Bemutatkozik a Citroën e-Berlingo

2021.03.06.BEMUTATKOZIK A CITROËN BERLINGO ELEKTROMOS VÁLTOZATA

Ë-BERLINGO: A KOMPAKT EGYTERŰEK ÚTTÖRŐJE NEM VÉLETLENÜL VOLT MINDIG IS SOKOLDALÚSÁGÁRÓL HÍRES – AZ ÜGYFELEK ELVÁRÁSAIT KÖVETVE A CITROËN MOST BEVEZETI A MODELL ELEKTROMOS VÁLTOZATÁT

  • Az új Citroën ë-Berlingo az aktív életmód szerelmeseinek ideális partnere: az egyszerre funkcionális és sokoldalú modell továbbra is hű társ minden szabadidős elfoglaltságban, az új elektromos meghajtás pedig tovább fokozza az eddig is kellemes élményeket.
  • A Berlingo elektromos meghajtása a villanymotor finom, nyugodt viselkedését kínálja, akár 280 km-es hatótávon* (a WLTP ciklus szerint).
  • Az utolsó apró részletig megmarad a Berlingo mindig is nagyra értékelt funkcionalitása, az utastér mérete, a modularitás és a praktikusság. Az ë-Berlingo kétféle hosszúságban lesz elérhető, így akár 7 személy szállítására is alkalmas. Megőrzi az eddigi tágas belteret, a három különálló hátsó ülést, a multifunkciós Modutop® tetőt és a külön nyitható hátsó szélvédőt.
  • Az új modellben színes head-up display-en és új, 10 hüvelykes digitális kijelzőn jelennek meg a hasznos információk, könnyebbé téve a vezetést.

„A Berlingo elektromos változatának kifejlesztése során kettős célunk volt: egyrészt hogy megfelelő hatótávot biztosítsunk, másrészt pedig hogy ügyfeleinknek semmiféle kompromisszumot ne kelljen kötniük, hogy továbbra is maximálisan megélhessék fontos tevékenységeik teljes skáláját. Az ë-Berlingo a biztonság és a kényelem magasabb szintjét hozza el a felhasználók mindennapjaiba: a vezetés könnyed, sima és csendes, az utazás nem károsítja a környezetet, ráadásul a költségvetésre is tekintettel van. Ezek rendkívül fontos ügyfélelvárások ebben a szegmensben, amely a karosszéria formája miatt igen komoly kihívásokkal küzd mind CO2-kibocsátás, mind pedig fogyasztás tekintetében. Büszkék vagyunk arra, hogy a Berlingo, a kompakt egyterűek szegmensének megteremtője, az elsők között kínál elektromos alternatívát.” Laurence Hansen, a Citroën stratégiai és termékfejlesztésért felelős igazgatója

              *véglegesítés alatt lévő adatok


A
J
Á
N
L
A
T
O
K