CITROEN GRAND C4 SPACETOURER

CITROËN GRAND C4 SPACETOURER

7 személlyel akár 4 660 000 FT-tól állami támogatással!


FEDEZZE FEL A MODELLT!

A CITROËN márka szaktudásának és kreativitásának legjavát magában hordozó, 2016-ban megújult C4 Picasso korszerű és innovatív egyterű modell volt, mely új fejezetet nyitott a márka történetében. Intelligens vezetést segítő rendszerek, örömteli vezetés, újraértelmezett kényelem (CITROËN ADVANCED COMFORT® program jóvoltából) és hatékonyság. A Genfi Autószalon óta a SpaceTourer név köti össze a Citroën 3 modellből álló egyterű-kínálatát. A C4 és Grand C4 Picasso neve C4 SpaceTourerre és Grand C4 SpaceTourerre változott, amely május óta Magyarországon is elérhető.

Citroen Grand C4 SpaceTourer Discover

AKÁR 5 ÉV** GARANCIA 100.000 KM FUTÁSKORLÁTTAL

*Minden 2017. 02. 08. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën Grand C4 SpaceTourer személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

**A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.


DESIGN

Az öt-, vagy 7 személyes kivitelben is elérhető, modern és lendületes Grand C4 SpaceTourer designjának alapja az egyediség, mely által azonnal megkülönböztethető a többi egyterűtől. A rendkívül eredeti modell dizájnját még karakteresebbé varázsolja az erőt sugárzó, lendületes vonalakkal megrajzolt orr-rész, valamint az autó tetővonalát hangsúlyozó, ezüstös fényű tetőívek.

ELÖLNÉZET

Citroen Grand C4 SpaceTourer Design

A Grand C4 SpaceTourer orr-része egyszerre dinamikus és exkluzív. Hangsúlyos szerepet játszanak a márka védjegyét s szimbólumát képező három szinten elhelyezkedő lámpatestek. A Grand C4 SpaceTourer orrán a márkajel meghosszabbítása egészen az orr-rész két széléig húzódik, és króm keretbe foglalja a LED-soros nappali lámpákat.

TETŐÍV

Citroen Grand C4 SpaceTourer Design

A Citroën Grand C4 SpaceTourer kínálatát új, ezüstszínű (Silver) tetőívek gazdagítják(felszereltségtől függően). Ez az egyedi stíluselem fokozza a modell eleganciáját.

360° KAMERA*

A műszerfalon a nagyfelbontású képernyőn megjelenő 360°-os nézetet az autón elhelyezett négy kamera biztosítja. Egy kamera a gépjármű elején, egy másik a hátsó rendszámtábla fölött kapott helyet, míg kettő a külső visszapillantó tükrök alsó részében egészíti ki a körpanoráma-nézetet. A bekapcsolt funkció 15 km/h sebességig működik, utána pedig aktivált állapotban marad egészen addig, míg a gépjármű át nem lépi a 30 km/h sebességet.

*változattól függően opcióként rendelhető

Citroen Grand C4 SpaceTourer Design

3D HATÁSÚ HÁTSÓ LÁMPÁK

Citroen Grand C4 SpaceTourer Design

Még igézőbb tekintet! Az modern, high-tech stílusú lámpák különleges fényhatása és mélysége azonnal felismerhetővé teszi a modellt.

17'' KERÉKTÁRCSÁK

Citroen Grand C4 SpaceTourer Design

17 colos, gyémántfényű, részben feketére fényezett keréktárcsákat kap a modell (felszereltségtől függően). A mesterien kidolgozott könnyűfém keréktárcsa dinamikusabbá teszi a Grand C4 SpaceTourer megjelenését.

HÁTSÓ MÁRKAJEL

Citroen Grand C4 SpaceTourer Design

A Grand C4 SpaceTourer fényes fekete hátsó márkajele krómkeretben jelenik meg, ezzel is hangsúlyozva a márka új pozícionálását (CITROËN C4 Cactus óta), illetve a modell modernségét.

'EGY TÉR - NÉGYFÉLE ENTERIŐR

SZÉRIA HANGULAT

Citroen Grand C4 SpaceTourer Interior

Az új Grand C4 SpaceTourerbe már szériában is egyedi stílusú utastér kerül, praktikus megoldásokkal és minőségi anyagokkal, illetve a műszerfalborítással tökéletes összhangot teremtő Milazzo Grey kárpitozással.

WILD BLUE HANGULAT

Citroen Grand C4 SpaceTourer Interior

Az aktív, sportos életforma kedvelőihez illő stílus, tágas és alakítható utastérrel. Az első utasülés könnyen kis asztallá alakítható, a hátsó ülések pedig a rugalmas használat érdekében csúsztathatóak. *

*Nem rendelhető

DUNA BEIGE HANGULAT

Citroen Grand C4 SpaceTourer Interior

A Dune Beige dizájnt azoknak találták ki, akik szeretik a napfényt és a kényeztetést. A lehető legnagyobb kényelmet nyújtó Relax utasülések és a masszázs funkcióval rendelkező első ülések is ez utóbbiról gondoskodnak. A rendkívül puha tapintású Yatago Grey üléshuzatok és beépített illatosító teremt nyugodt, kellemes hangulatot az utazáshoz.

HYPE GREY HANGULAT

Citroen Grand C4 SpaceTourer Interior

A Hype Grey enteriőr a Shine alapfelszereltségének a része. A kifinomult szövet-bőr kárpitozás, a masszázs funkcióval rendelkező első ülések, az elektromos deréktámasz a kényeztetés magas fokát jelenti.

MÉRETEK

Hosszúság

4602 mm

Szélesség

1826/2117 mm

Magasság

1638/1644 mm

Csomagtartó mérete

645/704 l

Citroen Grand C4 SpaceTourer Sizes

JÓ KÖZÉRZET

LOUNGE CSOMAG: KÉNYELEM, LOFT STÍLUSBAN

Citroen Grand C4 SpaceTourer Design

A Grand C4 SpaceTourer fényben úszó, loft stílusban kialakított utastere tágas és bensőséges. Az egyterű modell verziótól és a válaszott belső hangulattó függően az alábbi felszereléssel kínálja a Lounge csomagot:

  • masszázs funkcióval rendelkező első ülések,
  • lábtartóval ellátott Relax első utasülés melynek köszönhetően az utas kényelmesen kinyújthatja a lábát (csak bőrkárpitok esetén)
  • az első ülésekhez a fejet oldalról is megtámasztó, 3 fokozatban állítható Relax fejtámlák járnak.
  • A tervezők minden részletre odafigyeltek: az első ülések háttámlájára egy-egy lehajtható asztalka és olvasólámpa került.

MELEG HATÁSÚ ANYAGOK

Citroen Grand C4 SpaceTourer Design

A Citroën Grand C4 SpaceTourer 7”-os érintőképernyője továbbfejlesztett interfésszel és kapacitív (az okostelefonokéhoz hasonló) képernyővel rendelkezik. Az egyterű modellben külön lehet kezelni a felszereltségtől függően elérhető 12”-os HD képernyőt és a főbb funkciókat csoportosító érintőképernyőt, amely - többek között - kitűnő kezelhetőséget kínál a Connect Nav navigációs rendszerhez is.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

A CITROËN külön programot dolgozott ki annak érdekében, hogy a márka bármely modelljében utazók (vezető és utasok egyaránt) ugyanazt a nem mindennapi kényelmet élvezhessék. A CITROËN ADVANCED COMFORT ® nevet viselő program számos technológiai újítást kínál, melynek elsődleges célja az utasok kényelme, jó közérzete.

A programnak négy fő célja van: finom anyagok és akusztikai komfort, praktikusan kihasználható, alakítható utastér, nyugodt és derűs utazás, hasznos és intuitív technológia.

Citroen Grand C4 SpaceTourer Feelgood
Citroen Grand C4 SpaceTourer Feelgood

AZ OTTHONOSSÁG FELSŐ FOKA

Sok csomaggal utazik? Az új Grand CITROËN C4 SpaceTourer tágas és alakítható belső tere a legkülönbözőbb igényeknek is megfelel. A második sor ülései a padlóba süllyeszthetőek, így egy teljesen sík rakodófelület nyerhető, mely az első utasülés asztallá alakításával (felszereltségtől függően) tovább (több mint 2,5 méteresre) növelhető, ami hosszú tárgyak szállításakor különösen hasznos lehet. Ha pedig bővül a család, könnyen elővarázsolhatók a padlóba rejtett ülések.

CSOMAGTARTÓ

Az új Grand C4 SpaceTourer erőssége a csomagtartó. A domború kiképzésű, robusztus csomagtérajtó bőséges helyet ígér. A csomagtér könnyen hozzáférhető, befogadóképessége pedig a második üléssor előretolásával 645-ről 704 literre növelhető. A csomagtérajtó a felszereltségtől függően elérhető szabad kezes technológiát is magában foglalja, mely által a hátsó lökhárító alatt elhelyezett érzékelőnek köszönhetően tele kézzel, egyetlen lábmozdulattal is könnyen nyitható és zárható a csomagtartó.

Citroen Grand C4 SpaceTourer Feelgood

INTELLIGENS TECHNOLÓGIA

Citroen Grand C4 SpaceTourer Technology

CONNECT NAV

Ezen az érintőtechnológiás, új 3D navigációs rendszeren (az iPadekhez hasonlóan) két ujjal is lehet zoomolni, a tökéletesített térképadatbázisnak köszönhetően pedig a navigáció is hatékonyabb. A navigációs rendszer felszereltségtől függően széria, vagy opció.

VEZETÉST SEGÍTŐ RENDSZEREK (FELSZERELTSÉGTŐL FÜGGŐEN)

ADAPTÍV SEBESSÉGSZABÁLYOZÓ STOP FUNKCIÓVAL

A rendszer egy radar segítségével érzékeli, ha a gépkocsi előtt egy másik jármű halad, és ügyel a vezető által előzetesen beállított biztonságos követési távolság megtartására. Sebességszabályozás 30 km/h és 180 km/h között. A STOP funkció kizárólag a BlueHDi 160 EAT8 változatoknál elérhető.

Citroen Grand C4 SpaceTourer Technology
Citroen Grand C4 SpaceTourer Technology

FÁRADTSÁGFIGYELŐ RENDSZER

A rendszer két lépésben működik: a gépkocsi kitérésének első jeleire – hangjelzés kíséretében – óvatosságra intő vizuális figyelmeztetést küld. Ha negyedszerre is érzékeli a kitérést, hangosabb jelzést küld: „tartson pihenőt”! A rendszer nem veszi át az autó irányítását, hiszen ezzel csökkentené a vezető éberségét.

SÁVTARTÓ ASSZISZTENS

Citroen Grand C4 SpaceTourer Technology

A nem szándékos sávelhagyásra figyelmeztető funkció segít az alulkoncentráltság, illetve a pillanatnyi figyelemzavar miatti veszély elhárításában. A rendszer a szélvédő felső részébe beépített kamera segítségével felismeri az útburkolati jeleket, és ha azt érzékeli, hogy a gépjármű irányjelzés nélkül készül elhagyni a sávját, a vezető riasztása mellett korrigálja a gépjármű menetpályáját.

AKTÍV HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

Citroen Grand C4 SpaceTourer Technology

A rendszer az adott oldali visszapillantó tükrön keresztül vizuálisan figyelmezteti a vezetőt a gépkocsi holtterében tartózkodó járművekre. Ha a vezető a tükörben észlelt járműhöz közeledik, a rendszer a kormányra hatva igyekszik a gépkocsit az eredeti sávban tartani.

ACTIVE SAFETY BRAKE (vészfékező rendszer)

Citroen Grand C4 SpaceTourer Technology

A vészfékező rendszer segít elkerülni az ütközéseket. A szélvédő felső részén található kamera érzékeli az előttünk álló, vagy velünk egy irányban lassan haladó járművet. Ütközés veszélye esetén (kivéve, ha a vezető kikapcsolja a funkciót) 5 km/h sebesség fölött a detektor automatikusan aktiválja a fékberendezést. A vészfékező rendszer felszereltségtől függően széria, vagy opció.

SEBESSÉGKORLÁTOZÓ TÁBLÁKRA VALÓ FIGYELMEZTETÉS

Citroen Grand C4 SpaceTourer Technology

A rendszer felismeri a sebességkorlátozó táblákat, és a műszerfalon jelzi az információt a vezetőnek. A maximális haladási sebesség rögzíthető a sebességszabályozó, illetve -korlátozó rendszerben. Minden sebességtartományban működik.

BALESETMEGELŐZÉS

Citroen Grand C4 SpaceTourer Technology

A rendszer 30 km/h sebesség fölött figyelmeztetni képes a vezetőt, ha fennáll a veszélye, hogy összeütközik az előtte haladó gépjárművel.

BlueHDi dízelmotorok: A KATEGÓRIA LEGJOBBJAI!

Citroen Grand C4 SpaceTourer Technology

A maximális kényelem és vezetési élmény érdekében a Citroën Grand C4 SpaceTourer immár 8 fokozatú EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8). automata sebességváltóval is elérhető. Az EAT8 automata sebességváltót optimalizált sebességváltás jellemzi, aminek köszönhetően csökken a fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás. A korábbi EAT6 automata sebességváltóhoz képest mintegy 7%-kal csökkent a fogyasztás, ami a jobb teljesítménynek, a lassításkor a motort már 20 km/h sebességnél leállító Stop&Start rendszernek, a 8 fokozatnak és az alacsonyabb tömegnek köszönhető. A használati kényelem vitathatatlan, a fokozatok közötti váltás finomsága prémiumszintet képvisel.

Erős és kiváló rugalmasságú EURO 6.3 tisztaságú PureTech benzinmotor

Citroen Grand C4 SpaceTourer Technology

A magas nyomású közvetlen befecskendezésű, nagy teljesítményű turbófeltöltővel ellátott (akár 240 000 fordulat/perc) 3 hengeres PureTech 130 S&S turbómotort kiváló vezetési élmény jellemzi. A négyszeres Év motorja díjas erőforrás rendkívül rugalmas: forgatónyomatékának 95%-a már az 1500-3500 ford./perc tartományban elérhető, így minden használati célnak tökéletesen megfelel. A PureTech 130 S&S motorhoz 6 fokozatú manuális sebességváltó társul, és akár 8 fokozatú EAT8 automata sebességváltó is elérhető hozzá.Galéria


Az Adatkezelési szabályzatot ITT TALÁLOD!


Készletről azonnal elvihető haszongépjárművek kedvező áron!

További részletek megtekintése


A
K
C
I
Ó
S
 
A
J
Á
N
L
A
T