CITROËN BERLINGO

             Készletről azonnal! Alapár: 3 728 000AFt-tól - Kattintson ide a teljes kínálatért!Az autóhoz FloorPack raktérburkolat kapható! 
  Részletek  

>>Kedvezményes ajánlatot kérek!

Kompakt méretek, buszlimuzinos kényelem és teherautónyi csomagtér - mindez egyben a Berlingo. A Citroën univerzális utazógépe kategóriát teremtett, amelynek a mai napig legnépszerűbb tagja.

A Berlingo 2012-ben kívül-belül megújult: külseje modernebb, karakteresebb, kifejezőbb lett. A modell által kínált szolgáltatások természetesen követik az új idők elvárásait. A Citroën Berlingo furgon nem csak vonzó stílusával hívja fel magára a figyelmet. Fellépése egyszerre erőteljes és praktikus. Akár 4,1 m3 rakteret kínál, a rakodást olyan eszközök segítik, mint akár a kétoldali hatalmas oldalsó tolóajtó, a 60/40 arányú akár 180 fokban nyiható hátsó ajtók. A raktérben egymás mellett elfér két euro-raklap rakománya.Figyelemreméltó praktikum
A Berlingo Extenso fülkéjének köszönhetően a szélső utasülés felhajtásával akár 3 méter hosszú tárgyakat is szállíthatunk a 3,7 m3-re bővült rakodótérben ( a hosszú változat esetében 3,25 méter hosszú tárgyakat a 4,1 m3-es rakodótérben). A vezetőfülkében pedig hárman is kényelmesen elférnek. A zsiráftetőnek (tetőablak), a hátsó ajtónak, illetve a kivehető elválasztófalaknak köszönhetően minden eszköznek vagy tárgynak megtaláljuk helyet a Berlingo rakodóterében.

A Berlingo rövid változatának 3,3 m3-es befogadóképessége és 625 kg-os hasznos terhelhetősége (hosszú változat esetén: 3,7 m3 és 750kg) példaértékű a furgonok kategóriájában. A tágas rakodótérben akár kettő EUR - raklapnyi áru is elfér egymás mellett.Személyautókat idéző kényelem


A Berlingohoz új MyWay navigációs rendszer, MP3 - és WMA- kompatibilis CD lejátszó, valamint a hordozható adiuo készülékek csatlakoztatására alkalmas AUX csatlakozó is igényelhető.


A Berlingo ergonomikus és igényes vezetőhelyet kínál (hosszirányban és magasságban állítható kormány, állítható magasságú vezetőülés, műszerfalon elhelyezett sebességváltó stb.) és számos a hétköznapi munkát megkönnyítő extra felszerelés rendelhető hozzá (sebességszabályzó és - korlátozó berendezés, tolatóradar, Bluetooth kihangosító készlet).A vezetés biztonságát növelik az olyan felszerelések, mint a statikus kanyarvilágítással szerelt ködfényszórók, valamint a HDi- és e-HDi-változatokon elérhető tempomat.


Kedvezőtlenebb útviszonyok esetén a Grip Control kipörgésgátló, vagy az emelkedőn történő elindulást segítő rendszer áll a vezető rendelkezésére.

ÉRDEKEL AZ AUTÓ, AJÁNLATOT KÉREK

FLOORPACK RAKTÉRBURKOLAT


Galéria


     

     Adatkezelési szabályzatot ------- ITT  találod! :-) 
Láttad már az image videónkat? 

Citroen Sipos- Ahol a csodák születnek!

                                                                                                                                                              


 

Megtetszett Cooky limitált kiadású új C3-asa?

A limitált széria többi modellje, most kedvezményesen megvásárolható, persze amíg a készlet tart! ;-) 

Cooky pedig személyesen adja át a megvásárolt autót! 

                             
                          További információ ITT


Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!