ÚJ CITROEN C3 AIRCROSS


A LEGKÜLÖNLEGESEBB, A LEGKÉNYELMESEBB ÉS LEGSOKOLDALÚBB SZABADIDŐ-AUTÓ

MÁR A MÁRKAKERESKEDÉSEKBEN!

Az új Citroën C3 Aircross SUV határozott egyéniségét fejezi ki a teljes egészében megújult, még robusztusabb orr-rész. A modell a személyre szabási lehetőségek gazdag tárházát kínálja: a rendelkezésre álló karosszériaszínek, fényezések, dekorelemek, színcsomagok és keréktárcsák jóvoltából 70 különböző kombináció közül választhatunk. Az új szabadidő-autót a Citroën C5 Aircross SUV-n bevezetett Advanced Comfort típusú ülésekkel és új 9 colos érintőképernyővel szerelték fel, kiegészítve 5 konnektivitást biztosító technológiával és 12 vezetéstámogató rendszerrel.

TEKINTSE MEG A VIDEÓT!

Citroen C3 Aircross

MÉG KARAKTERESEBB STÍLUS

Az új Citroën C3 Aircross SUV teljes egészében megújult orr-része a korábbi modellváltozathoz képest még karakteresebb, még erőteljesebb, ami a márka új, jellegzetes stílusjegyét képezi az új Citroën C3 2020-as bevezetése óta. A krómozott márkaembléma vonalai egészen a LED-es fényszórókig húzódnak, melyek több fényt és nagyobb biztonságot nyújtanak. Az orr-rész határozott megjelenését tovább fokozza a geometrikus mintázatú hűtőrács és a lökhárító színes betétekkel ellátott, ezüstös díszítőeleme.

70 SZÍNKOMBINÁCIÓ

A modell, a hétféle karosszériaszínnek, a kétféle tetőszínnek és a négyféle színcsomagnak köszönhetően 70 különböző külső személyre szabási kombinációt kínál. A hátsó háromszögablakhoz 3 új mintázat közül választhatunk, színcsomagtól függően:

• narancs színű a narancs színcsomaghoz,

• fehér színű a fehér csomaghoz,/p>

• árnyékoló hatású krómcsík az üvegben a fényes fekete és a sötétkék színcsomaghoz.

Citroen C3 Aircross

4 BELSŐ HANGULAT

SZÉRIA KIVITEL

Citroen C3 Aircross Interior Mood

A szürke üléskárpitokhoz szürke, textil hatású műszerfalbetét társul.

URBAN BLUE BELTÉRHANGULAT

Citroen C3 Aircross Interior Mood

A kék műbőr-szövet ülések háttámlájának felső részén halszálkamintás díszcsík fut, a műszerfalon pedig kék műbőr dekorbetét.

METROPOLITAN GRAPHITE BELTÉRHANGULAT

Citroen C3 Aircross Interior Mood

A fekete műbőrrel és szürke chiné szövettel borított üléskárpithoz a háttámla felső részén világos, famintázatú díszcsík társul és a műszerfalon végighúzódó szürke chiné szövetbetét.

HYPE GREY BELTÉRHANGULAT

Citroen C3 Aircross Interior Mood

Szürke bőrrel és fekete műbőrrel borított ülések, szürke műbőr műszerfalbetét, az ülések háttámlájának felső részén halszálkamintás díszcsík, fölötte halszálkamintás díszvarrás.

TÁGASSÁG, ALAKÍTHATÓSÁG, VILÁGOSSÁG

Citroen C3 Aircross

Az új Citroën C3 Aircross SUV helykínálat tekintetében referenciának számít, annál is inkább, mivel a tervezők az utastér kialakításakor minden utasra gondoltak: hátul méretes lábtér és kivételesen nagy fejtér áll rendelkezésre. Variálhatóság tekintetében is kivételes a modell: a hátsó üléspad két része külön-külön is csúsztatható, az első utasülés lehajtásával pedig akár 2,4 m hosszú tárgyak szállítására is lehetőség van. Ezenfelül az új Citroën C3 Aircross SUV 410 literes csomagtartója a hátsó üléspad előrecsúsztatásával 520 literesre, a háttámlák lehajtásával pedig akár 1289 literesre növelhető. Az új középkonzol nagyméretű tárolórekeszét az elöl és hátul ülők egyaránt használhatják.

12 VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZER

Az új Citroën C3 Aircross SUV 12 biztonságot és kényelmet fokozó technológiát kínál, mint például a lejtmenet-szabályozóval felszerelt Grip Control, vagy a magasra helyezett színes head-up display, melynek köszönhetően a vezető látóterébe kerülnek a legfontosabb információk.

ÚJ 9 COLOS ÉRINTŐKÉPERNYŐ

Citroen C3 Aircross

Az új Citroën C3 Aircross SUV új 9 colos képernyője jóvoltából kivételesen ergonomikus és praktikus modell.

5 KONNEKTIVITÁST NYÚJTÓ TECHNOLÓGIA

Citroen C3 Aircross

Az okostelefonnal kompatibilis alkalmazások elérhetőek az érintőképernyőn keresztül az Android Auto és Apple Car Play™ kompatibilis Mirror Screen funkciónak köszönhetően. Ezenfelül rendelkezésre áll az új generációs Connect Nav navigáció és a Citroën Connect Box segélyhívó rendszer, mely lehetővé teszi, hogy az autó meghibásodása vagy baleset esetén azonnal kapcsolatba lépjünk a megfelelő segélyszolgálattal.

4 MOTORTÍPUS

Citroen C3 Aircross

A rendelkezésre álló legújabb generációs motorok nemcsak hatékonyak, de gazdaságosak is. A Citroën legújabb szabadidőautója PureTech benzinmotorral (110 és 130 LE) és BlueHDi dízelmotorral (110 és 120 LE) egyaránt elérhető.

A PureTech 110 S&S és a BlueHDi 110 S&S motorhoz 6 fokozatú manuális váltó, míg a PureTech 130 S&S benzinmotorhoz és a BlueHDi 120 S&S dízelmotorhoz 6 sebességes automata váltó társul.


Galéria


Várjuk megkeresését bővebb információval, kérdéseivel, észrevételeivel kapcsolatosan. Amennyiben szerviz szolgáltatásunkat venné igénybe, kérjük a 'Bejelentkezés szervizre' menüpont alatt található űrlap kitöltésével jelezzen nekünk. Kárbejelentés esetén a 'Szolgáltatások' menüpont alatt található 'Kárügyintézés' oldalon léphet velünk kapcsolatba. Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal kapcsolat menüpontjában elküldött megkeresésekre kapacitásunktól függően 1 munkanapon belül válaszolunk, sürgős esetben kérjük, keresse munkatársainkat telefonon.

Szalonjaink és szervizeink címeit és elérhetőségeitIDE KATTINTVA tekintheti meg.

Munkatársaink elérhetőségeit ITT TALÁLOD!

E
L
É
R
H
E
T
Ő
S
É
G
E
K