ÚJ CITROËN C4

ÚJ CITROËN C4 (2021)

AZ ÚJ CITROËN C4 ÉS Ë-C4 ËLECTRIC MODELLEKET

A SZAKMAI ZSŰRI A CAR OF THE YEAR 2021
DÖNTŐSEI KÖZÉ VÁLASZTOTTA!

Árlista

Tesztvezetés

A CITROËN ÚJRAÉRTELMEZI A KOMPAKT ÖTAJTÓS FOGALMÁT

2020-ban az új C4 és ë-C4 100% ëlectric modellekkel folytatódik a Citroën elektromos offenzívája. Megújult Citroën design, kivételes fedélzeti kényelem és szabadon választható erőforrás: a modell tisztán elektromos, benzin- és dízelmotorral is kapható. Az új C4 és ë-C4 100% ëlectric a kompakt Citroën limuzinok 92 éves hagyományának méltó örökösei. 1928 óta összesen 10 generáció követte egymást, és az ötajtósokból összesen 12,5 millió példány kelt el.

Az új Citroën C4 és ë-C4 100% ëlectric már rendelhető.


DESIGN

HATÁROZOTT STÍLUS, EGYEDI KARAKTER

● a kompakt ötajtósok eleganciája, letisztultsága és dinamizmusa (áramvonalas sziluett, kifinomult vonalvezetés és jellegzetes grafikus részletek, új első és hátsó lámpatestek)
● és a SUV-ok ereje és határozott karaktere, ami a nagy kerekekben és a sportos, nagyívű sziluettben mutatkozik meg.

Citroen New C4 2021 Design

ÚJSZERŰ, HIGH-TECH ORR-RÉSZ

A Citroën C4 megjelenése energikus és határozott:

Magas és szoborszerű motorháztető , a Citroën új stílusjegyeit hordozó orr-rész, V-alakban elhelyezett lámpatestek, két szinten helyet foglaló fényszórók és az orr két széléig húzódó krómozott márkajel.

A nappali fényeknél, a fényszóróknál és a ködlámpáknál is alkalmazott 100% LED Vision technológia.

ÁRAMVONALAS SZILUETT

Profilból az áramvonalas sziluett impozáns méreteket és a szerkezeti elemeket szorosan követő, finoman sportos vonalakat mutat, melyek tekintélyparancsoló és karakteres megjelenést biztosítanak.

A rövid első és hátsó túlnyúlások, a nagy átmérőjű (690 mm) kerekek és a versenytársakénál nagyobb, 156 mm-es hasmagasság egyedi, határozott és magabiztos fellépést biztosítanak a járműnek, mely szinte „ugrásra kész”.

Citroen New C4 2021 Design
Citroen New C4 2021 Design

DINAMIKUS ÉS ROBUSZTUS HÁTSÓ RÉSZ

A hátsó rész dinamikus és robusztus járműről árulkodik, és tekintélyes méretű (380 l) csomagtartót sejtet.

A döntött hátsó szélvédő, az áramvonalas spoiler és a fényes fekete sávot keretező lámpák jóvoltából az új C4 semmihez sem hasonlítható, egyedi látványt nyújt, ahol a V alakban elhelyezett LED-es lámpatestek is az újdonság részét képezik.

31 KÜLSŐ KOMBINÁCIÓ, 6 BELSŐ HANGULATVILÁG

7 karosszériaszín: hófehér, obszidiánfekete, acélszürke, platinaszürke, elixírvörös, karamellbarna és izlandi kék.

A5 színcsomag: fekete, homok, szürke, mélyvörös és kék. Az utóbbi csak az új ë-C4 – 100% ëlectric kínálatában található meg.

6 belső hangulatvilág meleg hatású anyagokkal és visszafogottabb vagy élénkebb színárnyalatokkal: a szériakivitelen felül 5 másik hangulatvilág érhető el, melyek mindegyikéhez Advanced Comfort ülések tartoznak: Urban Grey, Metropolitan Grey, Metropolitan Blue, Hype Black és Hype Red.

Citroen New C4 2021 Design
Citroen New C4 2021 Design

*Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën C4 személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Ez alól kivételt képez a FEEL felszereltségű ë-C4 – 100% ëlectric gépkocsi (1CLEA5HESFB0A010 gyári típuskód), melyre a 2 év kiterjesztett szerződéses garanciát külön kell megvásárolni. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

**A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

***8 év jótállás 160 000 km futáskorlátig (amelyiket előbb eléri az autó) a meghajtó akkumulátorra 70%-os töltő kapacitás erejéig.

FOKOZOTT KÉNYELEM

CITROËN ADVANCED COMFORT®

MENETKÉNYELEM

Citroen Citroen New C4 2021 Comfort

Az új Citroën C4 progresszív hidraulikus ütközőelemekkel® ellátott felfüggesztése a kiemelkedő kényelem és az ún. repülőszőnyeg-hatás révén messzemenően hozzájárul az utasok jó közérzetéhez, az autó dinamikus viselkedéséhez és a vezetési élményhez.

KÉNYELMES ÜLÉSEK

Citroen Citroen New C4 2021 Comfort

A kizárólag a Citroën által kínált Advanced Comfort ülések: a 15 mm-rel vastagabb felületi szivacsrétegnek köszönhetően még puhábbak és stabilabbak, a nagy sűrűségű belső mag jóvoltából optimális kényelmet biztosítanak: hatékonyabban szűrik a rezgéseket, és hosszú távon sem süppednek be.

MINDENNAPI KÉNYELEM

Citroen New C4 2021 Comfort

Az új C4 kompakt külső méretei ellenére, melyek a mindennapokban fontos mozgékonysághoz kellenek, tágas belső térrel – többek között hatalmas hátsó térdtérrel (198 mm) – rendelkezik.

LELKI KOMFORT

Citroen New C4 2021 Comfort

Az új C4 elektromosan nyíló napfénytetején át csak úgy árad a fény az utastérbe.

HASZNÁLATI KÉNYELEM

Citroen New C4 2021 Comfort

Az új C4 használatát 20 intuitív vezetéssegítő funkció teszi kényelmessé és gördülékennyé. Ezek 6 kapcsolódási technológiával is kiegészülnek.

HASZNOS ÉS ÖTLETES TÁROLÓHELYEK

Az új Citroën C4 fedélzetén a tágas utastér, a praktikus tárolóhelyek és az ötletes kialakítás kimondottan megkönnyítik az utasok életét.

Citroen New C4 2021 Comfort

SMART PAD SUPPORT® EGYEDÜL A CITROËNNÉL

Az új C4-ben kivételes tárolási lehetőségek és felszerelések állnak az első utas rendelkezésére: A Citroën Smart Pad Support®* egy a műszerfalba beépített, ötletes kihúzható tartóeszköz, mellyel bármilyen tablet biztonságosan rögzíthető. Az első utas így kedvére használhatja digitális eszközét. Az utassal szemben, a műszerfalban elhelyezett fiók pedig tablet tárolására is alkalmas. *felszereltségi szinttől függően széria vagy nem rendelhető

KÖZÉPKONZOL

A magas és széles középkonzolon rengeteg hely szabadult fel a tároláshoz:

 • Kivehető töltő okostelefonunk elhelyezésére és töltésére
 • 2 USB-csatlakozó
 • Tágas rakodó a konzol elülső részén több részre osztott csúszófedéllel
 • Kisebb tároló a sebességváltó kar előtt apró tárgyak elhelyezésére
 • Nagy középső tároló a sebességváltó kar előtt apró tárgyak elhelyezésére
 • Tágas tárolórekesz a csúsztatható középső könyöklő alatte
Citroen New C4 2021 Comfort
Citroen New C4 2021 Comfort

NAGY HÁTSÓ HELYKÍNÁLAT

Az új Citroën C4 a következőket kínálja:

 • Bőséges helykínálat a kategóriában legjobb térdtérrel (198 mm) a hátsó utasok számára
 • Hasznos tárolóhelyek például: 1 kisebb tárolórekesz a könyöktámaszban, pohártartók stb.
 • Akár 2 USB-csatlakozó

TÁGAS CSOMAGTARTÓ

Jól kihasználható tágas csomagterével (380 l) az új Citroën C4 a kategória középmezőnyében helyezkedik el.

A két helyzetbe állítható padló jóvoltából több részre osztható a csomagtartó, és a hátsó üléspad lehajtásával teljesen sík padlófelület alakítható ki. A padlót akár ferdén is rögzíthetjük, így könnyebb a bepakolás.

Citroen New C4 2021 Comfort

KAPCSOLAT A DIGITÁLIS VILÁGGAL

Citroen New C4 2021 Connection

Az új Citroën C4 a legkiválóbb kapcsolódási technológiákat alkalmazza:

● 10” érintőképernyő az autó beállításainak módosítására, a multimédiás rendszer, a telefon, a klímaberendezés és a navigációs rendszer kezelésére. A rendszer hangvezérléssel is működtethető.

● Connect Play, melyhez az Android Auto és az Apple Carplay technológiával kompatibilis Mirror Screen funkció tartozik Vezetéknélküli okostelefon-töltő

● Connect Assist: helymeghatározással működő, előfizetést nem igénylő, éjjel-nappal ingyenesen igénybe vehető assistance és sürgősségi segélyhívó szolgáltatás

● Connect Nav: legújabb generációs 3D online navigációs rendszer

● ConnectedCAM Citroën®: a Citroën C3 és a Citroën C5 Aircross SUV után ez a harmadik ilyen kamerával rendelkező Citroën

CITROËN CONNECT PLAY

Citroen New C4 2021 Connection

Az Apple CarPlay™ és az Android Auto technológiával kompatibilis Mirror Screen funkciónak köszönhetően az autóra csatlakoztatott okostelefon kijelzője a gépjárműére tükrözhető. Így elérhetővé válik a telefon multimédia-tartalma, és a telefont, valamint a funkcióval kompatibilis alkalmazásokat közvetlenül az érintőképernyőről vezérelhetjük.

CITROËN CONNECT NAV

Citroen New C4 2021 Connection

A 10” érintőképernyő látja el az összes média-, telefonos és navigációs funkció vezérlését. A hangvezérléssel működtethető Connect Nav 3D navigációs rendszer a TomTom Traffic szolgáltatáson keresztül valós időben tájékoztat a forgalmi viszonyokról, az útvonalon található parkolókról és áraikról stb. Vizuális és hangjelzés útján egyben a veszélyzónákra is figyelmeztet.

CITROËN CONNECT ASSIST

Citroen New C4 2021 Connection

A Connect Assist helyzetbeméréssel egybekötött sürgősségi és assistance segélyhívásra nyújt lehetőséget. Baleset vagy bármilyen más gyors beavatkozást igénylő szituáció esetén lehetővé teszi a megfelelő segélyszolgálatok automatikus vagy az „SOS” gombbal történő riasztását. Az éjjel-nappal elérhető szolgáltatáshoz nincs szükség külön előfizetésre.

ALKALMAZOTT TECHNOLÓGIÁK

20 VEZETÉSSEGÍTŐ RENDSZER

SZÍNES HEAD-UP DISPLAY

Citroen New C4 2021 Technology

A színes heap-up display kijelzőrendszer a vezetéssel kapcsolatos alapvető információkat egy, a vezető látóterében elhelyezett átlátszó lemezre vetíti.

HIGHWAY DRIVER ASSIST

Citroen New C4 2021 Technology

A HighWay Driver Assist a Stop & Go funkcióval ellátott adaptív tempomatot és a sávtartó asszisztenst kombinálja, azaz az autó sebességét és iránytartását is vezérli. A vezető így részlegesen átadhatja a vezetés feladatát; egyedül arra kell figyelnie, hogy a törvényi szabályozásnak megfelelően kezét a kormánykeréken tartsa és figyelje az utat. Fékezéssel vagy a kormányra kifejtett erővel azonban bármikor visszaveheti az irányítást az autó fölött.

PARK ASSIST

Citroen New C4 2021 Technology

A Park Assist a járdával párhuzamos, illetve arra merőleges parkoláskor segít a gépkocsi méretének megfelelő parkolóhelyet találni, és automatikusan bekormányozza az autót. A vezetőnek csak a gáz- és a fékpedált kell kezelnie.

TISZTÁN ELEKTROMOS, BENZIN- ÉS DÍZELMOTOROK

Citroen Citroen New C4 2021 Engine

Az új Citroën ë-C4 – 100% ëlectric csendes és könnyű vezetést biztosít, mely egyszerre dinamikus és kiegyensúlyozott:

 • 100 kW-os (136 LE) motor
 • 260 Nm azonnal rendelkezésre álló nyomaték
 • 30 perc* alatt akár 80%-os töltésszint, mellyel akár 350 km-es (WLTP) hatótáv biztosítható
 • 50 kWh-s akkumulátor, melyre – 70% töltőkapacitás erejéig – 8 évre vagy 160 000 km-re szóló jótállás vonatkozik
 • * 100 kW-os nyilvános töltés esetén
Citroen Citroen New C4 2021 Engine

A Citroën C4 kínálatában új generációs Euro 6 benzin- és dízelmotorokat találunk:

 • Egyenletes, hatékony vezetés
 • Benzinmotorok: 100–155 LE teljesítmény
 • Dízelmotorok: 110–130 LE teljesítmény
Citroen New C4 2021 Transmition

EAT8 AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ

A 8 sebességes EAT8 automata sebességváltóhoz egy új, speciális mintázatú fém váltókar tartozik. Az utóbbin a hátramenetnek, az üres fokozatnak és az előremenetnek megfelelően három pozíció (R, N és D) és 2 nyomógomb található:

P a Parking üzemmód kapcsolásához, és M a manuális üzemmód kapcsolásához (benzin- vagy dízelmotor esetén), vagy B a Brake üzemmód kapcsolásához (elektromos meghajtás esetén).


Galéria


Várjuk megkeresését bővebb információval, kérdéseivel, észrevételeivel kapcsolatosan. Amennyiben szerviz szolgáltatásunkat venné igénybe, kérjük a 'Bejelentkezés szervizre' menüpont alatt található űrlap kitöltésével jelezzen nekünk. Kárbejelentés esetén a 'Szolgáltatások' menüpont alatt található 'Kárügyintézés' oldalon léphet velünk kapcsolatba. Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal kapcsolat menüpontjában elküldött megkeresésekre kapacitásunktól függően 1 munkanapon belül válaszolunk, sürgős esetben kérjük, keresse munkatársainkat telefonon.

Szalonjaink és szervizeink címeit és elérhetőségeitIDE KATTINTVA tekintheti meg.

Munkatársaink elérhetőségeit ITT TALÁLOD!

E
L
É
R
H
E
T
Ő
S
É
G
E
K