Bemutatkozik a Citroën e-Berlingo Furgon

2021.01.20.


CITROËN Ë-BERLINGO FURGON

VÁLTOZATLAN RAKODÓKAPACITÁS ÉS VARIÁLHATÓSÁG PLUSZ AZ ELEKTROMOS VEZETÉS NYUGALMA

 A Citroën bemutatja kisáruszállítója elektromos változatát, az ë-Berlingo Furgon modellt, mely 2021 másodikfelében érkezik a kereskedésekbe.

  • Az ë-Berlingo furgon tökéletes megoldást kínál a céges ügyfelek mindennapi szükségleteire: használata azegyre jobban szabályozott városi közlekedésben és a 275 km*-es hatótávnak (WLTP) köszönhetően elővárosi,illetve vidéki környezetben is nagy szabadsággal jár. Az elektromos vezetés előnyei mellett az ë-Berlingofurgon a hagyományos változat legendás tulajdonságait is megőrizte: a négyféle karosszériaváltozat, a 4,4 m3hasznos térfogat, a 800 kg rakodókapacitás és az Extenso® fülke nyújtotta variációs lehetőségek változatlanulrendelkezésre állnak.
  • Az akkumulátortöltés távolról történő vezérlését lehetővé tevő MyCitroën és az Európa-szerte több mint220 000 töltőponthoz hozzáférést biztosító Free2Move alkalmazás mellett az ë-Berlingo Furgon olyan újopciós technológiákat is kínál, mint a kategóriában elsőként alkalmazott head-up display vagy az új 10” HDdigitális kijelzővel ellátott műszercsoport.

Az ë-Berlingo a különleges fedélzetitechnológiáknak, a továbbra is példás variálhatóságnak és hasznos kapacitásnak, valamint az elektromos vezetés nyújtottaelőnyöknek köszönhetően tovább növeli a céges ügyfelek munkájának hatékonyságát.

„A praktikus szemléletéről híres Citroën Berlingo Furgon a nevéhez fűződő számos újítással igazi referenciának számít akisáruszállítók piacán. Az elektromos technológia előnyeivel kiegészülő modell mostantól még inkább megkönnyíti a cégesügyfelek életét. Az ë-Berlingo Furgon ideális munkatárs, amellyel nemcsak szabadabban mozoghatnak, de amely páratlankényelmével, visszafogott fenntartási költségeivel, valamint változatlan terhelhetőségével és térfogatával is segíti amindennapi feladatok elvégzését. Az év kishaszonjárművének (International Van Of The Year) választott ë-Jumpy, majd azë-Jumper után az ë-Berlingo Furgon egy újabb fontos láncszem a márka elektromos offenzívájában és egyben konkrétválasz a valamennyi céges ügyfelet érintő legújabb mobilitási kihívásokra.” Vincent Cobée, a Citroën vezérigazgatója

*Jóváhagyásra váró értékek


Várjuk megkeresését bővebb információval, kérdéseivel, észrevételeivel kapcsolatosan. Amennyiben szerviz szolgáltatásunkat venné igénybe, kérjük a 'Bejelentkezés szervizre' menüpont alatt található űrlap kitöltésével jelezzen nekünk. Kárbejelentés esetén a 'Szolgáltatások' menüpont alatt található 'Kárügyintézés' oldalon léphet velünk kapcsolatba. Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal kapcsolat menüpontjában elküldött megkeresésekre kapacitásunktól függően 1 munkanapon belül válaszolunk, sürgős esetben kérjük, keresse munkatársainkat telefonon.

Szalonjaink és szervizeink címeit és elérhetőségeitIDE KATTINTVA tekintheti meg.

Munkatársaink elérhetőségeit ITT TALÁLOD!

E
L
É
R
H
E
T
Ő
S
É
G
E
K