhető opció

     COFFEE BREAK ALERT RENDSZER

     747x322_Citroën_C3_alerte_somnolence.jpg

     Fáradtnak érzi magát ? A rendszer jelzi, ha ideje egy kicsit pihenni. 
     A figyelmeztetés hangjelzéssel és egy szöveg kiírásával történik, mint például: „Ne felejtsen el pihenőt tartani!”
     A rendszer két órás vezetési idő után, 65 km/h feletti sebességnél ad figyelmeztető jelzést, és óránként megismétli a figyelmeztetést, ha a vezető pihenő tatása nélkül tovább vezet.
     A vezetési idő nullázódik minden új út alkalmával.

     SEBESSÉGTÁBLA-FELISMERŐ RENDSZER SEBESSÉGAJÁNLÁSSAL

     747x322-2.jpg

     A rendszer felismeri a sebességkorlátozó táblákat, és ennek megfelelően tájékoztatja a vezetőt. Ezt a sebességet a vezető beprogramozott értékként rögzítheti a sebességkorlátozó/-szabályozó berendezésben.

     DÍZEL BlueHDI & BENZINES PureTech MOTOROK

     Az új Citroën C3 motorkínálatában hatékony, benzines PureTech és takarékos BlueHDi motorok is megtalálhatóak.

     A háromhengeres PureTech 68 és 82 benzinmotorhoz és a BlueHDi 75 (Stop & Start), ill. 100 (Stop & Start) dízelekhez kézi váltó rendelhető. 
     A maximális vezetési élmény és kényelem érdekében 2017. májusától a PureTech 110 (Stop & Start) motor és az automata EAT6 váltó is megjelenik majd a kínálatban.     Új_Citroen_C3


     Tulajdonságok

          

          Adatkezelési szabályzatot ------- ITT  találod! :-) 
     Láttad már az image videónkat? 

     Citroen Sipos- Ahol a csodák születnek!

                                                                                                                                                                   


      

     Megtetszett Cooky limitált kiadású új C3-asa?

     A limitált széria többi modellje, most kedvezményesen megvásárolható, persze amíg a készlet tart! ;-) 

     Cooky pedig személyesen adja át a megvásárolt autót! 

                                  
                               További információ ITT


     Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!