Céginformáció


A Sipos Kft. 2000.01.01-től van jelen a piacon, mint a Citroën hivatalos márkakereskedése, a gépkocsik szervizelésével 1968 óta foglalkozik. A kezdetekkor még csak karosszériajavítással és mechanikus - elektronikus szervizeléssel foglalkozott az alapító tulajdonos, Sipos Árpád és testvére. A nagy változást az 1992-ben létrehozott Seat márkakereskedés jelentette, melyet a Citroën váltott fel.


A Citroën hivatalos márkakereskedésben szinte minden tevékenység megtalálható, amit a gépjármú tulajdonosok igényelnek. Ilyen az új- és használt autó értékesítés, s az ehhez kapcsolódó banki finanszírozás intézése. A teljes körű biztosítási ügyintézés, mely az új gépkocsik biztosítását és a sérült gépkocsik kárügyintézését öleli fel. Ehhez szervesen kapcsolódik a karosszériajavítás és a fényezés. A szerviz és alkatrész értékesítés elsősorban a Citroën tulajdonosok magas szintű kiszolgálását hivatott ellátni, de minden egyéb más márkát is kiszolgál. A vizsgára való felkészítés és vizsgáztatás segítségével a Sipos Márkakereskedésbe betért autók biztonságosan vehetnek rész a közúti forgalomban.


A személyi állomány családi irányításon alapul, ezért nagyon rugalmasan és empatikusan kerülnek az ügyfelek kiszolgálásra, mely során diplomás szerelőkkel, kereskedelmi és vevőszolgálati munkatársakkal kerülnek kapcsolatba. A cég Pest Megye legnagyobb városában központi helyen található az M7 autópálya érdi lehajtójánál és az M6-os autópálya százhalombattai végénél, így az Ügyfelek könnyen és gyorsan megtalálhatják. Célunk, márkakereskedésünk folyamatos fejlesztése, a szolgáltatás javítása, vevőink elégedettségének növelése érdekében.

A márkakereskedésben dolgozók folyamatos képzésen vesznek részt, az új munkaerő pedig szigorú szakmai követelmények alapján kerül kiválasztásra, biztosítva ezáltal a színvonalas és kiegyensúlyozott szerviz és értékesítési munkát. A kereskedés sok szeretettel várja Ügyfeleit a hét 6 napján.

Referencia partnereink a teljesség igénye nélkül: Backaldrin Hungária Kft, QMS Irányítástechnika Kft, Cooltech Hűtéstechnikai Kft, Allied Solutions CEE Kft, Plaszt-Im Kft., Érd És Térsége Víziközmű Kft., POS-Stúdió Kft., Peri Kft., Electraplan Termelő Kft., Intercafe Kft., D. Kaiser Kft., Inreco Hungary Kft., ACE Autókölcsönző.


     

     Adatkezelési szabályzatot ------- ITT  találod! :-) 
                                                                                                                                                      


Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!