C4 Profi


C4_PROFI


EGY KISÁRUSZÁLLÍTÓ IS LEHET ELEGÁNS!

A Citroën C4 Profi már első látásra stabil és masszív jármű képét sugározza. Ha pedig beleülünk, azonnal megérezzük, hogy ezzel az autóval a „munka” a „kellemes hangulat” szinonimájává válik.


A C4 Profi tökéletesen ergonomikus vezetőhelye bővelkedik ötletes formai elemekben, így aztán egy pillanatra sem felejtjük el, hogy egy igazi Citroënben ülünk, a kreatív technológia vesz bennünket körül.

C4 Profi BlueHDi 100 CD-s rádióval, klímával, Bluetooth® kihangosítóval, USB-csatlakozóval, tempomattal, oldal- és függönylégzsákokkal, ködfényszórókkal már nettó 3 350 246 Ft-tól!*

Csak a készlet erejéig!

A feltüntetett kedvezményes ár a 2017. augusztus 1-től  visszavonásig, kizárólag a magyarországi akciós készlet erejéig megkötött adásvételi szerződésekre érvényes. A nettó 3 350 246 Ft-os ár a maximális ügyfélkedvezménnyel csökkentett, kedvezményes árat jelöli, mely kizárólag az akciós készletlistán lévő C4 Profi BlueHDi 100 verzióra érvényes abban az esetben, ha az általános forgalmi adó az ügyfél által levonható vagy visszaigényelhető. A feltüntetett ár általános forgalmi adót nem tartalmazó nettó ár. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze, a feltüntetett akciós ár a meghatározott modell fenti hirdetésben megjelölt, konkrét felszereltségű verziójának megvásárlása esetén elérhető. Az akciós ajánlat kizárólag jogi személyek részére érvényes. A kedvezmény teszt- és használt gépkocsi vásárlására nem, kizárólag az akciós készletlistáról történő vásárlásra vonatkozik. A kép illusztráció. A C Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot a kereskedelmi akció megváltoztatására és visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű, az ajánlat részleteiről kérjük, érdeklődjön a Citroën-márkakereskedésekben. 
Az ajánlatban kínált Citroën C4 Profi vegyes fogyasztása 3,8/100 km, CO2-kibocsátása 99 g/km. 


A C4 Profi kényelmi berendezései arról gondoskodnak, hogy önnek valóban kellemes legyen az autóval végzett munka:

  • Az opcióként rendelhető, vadonatúj fejlesztésű, térbeli hangzást biztosító audiorendszerkezelőgombjai a kormányon találhatók.
  • Szériafelszereltség a légkondicionáló és a tempomat.

A C4 Profi BlueHDi 100 főbb adatai:

  • Raktér térfogata: 803 dm3, plafonig pakolva 1246 dm3
  • Hasznos teher: 545 kg
  • Vegyes üzemű átlagfogyasztás3,8 l/100 km
  • CO2-kibocsátás: 99 g/km
       

     Adatkezelési szabályzat ------- ITT
Láttad már az image videónkat? 

Citroen Sipos- Ahol a csodák születnek!

                                                                                                                                                              


 

Megtetszett Cooky limitált kiadású új C3-asa?

A limitált széria többi modellje, most kedvezményesen megvásárolható, persze amíg a készlet tart! ;-) 

Cooky pedig személyesen adja át a megvásárolt autót! 

                             
                          További információ ITT


Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!