Szerviz

Szervizeinkben 2 helyszínen fogadjuk ügyfeleinket előre egyeztetett időpontban. A javítási munkálatokat megvárhatja az erre a célra kialakított hangulatos ügyfélváróinkban, hosszadalmasabb munkálatok alkalmával pedig csereautót biztosítunk Önnek, hogy zavartalanul intézhesse ügyeit. A Citroën Sipos szakképzett szerelőire bátran rábízhatja gépjárművét nem csak szerviz-, de diagnosztikai munkálatok, műszaki vizsga, káreseményből fakadó sérülések javítása esetében is. A zökkenőmentes ügyintézés érdekében, kérjük, töltse ki szerviz bejelentkezéshez szükséges űrlapunkat.
Játssz VELÜNK ÉS VIDD HAZA hétvégére Új citroen c3!


Nem kell mást tenned csak fotózd le magad a Pataki Cukrászda (ÉRD, balatoni út 61.) előtt kiállított ÚJ CITROEN C3-as tesztautóval.

  1. A fényképet fel kell tölteni a Citroen Sipos Facebook oldalra. a fotón jelöld be magad. Ezt a feltöltött fotót mutasd be a Pataki Cukrászdában és csekkolj be a Facebookon a Pataki Cukrászdából. Így a Pataki Cukrászdától kapsz egy erre a célra készített egyedi süteményt. Itt még nincs vége, hiszen az első 100 vendég, aki március 8.-án délután eljön a Citroen Sipos M6-os (6-os út 23km.)Szalonjába a FOOD TRUCK Bakker Shopból kap egy ajándék szendvicset és természetesen mellette kipróbálhatja az ÚJ CITROEN C3-at. 
  2. A facebokunkra feltöltők és a tesztvezetők között március 8.-án 17.00kor kisorsoljuk azt a szerencsést, aki hétvégére megkapja az új citroen C3-at.


Játékszabályzat

CITROEN SIPOS FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

A nyereményjátékok szervezője és lebonyolítója:Sipos Kft.

(2030 Érd, Iparos u. 34. Adószám:12125571-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-071846)
(a továbbiakban Citroen Sipos/Szervező)

A játék

időtartama: 2017.02.20. hétfő 9.00- 2017.03.08. szerda 17.00
A játék menete:

A játék keretében a játékosoknak le kell magukat fotózni a Pataki Cukrászda előtt kiállított Új Citroen C3 tesztautóval. Ezt a fényképet fel kell tölteni a Citroen Sipos Facebook Üzleti Profil oldalára és a fotón be kell saját magukat jelölni, így hitelesen részt vesznek a játékban