A CITROËN Ë-JUMPY NYERTE AZ „INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2021” DÍJAT

2021.01.06.


A CITROËN Ë-JUMPY NYERTE AZ „INTERNATIONAL VAN OF THEYEAR 2021” DÍJAT

  • A 2019-es győztes Citroën Berlingo Van után most az ë-Jumpy nyerte el a neves „International Van of the Year2021” (Az Év Kishaszonjárműve) díjat.
  • A Jumpy májusban bemutatott elektromos változata tökéletesen igazodik a céges ügyfelek, önkormányzatokés egyesületek különböző igényeihez. Az akár 330 km (WLTP) hatótávnak és a korlátozott forgalmú városiövezetekbe való szabad behajtásnak köszönhetően a modell rendkívül sokrétű használatot tesz lehetővé.Emellett a levegőt sem szennyezi, és üzemeltetési költségei is alacsonyak.
  • A villamos meghajtás még élvezetesebb vezetést és az eddiginél is nagyobb fedélzeti komfortot biztosít. Azakkumulátorokat úgy sikerült beépíteni, hogy a szegmensben referenciának számító Jumpy összes előnyöstulajdonsága megmaradt.
  • A mostani elismerés a Citroën haszongépjármű-gyártásban megmutatkozó szakértelme és a márka azontörekvése előtt tiszteleg, mely a mobilitást érintő legújabb kihívásokra válaszul a modellválasztékvillamosítását tűzte ki célul.  

AZ Ë-JUMPY KAPTA AZ „INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2021” DÍJAT

A Citroën ë-Jumpy nyerte a rangos „International Van Of The Year 2021” díjat. A modell modern stílusa, kimagaslófedélzeti kényelme, dinamikus tulajdonságai és teherbírása az elektromos technológia előnyeivel karöltve egyértelműenmeggyőzte a könnyű haszongépjárművekre szakosodott független folyóiratoknál dolgozó újságírókból és szerkesztőkbőlálló 24 tagú zsűrit. A Jarlath Sweeney vezette IVOTY zsűritagjai által odaítélt díj megerősíti az energetikai átállástmegtestesítő és a céges ügyfelek igényeihez igazodó modell fontosságát. Csak emlékeztetünk rá, hogy az áhított díjtörténetében ez a hatodik alkalom, hogy egy Citroën nyeri el a kitüntető „International Van Of The Year 2021” címet. 

„A Citroën valamennyi csapatát büszkeséggel tölti el, hogy az ë-Jumpy kapta az „International Van Of The Year 2021” díjat. AJumpy elektromos változata a vállalkozók számára konkrét megoldásokat nyújt a mobilitás új kihívásaira városi és vidékikörnyezetben egyaránt. A rendelkezésre álló hatótávnak köszönhetően hosszabb távon is kényelmesen utazhatnak, és továbbra isélvezhetik a hagyományos változat minden előnyös tulajdonságát. Az új ë-Jumpy jól tükrözi a Citroën stratégiáját, mely a cégesügyfelek elvárásainak kielégítése érdekében testre szabott megoldásokban gondolkodik. Ügyfeleink mindennapi életénekmegkönnyítése érdekében termékeink és szolgáltatásaink kapcsán is innovatív megoldásokra törekszünk. Ez a szakértő újságírókáltal odaítélt díj nagyban segíti majd a modellel kapcsolatos kereskedelmi célkitűzéseink elérését.”Vincent Cobée, a Citroën vezérigazgatója


AZ Ë-JUMPY SIKERÉNEK TITKA

Az új Citroën ë-Jumpy stílusára, méreteire, a rendelkezésre álló rakodókapacitásra és a hasznos terhelhetőségrenézve a hagyományos változat minden ütőkártyájával rendelkezik. Ehhez járul még az elektromos működésbiztosította plusz kényelem: 

Sokoldalú használat:
A vállalkozók napi útjaik függvényében megválaszthatják a számukra ideális hatótávot. A rendelkezésre álló kétfélehatótávolság a szegmensben uralkodó igények túlnyomó többségét kielégíti, függetlenül attól, hogy az ügyfélépítkezésekre jár, házhozszállítást végez vagy személyszállításra használja az autóját. Az 50 kWh-s akkumulátor 230km, a 75 kWh-s akkumulátor 330 km WLTP szerinti hatótávolságot biztosít.Az elektromos változat megalkotásával környezetvédelmi besorolásuktól függetlenül a városközpontok is szabadonmegközelíthetővé váltak, ugyanakkor a hosszabb távok megtétele sem jelent akadályt.  

Élvezetes vezetés:
Az ë-Jumpy a rendkívül élvezetes, zaj- és vibrációmentes vezetés révén növeli a komfortérzetet. A 100 kW-osmotorral az indításkor azonnal rendelkezésre álló nyomatéknak köszönhetően a modell sebességváltás nélkülegyenletesen gyorsul 130 km/h sebességre. A nyugalom és kiegyensúlyozottság pedig nem utolsó szempontok astresszes vállalkozói környezetben. 

Könnyű használat:
Az ë-Jumpy töltése egyszerű: történhet hagyományos otthoni csatlakozóról („mode 2” kábellel hagyományos 8 A vagymegerősített, Green’Up típusú 16 A aljzatról), magán vagy nyilvános Wallbox töltőegységről (32 A „mode 3” kábellel)vagy nyilvános villámtöltőkről, melyekkel mindössze 30 perc alatt 80%-os töltésszint érhető el. Az elektromos működésselkapcsolatos adatokhoz – energiaáramlási diagramok, fogyasztási statisztikák, időzített töltés, előfűtés/-hűtés – a 7”érintőképernyőn lehet hozzáférni. 

A Jumpy tulajdonságainak legjava
 Az ë-Jumpyn változatlanul megtalálhatók mindazok a mindennapi életet megkönnyítő funkciók, melyeket a hagyományosváltozat nyújtott a vállalati ügyfelek számára. A háromféle hosszméret, az 1,90 m magasság (a parkolókba való bejutásérdekében), a hasznos terhelés és térfogat, valamint a variálhatóság tekintetében a modell semmiben sem különbözik ahagyományos változattól: a hasznos térfogat 6,6 m3-ig, a hasznos teher 1275 kg-ig, a kerékjáratok között mért hasznosszélesség 1,25 m, Moduwork stb. Végül, ahogy az egy szakembereknek és kisiparosoknak készült jó haszongépjárműtőlelvárható, a fenntartási költség is alacsony. 

A Citroën újfent bizonyította, hogy kiválóan ért a haszongépjárművekhez, és hogy ügyfelei igényeire konkrétválaszokat igyekszik adni. Az energetikai átmenet korában az új Citroën ë-Jumpy a szakmai ügyfelek,önkormányzatok és egyesületek nélkülözhetetlen munkaeszköze. A Jumpy jól bevált tulajdonságait az elektromosmeghajtás előnyeivel társítja, az eredmény pedig még nagyobb kényelem és szabadság, valamint alacsonyfenntartási költség. Várjuk megkeresését bővebb információval, kérdéseivel, észrevételeivel kapcsolatosan. Amennyiben szerviz szolgáltatásunkat venné igénybe, kérjük a 'Bejelentkezés szervizre' menüpont alatt található űrlap kitöltésével jelezzen nekünk. Kárbejelentés esetén a 'Szolgáltatások' menüpont alatt található 'Kárügyintézés' oldalon léphet velünk kapcsolatba. Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal kapcsolat menüpontjában elküldött megkeresésekre kapacitásunktól függően 1 munkanapon belül válaszolunk, sürgős esetben kérjük, keresse munkatársainkat telefonon.

Szalonjaink és szervizeink címeit és elérhetőségeitIDE KATTINTVA tekintheti meg.

Munkatársaink elérhetőségeit ITT TALÁLOD!

E
L
É
R
H
E
T
Ő
S
É
G
E
K