ÚJ CITROEN C3

ÚJ CITROËN C3

Az új C3 egyedi designja szakít a kisautókról kialakult közhelyekkel. Opciók megrendelésével akár 97-féle külső stílusváltozat közül választhatunk, így a valóban egyedülálló, saját modell az ön számára garantált! Az új Citroën C3 opcióként rendelhető Advanced Comfort, ülései és az elsőrangú felfüggesztés kivételes kényelmet garantálnak. Intuitív technológiai megoldások könnyítik a vezetést, köztük több innovatív kapcsolódási lehetőség és 12 vezetést segítő rendszer, melyek mindegyike igen hasznosnak bizonyul a mindennapi életben.

Az új Citroën C3 2020 szeptembertől tekinthető meg a márkakereskedésekben.

Árlista

FEDEZZE FEL AZ ÚJ CITROËN C3 MODELLT!


Citroen New C3 FL Design

ÚJ ORR-RÉSZ

Az új Citroën C3 karakteresebb, dinamikusabb orr-részét a CXPERIENCE tanulmányautó ihlette. A jellegzetes új világítótestek és új LED-es fényszórók teszik egyedivé a modellt.

Citroen New C3 FL Design

97 STÍLUSVÁLTOZAT

Az új Citroën C3 különleges színkombinációi révén kitűnik a szegmens további modelljei közül: 97-féle külső stíluskombináció, 4-féle tetőszín, 3-féle belső hangulat és új felnik teszik kategóriájában páratlanná a modellt.

Citroen New C3 FL Design

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Az új Citroën C3 fedélzetén minden utazásunk során páratlan kényelmet élvezhetünk. Az opcióként rendelhető Citroën Advanced Comfort innovatív technológiája gondoskodik minden utas komfortjáról. Körülölelő komfort és nyugalom, praktikum, egyszerű használat és kellemes hangulat - ez az Új Citroën C3.

Citroen New C3 FL Design

12VEZETÉST SEGÍTŐ RENDSZER

Az új Citroën C3 12 vezetést segítő rendszert kínál. Ezek az eszközök könnyítik a manőverezést, biztonságosabbá teszik a vezetést, segíthetnek elkerülni a vészhelyzeteket.

AKÁR 5 ÉV** GARANCIA 100.000 KM FUTÁSKORLÁTTAL

*Minden 2017. 04. 18. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën C-Elysée személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

**A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Citroen C-Elysée Discover

DESIGN

Citroen New C3 FL Design

ÁTHATÓ TEKINTET

Az új Citroën C3 megjelenése új szakaszt nyit a márka modelljeinek stílusában. Hangsúlyosabb, dinamikusabb orr-részét az CXPERIENCE tanulmányautó ihlette.

97-FÉLE KÜLSŐ STÍLUSKOMBINÁCIÓ

ALAKÍTSA KI SAJÁT CITROËN C3 MODELLJÉT!

7-FÉLE KÜLSŐ SZÍN

Két új szín, az Elixir vörös és a Spring Blue egészíti ki a már ismert színeket (Perla Nera fekete, Platinaszürke, Artense szürke, Homokszín és Hófehér)

Citroen New C3 FL Design

4 SZÍNCSOMAG

Citroen New C3 FL Design

Az opcionális színcsomagok által az első ködfényszórók kerete és az Airbump® elemeken a dekoráció színe személyre szabható. A fekete, a fehér és a piros mellett új árnyalat az Emerald, illetve a C-SERIES speciális széria modelljein a mélyvörös.

Citroen New C3 FL Design

4 TETŐSZÍN

Az Opálfehér, az Onyx fekete és a Rali piros mellett megjelenik az új trendi EmErald. A tető színe megegyezik a tükörházakéval és a C oszlop díszítésével. Egyes felszereltségi szinteken opcióként rendelhető a színezett tető opció. A Shine felszereltségi szinten akarosszéria színétől függően az Opálfehér vagy az Onyx fekete tetőszín az alapfelszereltség része.

3 TETŐMATRICA

Citroen New C3 FL Design

Rali Piros, Emerald vagy Techwood – saját ízlése szerint választhat opcióként tetőmatricát is: a 3 grafikai megoldás valamelyikével az új Citroën C3 tetejét díszítheti.

3 BELSŐ HANGULAT

Citroen New C3 FL Design

A szériában kínált belső hangulatokon kívül az új Citroën C3 két olyan belső hangulatot is kínál opcióként, amelyek elsősorban az ülések kidolgozásában és a hangsúlyos pontként kiválasztott színekben térnek el egymástól.

 • Az Emerald belső hangulat dinamikusabb stílusa a bőrhatású szövet megoldásoknak és a műszerfalon végighúzódó bőrhatású fekete szövetbetétnek köszönhető.
 • A Techwood csomag finom érintésű anyagai a prémium kategóriát idézik. A skandináv ihletésű, famintázatú díszcsík, az ülések felső részének világos árnyalata kifejezetten elegáns hangulatot teremt az utastérben.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Citroen New C3 FL Comfort

ÚJ CITROËN ADVANCED COMFORT ÜLÉSEK*

A különös gonddal tervezett, széles, nagy üléseknek köszönhetően a kényelem új dimenziója tárul fel.

Az ülőlap puhaságát és rugalmasságát rögtön megtapasztalhatjuk, amint elhelyezkedünk az új Citroën C3 modellben. Hosszú távon pedig kiváló szolgálatot tesz és nagyobb menetkényelmet biztosít az ülések közepébe beépített deréktámasz.

*opció

A KÉNYELEM ÚJ DIMENZIÓJA


300 LITERES CSOMAGTARTÓ

ÉS SZÁMOS RAKODÓHELY

Citroen New C3 FL Comfort

Az új Citroën C3-ban otthon érzi magát az ember. A tárolóhelyeket a tervezők a lehető legfunkcionálisabb módon és a harmonikus összképet szem előtt tartva igyekeztek kialakítani. Az ötletes középső tároló, melynek köszönhetően elöl rengeteg hely szabadult fel, egy 6,25 literes nagy kesztyűtartóval egészül ki. A tárolóhelyek belseje világos színű, így a színkontrasztnak köszönhetően könnyen megtalálhatók pl. az aprócikktárolóban elhelyezett tárgyak. Az új Citroën C3 a csomagtartó-kapacitásban sem ismer kompromisszumot: a csomagtartó űrtartalma nem kevesebb mint 300 liter.

TECHNOLÓGIA

12 VEZETÉST SEGÍTŐ RENDSZER

VEZESSEN TELJES NYUGALOMBAN!


KAPCSOLÓDÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

Az új C3 a korszellemnek megfelelően különböző kapcsolódási szolgálatásokat kínál opcióként: Connect Assist (SOS vészhívás lehetősége valamint assistance hívás), Connect Nav (navigáció) és Connect Play (Connect rádió esetén elérhető).

CONNECT ASSIST BOX

A NYUGODT UTAZÁSHOZ

Connect-Assist_1500x400

My Citroën alkalmazás minden pillanatban jelzi a rendelkezésre álló üzemanyag mennyisége alapján számolt hátralévő hatótávot.
Az egyes felszereltségi szinteken opcióként elérhető Citroën Connect Box asszisztencia és helymeghatározással működő segélyhívó szolgáltatást kínál. Mindkét szolgáltatás éjjel-nappal elérhető műszaki hiba, rosszullét vagy baleset esetén. A segélyhívó szolgáltatás automatikusan elküldi az autó helyzetét és támogatja a segélyszolgálatok mielőbbi helyszínre érkezését. 

CONNECT NAV*

Connect-Nav_1500x400

Az új Citroën C3 modern, intuitív 7"-os érintőképernyője a műszerfal közepén helyezkedik el. Legújabb generációs navigációs rendszere – csakúgy, mint a telefon és a rádió – idegennyelvű hangvezérléssel is működik. A navigáció a TomTom Traffic rendszerrel kommunikál, így akár valós idejű információkat is szolgáltathat a forgalmi helyzetről, és a kijelzőn vagy akár hangjelzésekkel is figyelmeztethet a veszélyekre (az egyes országokban hatályos szabályozásoktól és helyi lehetőségektől függően, Magyarországon a kiadvány zárásának időpontjában még nem működik).
A navigációs egység nem támogatja a MirrorScreen funkciót. 

*opció

CONNECT PLAY

MIRROR SCREEN*

Mirror-Screen_1500x400

A Mirror Screen technológia segítségével telefonjának kijelzőjét megjelenítheti az új Citroën C3 rádiójának 7”-os központi képernyőjén.
Így a telefon teljes multimédia-kínálatát és kompatibilis alkalmazásait közvetlenül az autó érintőképernyőjéről vezérelheti. A technológia az Apple CarPlay™ és az Android Auto rendszerekkel működik.
Az opcionális navigációs egység nem támogatja a MirrorScreen funkciót.

 

*felszereltségi szinttől függően elérhető 

My-Citroen-Screen_625x450
 

MY CITROËN APPLIKÁCIÓ

MARADJON KAPCSOLATBAN
AUTÓJÁVAL

A My Citroën alkalmazásnak köszönhetően mindig kapcsolatban maradhat új Citroën C3 modelljével.
 • Könnyedén megtalálhatja, hol parkolt le az autóval
 • Megtekintheti az autó fogyasztását és a vezetési statisztikáját
 • Tekintse meg a kötelező szerviz időpontjait és a szükséges beavatkozásokat
 • Foglaljon időpontot online kedvenc szervizéhez és kérjen ajánlatot
 • Tekintse meg a modelljéhez tartozó kezelési könyvet

  HATÉKONY MOTOROK

  ÉS EAT6 AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ

  Citroen New C3 FL Engine

  Az új Citroën C3 jó teljesítményű, hatékony motorokat kínál, melyek megfelelnek az Euro 6 kibocsátási normának :

  • Stop&Start rendszerrel ellátott benzinmotorok,
  • Stop&Start rendszerrel ellátott dízelmotor.

  AZ EAT6 automata sebességváltó (6 sebességű Efficient Automatic Transmission váltó) a PureTech 110 S&S benzinmotorhoz érhető el. Gyors váltásokkal garantálja az egyenletes haladást és a kiemelkedően kényelmes használatot. A váltó nyújtotta vezetési komfort még kellemesebbé teszi a mindennapi utazásokat.  Várjuk megkeresését bővebb információval, kérdéseivel, észrevételeivel kapcsolatosan. Amennyiben szerviz szolgáltatásunkat venné igénybe, kérjük a 'Bejelentkezés szervizre' menüpont alatt található űrlap kitöltésével jelezzen nekünk. Kárbejelentés esetén a 'Szolgáltatások' menüpont alatt található 'Kárügyintézés' oldalon léphet velünk kapcsolatba. Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal kapcsolat menüpontjában elküldött megkeresésekre kapacitásunktól függően 1 munkanapon belül válaszolunk, sürgős esetben kérjük, keresse munkatársainkat telefonon.

  Szalonjaink és szervizeink címeit és elérhetőségeitIDE KATTINTVA tekintheti meg.

  Munkatársaink elérhetőségeit ITT TALÁLOD!

  E
  L
  É
  R
  H
  E
  T
  Ő
  S
  É
  G
  E
  K