Autóápolás
A Technature névvel fémjelzett, hatékony és környezetkímélő új autóápolási termékcsalád a Citroën fenntartható fejlődés iránti elkötelezettségének újabb bizonyítéka. 
A környezetkímélő Technature termékcsalád gondosan összeválogatott termékcsoport, melyek egytől egyig környezetvédő tulajdonságokkal rendelkeznek, 80-100%-ban természetes eredetű összetevőkkel. Egyik sem minősíthető „veszélyesnek” a vízi szervezetekre. Minden szempontból megfelelnek a mosó- és tisztítószerek biológiai lebonthatóságáról szóló 648/2004/EK rendelet előírásainak. A Technature termékcsalád a gépjárművek tisztítására és karbantartására alkalmas termékek teljes skáláját kínálja, ugyanakkor környezetünk védelmét is előtérbe helyezi.


Természetközeli termékek
A Citroën szigorú kiválasztási kritériumai lehetővé teszik minden egyes termék osztályozását a méregmentesség, a biológiai lebonthatóság, a higiénia és a biztonság (a Reach rendelet értelmében nem tartalmaznak potenciálisan veszélyes anyagokat), az összetétel és a csomagolás (nem tartalmaznak hajtógázt, újrahasznosíthatók, elkülöníthető anyagokat tartalmaznak) szempontjából.

• A Technature termékcsalád valamennyi tagja legalább 80%-ban termé-szetes eredetű összetevőkből áll, a kapható 15 cikkszámból pedig 10 legalább 90%-ban természetes eredetű összetevőkből áll.

• A termékcsalád minden felületaktív anyagokból felépülő tagja biológiailag lebomlik a vonatkozó európai uniós jogszabályoknak megfelelően.

• A termékcsalád egyik tagja sem minősül „veszélyesnek” a vízi szervezetekre.

• A kezdőcsomagban található fa jégkaparó fenntartható módon kezelt erdőkből származik – PEFC (Erdőtanúsítási Rendszerek Jóváhagyási Programja), környezetvédelmi tanúsítvánnyal ellátott termék, a táska borítása pedig etilén-vinil-acetátból készült.Fedezze fel széles termékkínálatunkat


Kezdőcsomag (cksz.: 9980 V3)

1 db felnitisztító

1 db 500 ml-es ablakmosó folyadék

1 db műanyagápoló

1 db rovareltávolító

1 db fa jégkaparó


Rovareltávolító (cksz.: 9980 V1)

Kátrányoldó (cksz.: 9980 T2)

Felnitisztító (cksz.: 9980 T6)

Karosszériamosó sampon (cksz.: 9980 T1)

Karosszéria-ápoló viasz (cksz.: 9980 T9)

Szövettisztító (cksz.: 9980 T7)

Ablaktisztító (cksz.: 9980 T4)

Műanyagápoló (cksz.: 9980 T3)

Bőrtisztító (cksz.: 9980 T8)

Gumiápoló (cksz.: 9980 T5)

Műanyagtisztító kendő (cksz.: 9980 V2)

Nyári ablakmosó folyadék (cksz.: 1606278680)

Téli ablakmosó folyadék (cksz.: 1606278880)


Keresse Technature termékeinket!
     

     Adatkezelési szabályzatot ------- ITT  találod! :-) 
                                                                                                                                                      


Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!