CITROËN C4 PROFI


Készletről azonnal! ALAPÁR 3 350 246 Ft+Áfa

>>Kedvezményes ajánlatot kérek!


Az új Citroen C4 Profi már az első látásra stabil és masszív jármű képét sugározza. Ha pedig beleülünk azonnal megérezzük, hogy ezzel az autóval a munka a kellemes hangulat szinonimájává válik.


Az Új C4 Profi tökéletesen ergonomikus vezetőülése bővelkedik ötletes formai elemekben. Egy pillanatra sem felejtjük el, hogy igazi Citorenben ülünk, a kreatív technológia vesz bennünket körül.A vezetés biztonságát számos ötletes megoldás növeli: a pengeéles kijelző információi könnyedén leolvashatók. Szériafelszereltség az ABS, az EPS, az elektronikus fékerő elosztó és a vészfékezés- rásegítő. 

Továbbá, az opciónként rendelhető statikus kanyarvilágítással rendelkező ködfényszórók az esti vezetést is biztonságosabbá teszik. Mert egy jó cég mindig tudja merre tart.
Az új C4 Profi kényelmi berendezéseivel valóban kellemes lesz az autóval végzett munka: opciónként rendelhető, vadonatúj fejlesztésű, térbeli hangzást biztosító audiorendszer kezelőgombjai a kormányon találhatóak. Szériafelszeltség a légkondicionáló és a tempomat.


Műszaki adatok


Raktér térfogata 803 dm3, plafonig pakolva 1246 dm3

Hasznos teher: 545 kg

Vegyes üzemű átlagfogyasztás: 4.2 l/100 km

CO2 kibocsátás: 110 g/km

ÉRDEKEL AZ AUTÓ, AJÁNLATOT KÉREK


Galéria


  Megtetszett Cooky limitált kiadású új C3-asa?

A limitált széria többi modellje, most kedvezményesen megvásárolható, persze amíg a készlet tart! ;-) 

Cooky pedig személyesen adja át a megvásárolt autót! 

                             
                          További információ ITT


Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!