CITROËN C-ZERO

CITROËN C-ZERO

Készletről azonnal! Bruttó 9 960 000 Ft-tól!


Zéró üzemanyag fogyasztás, zéró CO2 kibocsátás, zéró zaj.

Citroen C-Zero Description

A Citroën C-ZERO egy 100 százalékosan elektromos meghajtású modellelgazdagítja a Citroën kisautó kínálatát. Az új kisautót a városi közlekedés megkönnyítésére tervezték.

Külső mérete kicsi, belül mégis tágas, az akkumulátorai gyorsan feltölthetők és hatótávolsága a mindennapi városi utak megtételéhez elegendő, és mindent olyan csendben teszi az elektromos motor, hogy feledteti a város zaját.

A hétköznapi autózás során jellemzően 40 kilométernél rövidebb utakat teszünk meg autóval, így a C-ZERO 130 km-es hatótávolsága bőven elegendő a mindennapi közlekedéshez.

Teljesítmény

A Citroën C-Zero-t egy állandó mágneses szinkronmotorral szerelték fel, amely 47 kW, ill. 64 LE teljesítményt ad le,és már 2000 percenkénti fordulatszámon eléri 180 Nm maximális nyomatékát. A teljesítmény hátsó kerekekre történő átadását egy egyfokozatú áttétellel oldották meg.

A motor áramellátását az utasülések alatt elhelyezett, 88 db 50 Ah-s cellából álló lítium-ion akkumulátor biztosítja.

A Citroën C-Zero gyorsulása bőven elegendő a városi forgalomban:15 mp alatt éri el a 100-as tempót. A végsebessége 130 km/h.

Citroen C-Zero Description
Citroen C-Zero Description

100%-ban elektromos

A Citroën C-ZERO tankolása egyszerű feladat, csak a lítium-ion akkumulátorokat kell feltölteni! A töltéshez a tápkábelt csatlakoztatni kell egy 220 V-os csatlakozóhoz, és 6 óra alatt teljesen feltöltődnek az akkumulátorok.

Egy 125 amperes, 400 V-os egyfázisú csatlakozóval pedig az akkumulátorok 80%-os feltöltése mindössze 30 perc alatt is elvégezhető. A lítium-ion technológiának köszönhetően az akkumulátorok részleges feltöltése nem csökkenti azok élettartamát.

FELTÖLTÉSI MÓDOK

Az otthoni konnektoron keresztül

Citroen C-zero Charge

220 voltos elektromos hálózaton a C-Zéro feltöltése 6-11 órát vesz igénybe (áramerősségtől függően).

Speciális gyorstöltővel

Citroen C-zero Charge

A 125 amperes egyenárammal működő gyorstöltő használatával mindössze 30 perc alatt 80 százalékos töltöttség érhető el.

A mozgási energia átalakításával

Citroen C-zero Charge

Fékezéskor a C-Zéro motorja generátorként működik, és az autó mozgási energiáját elektromos energiává alakítja át, amelyet a rendszer az akkumulátor töltésére használ fel.

Könnyed vonalvezetés

A stílusos városi kisautó nagy méretű szélvédője rövid motorháztetőben folytatódik, amely határozottan ível tovább a hűtőrács felé. A szemtelen tekintetű fényszórók adják személyisége alapvonásait.

Stílusos, lekerekített, gömbölyded formák, enyhén "buborékszerű" tetővonal - az autó méretéhez képest óriási üvegfelületek - a C-ZERO bizony mer különbözni.

A fürge, mozgékony kisautóval nagyon könnyű a városi közlekedés, újra felfedezhetjük vele a vezetés örömét. A C-ZERO technológiájában és formatervezésében egyaránt újat mutat!

Citroen C-Zero Description
Citroen C-Zero Description

Belső tér

A Citroën C-ZERO a mindennapok autója, barátságos és kényelmes belső térrel. A műszerfal figyelemfelkeltő, könnyen leolvashatók rajta a sebességgel és az akkumulátor töltöttségi szintjével kapcsolatos adatok, illetve a fedélzeti számítógép által közölt minden egyéb információ, többek között az is, hogy a pillanatnyi vezetési stílusunkkal éppen fogyasztjuk, vagy termeljük az elektromos energiát.

A letisztult vonalú, maximálisan praktikus és ergonomikus műszerfalon kapnak helyet a szellőzőnyílások, az audiorendszer és a klímaberendezés vezérlőgombjai.

Ha helyet foglalunk az autóban, mindjárt feltűnik, hogy az elektromos motor nem megy az utastérben rendelkezésre álló tér rovására. A C-ZERO-ban - apró mérete dacára - négy felnőtt kényelmesen utazhat, az ajtókban mindenki elhelyezheti kisebb személyes tárgyait, a nagyobbakhoz pedig 166 literes csomagtér áll rendelkezésre.

MÉRETEK

Hosszúság

3475 mm

Szélesség

1475/1792 mm

Magasság

1608 mm

Csomagtartó mérete

166/860 l

Citroen C-Zero Sizes


Galéria


Az Adatkezelési szabályzatot ITT TALÁLOD!


Készletről azonnal elvihető haszongépjárművek kedvező áron!

További részletek megtekintése


A
K
C
I
Ó
S
 
A
J
Á
N
L
A
T