ÚJ CITROEN C5 AIRCROSS HYBRID SUV

ÚJ CITROËN C5 AIRCROSS HYBRID

SILENT

URBAN

VEHICLE

Ë-KOMFORT OSZTÁLYÚ SUV

2020 NYARÁTÓL KERÜL A MAGYAR UTAKRA

A Citroën C5 Aircross Hybrid SUV a márka első, hálózatról tölthető hibrid modellje. Egyben az első lépés a márka «Low Emission Vehicles» (alacsony kibocsátású járművek) termékoffenzívájában, melynek célja, hogy 2025-re a paletta valamennyi modelljének legyen tisztán elektromos változata. A C5 Aircross Hybrid SUV tvözi egyrészt azokat az előnyöket, melyeket a a 100 százalékig elektromos üzemmód a hétköznapi vezetésben kínál, másrészt a belső égésű motor sokoldalúságát és hatótávját, amit a hosszabb utazások során élvezhetünk.

Citroen New C5 Aircross Hybrid Banner

FELTÖLTÉS

KÖNNYEN TÖLTHETŐ HIBRID JÁRMŰ

Citroen New C5 Aircross Hybrid Banner

A Citroën C5 Aircross Hybrid SUV feltöltése rendkívül egyszerű. Hagyományos konnektorról egy éjszaka alatt tölthető fel teljesen a lemerült akkumulátor: a 14A-os Green’up töltővel 4, míg a normál 8A-os/220V csatlakozóval 7 órányi töltési idővel számoljunk. Egy 32A-os Wallbox (elektromos fali töltőegység) 7,4 kW-os töltőjével pedig mindössze 1 óra 45 perc alatt érhetjük el a teljes töltöttségi szintet. A művelet programozható és ütemezhető, így jól kihasználható az éjszakai áram kedvezményes díja, ha nem csúcsidőben, teljes áron töltjük az autót. A töltés ütemezését beállíthatjuk az autó érintőképernyőjén, vagy az okostelefonra letöltött MyCitroën alkalmazással.

KÖRNYEZETKÍMÉLŐ MOTOROK ÉS AZ ÚJ Ë-EAT8 SEBESSÉGVÁLTÓ

Citroen New C5 Aircross Hybrid Banner

A továbbfejlesztett nyolcfokozatú EAT8 sebességváltó a gördülékenyebb fokozatváltásnak köszönhetően kifinomult és kényelmes vezetést garantál. Új funkcióval, a fokozott fékenergia-visszanyerést szolgáló « Brake » móddal látták el


DESIGN

ERŐS EGYÉNISÉG, AZ ELEKTROMOS AUTÓ STÍLUSJEGYEIVEL GAZDAGÍTVA

Citroen New C5 Aircross Hybrid Design

A Citroën C5 Aircross Hybrid SUV-nek sajátos megjelenést kölcsönöznek a kék dekorelemek (első lökhárítóbetét és Airbump® betétek). Az új hajtásmódra a vezetőoldalon, hátul elhelyezett « Hybrid » felirat utal. A stilizált « H » logók az első sárvédőkön is megjelennek.

INTUITÍV KAPCSOLÓDÁSI TECHNOLÓGIÁK

Az új C5 Aircross Hybrid SUV megőrzi nagyvonalú méreteit és kifinomultságát.

  • Új megjelenést kapott a 12,3 colos digitális képernyő. A « Hybrid » felirat alatt a hibrid hajtáshoz kapcsolódó speciális funkciók jelennek meg (teljesítmény kijelző, elektromos és benzin szintjelző, hatótáv, energiaáramlási diagram). Az autó töltése közben a műszeregységen jeleníthetjük meg a töltési sebességet, a hátralévő töltési időt, a hatótávot és az akkumulátor töltöttségi szintjét.
  • A 8 colos kapacitív kijelzővel ellátott érintőképernyős tableten is találunk modellspecifikus menüket, ahol megnézhetjük az energiaáramlási diagramot, a fogyasztási statisztikákat
  • A kívánt üzemmódot (ZEV, Hybrid vagy Sport) a középkonzolon található kapcsolóval választhatjuk ki.
  • A fokozott letisztultságra utal a keret nélküli belső elektrokróm tükör. A csak elektromos járművek részére fenntartott belvárosi útszakaszokon intelligens jelzőfénnyel is felhívja arra a figyelmet, hogy tisztán elektromos (ZEV) üzemmódban halad a gépjármű: a felvillanó kék lámpa jól láthatóan jelzi a közlekedés többi résztvevőjének az elektromos meghajtással érkező autót.
Citroen New C5 Aircross Hybrid Design

NAVIGÁCIÓ

Citroen New C5 Aircross Hybrid Design

VEZETÉS

Citroen New C5 Aircross Hybrid Design

SZEMÉLYRE SZABHATÓ DIGITÁLIS MŰSZERFAL

Citroen New C5 Aircross Hybrid Design

TÖLTÉS


DESIGN

ERŐS EGYÉNISÉG, AZ ELEKTROMOS AUTÓ STÍLUSJEGYEIVEL GAZDAGÍTVA

Citroen New C5 Aircross Hybrid Comfort

Tisztán elektromos (ZEV) üzemmódban, akár a legstresszessebb városi közlekedési helyzetekben, vagy a rövid ingázások során a fokozott akusztikai komfortnak köszönhetően semmilyen vibráció nem zavarja meg az új C5 Aircross Hybrid SUV utasainak nyugalmát. A többrétegű első üvegek kiváló hangszigetelők, a külső zajok nem szűrődnek be; olyan érzése van az autóban utazóknak, mintha védőburok venné őket körül.

Az új C5 Aircross Hybrid SUV-ben visszaköszönnek a progresszív hidraulikus ütközőkkel ellátott® felfüggesztések, melyek kiszűrik és elnyelik az úthibákat- és egyenetlenségeket, miközben kimagasló stabilitást és dinamizmust nyújtanak. A hibrid változat sajátos kialakításához tartozik, hogy az új C5 Aircross Hybrid SUV többlengőkaros hátsó futóművet kapott, amely kifogástalan stabilitást és kényelmet garantál.

Advanced Comfort ülések

Citroen New C5 Aircross Hybrid Comfort

A Citroën C5 Aircross Hybrid SUV üléseit széles üléslappal és háttámlával látták el. Az ülések belsejébe nagysűrűségű hab került, míg felületüket 15 mm vastag, texturált poliuterán hab borítja. A kettő együtt nagyfokú kényelmet, puhaságot és tartást biztosít a midennapi vezetésben. A maximális utazási kényelem érdekében az első ülések magasságban, az első fejtámaszok pedig magasságban és mélységben állíthatók. Az első ülésekbe többpontos masszázsfunkció is igényelhető az ülésfűtésen kívül.

Szegmensbajnok a modularitásban

Citroen New C5 Aircross Hybrid Comfort

Az új C5 Aircross Hybrid SUV utastere is megőrzi az alapváltozat erősségeit. Hátul a három különálló ülés egymástól függetlenül 15 cm hosszon csúsztatható, ennek köszönhetően változatosan alakíthatjuk az utasteret és a csomagtartót. Az ülések dőlésszöge öt fokozatban állítható, a támlák lehajtásával pedig teljesen sík padlót kapunk. Mivel az akkumulátorokat az utastér alatt helyezték el, a csomagtartó mérete továbbra is impozáns: 460-ról 600 literre növelhető térfogatával mércét állít a kategóriában. Számos praktikus rakodóhelyet találunk, a középkonzol előtti mélyedést felszerelhetjük az okostelefon vezeték nélküli töltésére szolgáló egységgel.


TECHNOLÓGIA

20 VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZER


FEDEZZE FEL AZ ALÁBBI VIDEÓN KERESZTÜL!


Várjuk megkeresését bővebb információval, kérdéseivel, észrevételeivel kapcsolatosan. Amennyiben szerviz szolgáltatásunkat venné igénybe, kérjük a 'Bejelentkezés szervizre' menüpont alatt található űrlap kitöltésével jelezzen nekünk. Kárbejelentés esetén a 'Szolgáltatások' menüpont alatt található 'Kárügyintézés' oldalon léphet velünk kapcsolatba. Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal kapcsolat menüpontjában elküldött megkeresésekre kapacitásunktól függően 1 munkanapon belül válaszolunk, sürgős esetben kérjük, keresse munkatársainkat telefonon.

Szalonjaink és szervizeink címeit és elérhetőségeitIDE KATTINTVA tekintheti meg.

Munkatársaink elérhetőségeit ITT TALÁLOD!

E
L
É
R
H
E
T
Ő
S
É
G
E
K