Alkatrész rendelés

A gyári alkatrészek megfelelő kiválasztása a Citroën kereskedelmi felületén történik.

 CITROËN ALKATRÉSZ BÖNGÉSZŐ

1. A nyelvválasztó segítségével (jobb alsó sarok) állítsa át magyar nyelvre az oldalt.

2. Adja meg az azonosítótAN39871693  és a jelszót (kisbetűvel): citroen , majd kattintson a ’Connexion’ gombra.

3. A belépés után válassza ki az „Ingyenes szolgáltatások” legördülő menüből az alkatrész-kereskedelmi dokumentációt. 

4. Alkatrész keresés alvázszám megadásával

A bal felső sarokban található „VIN/VIS” sávban adja meg autója alvázszámát.Az OK gombra kattintás után a rendszer betölti az adott gépjármű típust, így már csak az ehhez a típushoz megfelelő alkatrészeket fogjuk látni, nem kellattól tartania, hogy az ön által rendelt alkatrész nem lesz kompatibilis a gépjárművel. 

      5. Alkatrész keresés alvázszám megadása nélkül

      - Amennyiben nem állrendelkezésre alvázszám, úgy az autó generációját/altípusát, karosszéria- és motor típusát kell megadnia. A kurzort az autótípusra irányítva megjelennek az autó változatai, kérjük,válassza ki a megfelelőt. (amennyiben rendelkezik több változattal)

      - Adja meg az alább található választó segítségével a karosszéria- és motortípust, majd kattintson a ’Jóváhagyás’ gombra.

      Tájékoztatjuk azonban, hogy alvázszám nélküli böngészés esetén a hibalehetőségek száma nagy mértékben megnő, melyért felelősséget vállalni nem tudunk! Amennyiben az alvázszámot megadja, alkatrész-megfelelőségi hiba nem fordulhat elő!

      6. A bal oldali sávban található ’Beavatkozás’ menüpont alatti főcsoportokra kattintva böngészhet az alkatrészek között. (Tartozék pontnál kérjük,válassza a ’Csoportok/alcsoportok’ gombot)

      7. Kiválasztva a megfelelő csoportot felugró ablakban megjelenik a választott dokumentáció, általában egy„robbantott ábra” formájában, mely alapján kiválaszthatjuk azt az alkatrészt, amire konkrétan szükségünk van. Az ábra mellett jobbra található táblázat bal oldali oszlopában szerepelnek a cikkszámok. Ezt a cikkszámot küldje el nekünk az alábbi megrendelőlapon és mi beszerezzük Önnek a kívánt alkatrészt.

      A kiválasztott alkatrész díja

      A robbantott ábra jobboldali sávjában található cikkszámra duplán kattintva az bekerül a kosárba. Zárja be a képnézetet, s kattintson a kosár jelre (jobb felső rész), így a ’Rendelés’oldalra jut. Az itt látható 4 db ikon közül válassza ki a ’Munkák részletei’-t jelölőt. Az így megjelenő listában szereplő bruttó ár vonatkozik Önre.

      Kérdése van?      Várjuk megkeresését bővebb információval, kérdéseivel, észrevételeivel kapcsolatosan. Amennyiben szerviz szolgáltatásunkat venné igénybe, kérjük a 'Bejelentkezés szervizre' menüpont alatt található űrlap kitöltésével jelezzen nekünk. Kárbejelentés esetén a 'Szolgáltatások' menüpont alatt található 'Kárügyintézés' oldalon léphet velünk kapcsolatba. Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal kapcsolat menüpontjában elküldött megkeresésekre kapacitásunktól függően 1 munkanapon belül válaszolunk, sürgős esetben kérjük, keresse munkatársainkat telefonon.

      Szalonjaink és szervizeink címeit és elérhetőségeitIDE KATTINTVA tekintheti meg.

      Munkatársaink elérhetőségeit ITT TALÁLOD!

      E
      L
      É
      R
      H
      E
      T
      Ő
      S
      É
      G
      E
      K