Átvizsgálások - 2 990 Ft

Éves felülvizsgálat

Az évi hűséglátogatások alkalmával tapasztalt szakembereink azon dolgoznak, hogy gépkocsiját tökéletesen karbantartsák, s a költséges beavatkozásokat megelőzve előre kiszűrjük a problémaforrásokat. Ha tisztában van gépjárműve állapotával, a későbbi kiadások is könnyebben tervezhetőek!

Az éves szervizlátogatás a nyugodt vezetés záloga, ha nem szeretne kellemetlen meglepetésben részesülni, látogasson el márkaszervizünkbe éves szinten!

BEJELENTKEZÉS ÉVES FELÜLVIZSGÁLATRA


Biztonsági átvizsgálás

Szakképzett szerelőink első lépésben átvizsgálják autóját, átbeszélik önnel az eredményt, s elvégzik a szükséges javításokat. Így tökéletes biztonságban tudhatja magát, s utasait! Munkatársaink kiszűrik az esetleges meghibásodásokat a gépjármű fékrendszerében, vezérműjével, felfüggesztésével kapcsolatosan stb., s egy 21 lépésből álló átvizsgálást hajtanak végre.

BEJELENTKEZÉS BIZTONSÁGI ÁTVIZSGÁLÁSRA


Téli átvizsgálás

A Citroën Sipos a téli viszontagságos időjárás közepette is vigyáz az Ön és utasai biztonságára! Az autó minden érzékeny pontját feltérképezik szakembereink, s gondoskodnak az optimális működésről. A gyújtóberendezés, az akkumulátor, világítóberendezések, gumiabroncsok, ablaktörlők tökéletes működése érdekében nagy figyelemmel vizsgáljuk át járművét, s ha szükséges, ki is cseréljük az elhasználódott alkatrészeket. Egy kifogástalanul működő és biztonságos gépkocsival nyugodtan nekivághat a télnek!


BEJELENTKEZÉS TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA


Klímaátvizsgálás

A légkondicionáló rendszer optimális működése, a megfelelően szűrt levegő és az üvegfelületek tökéletes páramentesítése érdekében 8 lépésből álló átvizsgálást végzünk. Az egyes évszakok sajátosságait szem előtt tartva hajtják végre szakembereink a szükséges változtatásokat.

BEJELENTKEZÉS KLÍMAÁTVIZSGÁLÁSRA


BŐVEBB INFORMÁCIÓ


     

     Adatkezelési szabályzatot ------- ITT  találod! :-) 
Láttad már az image videónkat? 

Citroen Sipos- Ahol a csodák születnek!

                                                                                                                                                              


 

Megtetszett Cooky limitált kiadású új C3-asa?

A limitált széria többi modellje, most kedvezményesen megvásárolható, persze amíg a készlet tart! ;-) 

Cooky pedig személyesen adja át a megvásárolt autót! 

                             
                          További információ ITT


Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!