CITROËN BERLINGOAz autóhoz FloorPack raktérburkolat kapható! 
  Részletek  

>>Kedvezményes ajánlatot kérek!

Kompakt méretek, buszlimuzinos kényelem és teherautónyi csomagtér - mindez egyben a Berlingo. A Citroën univerzális utazógépe kategóriát teremtett, amelynek a mai napig legnépszerűbb tagja.

A Berlingo 2012-ben kívül-belül megújult: külseje modernebb, karakteresebb, kifejezőbb lett. A modell által kínált szolgáltatások természetesen követik az új idők elvárásait. A Citroën Berlingo furgon nem csak vonzó stílusával hívja fel magára a figyelmet. Fellépése egyszerre erőteljes és praktikus. Akár 4,1 m3 rakteret kínál, a rakodást olyan eszközök segítik, mint akár a kétoldali hatalmas oldalsó tolóajtó, a 60/40 arányú akár 180 fokban nyiható hátsó ajtók. A raktérben egymás mellett elfér két euro-raklap rakománya.Figyelemreméltó praktikum
A Berlingo Extenso fülkéjének köszönhetően a szélső utasülés felhajtásával akár 3 méter hosszú tárgyakat is szállíthatunk a 3,7 m3-re bővült rakodótérben ( a hosszú változat esetében 3,25 méter hosszú tárgyakat a 4,1 m3-es rakodótérben). A vezetőfülkében pedig hárman is kényelmesen elférnek. A zsiráftetőnek (tetőablak), a hátsó ajtónak, illetve a kivehető elválasztófalaknak köszönhetően minden eszköznek vagy tárgynak megtaláljuk helyet a Berlingo rakodóterében.

A Berlingo rövid változatának 3,3 m3-es befogadóképessége és 625 kg-os hasznos terhelhetősége (hosszú változat esetén: 3,7 m3 és 750kg) példaértékű a furgonok kategóriájában. A tágas rakodótérben akár kettő EUR - raklapnyi áru is elfér egymás mellett.Személyautókat idéző kényelem


A Berlingohoz új MyWay navigációs rendszer, MP3 - és WMA- kompatibilis CD lejátszó, valamint a hordozható adiuo készülékek csatlakoztatására alkalmas AUX csatlakozó is igényelhető.


A Berlingo ergonomikus és igényes vezetőhelyet kínál (hosszirányban és magasságban állítható kormány, állítható magasságú vezetőülés, műszerfalon elhelyezett sebességváltó stb.) és számos a hétköznapi munkát megkönnyítő extra felszerelés rendelhető hozzá (sebességszabályzó és - korlátozó berendezés, tolatóradar, Bluetooth kihangosító készlet).A vezetés biztonságát növelik az olyan felszerelések, mint a statikus kanyarvilágítással szerelt ködfényszórók, valamint a HDi- és e-HDi-változatokon elérhető tempomat.


Kedvezőtlenebb útviszonyok esetén a Grip Control kipörgésgátló, vagy az emelkedőn történő elindulást segítő rendszer áll a vezető rendelkezésére.

ÉRDEKEL AZ AUTÓ, AJÁNLATOT KÉREK

FLOORPACK RAKTÉRBURKOLAT


Galéria
Játssz VELÜNK ÉS VIDD HAZA hétvégére Új citroen c3!


Nem kell mást tenned csak fotózd le magad a Pataki Cukrászda (ÉRD, balatoni út 61.) előtt kiállított ÚJ CITROEN C3-as tesztautóval.

  1. A fényképet fel kell tölteni a Citroen Sipos Facebook oldalra. a fotón jelöld be magad. Ezt a feltöltött fotót mutasd be a Pataki Cukrászdában és csekkolj be a Facebookon a Pataki Cukrászdából. Így a Pataki Cukrászdától kapsz egy erre a célra készített egyedi süteményt. Itt még nincs vége, hiszen az első 100 vendég, aki március 8.-án délután eljön a Citroen Sipos M6-os (6-os út 23km.)Szalonjába a FOOD TRUCK Bakker Shopból kap egy ajándék szendvicset és természetesen mellette kipróbálhatja az ÚJ CITROEN C3-at. 
  2. A facebokunkra feltöltők és a tesztvezetők között március 8.-án 17.00kor kisorsoljuk azt a szerencsést, aki hétvégére megkapja az új citroen C3-at.