Céginformáció

A Sipos Kft. 2000.01.01-től van jelen a piacon, mint a Citroën hivatalos márkakereskedése, a gépkocsik szervizelésével 1968 óta foglalkozik. A kezdetekkor még csak karosszériajavítással és mechanikus - elektronikus szervizeléssel foglalkozott az alapító tulajdonos, Sipos Árpád és testvére. A nagy változást az 1992-ben létrehozott Seat márkakereskedés jelentette, melyet a Citroën váltott fel.

A Citroën hivatalos márkakereskedésben szinte minden tevékenység megtalálható, amit a gépjármú tulajdonosok igényelnek. Ilyen az új- és használt autó értékesítés, s az ehhez kapcsolódó banki finanszírozás intézése. A teljes körű biztosítási ügyintézés, mely az új gépkocsik biztosítását és a sérült gépkocsik kárügyintézését öleli fel. Ehhez szervesen kapcsolódik a karosszériajavítás és a fényezés. A szerviz és alkatrész értékesítés elsősorban a Citroën tulajdonosok magas szintű kiszolgálását hivatott ellátni, de minden egyéb más márkát is kiszolgál. A vizsgára való felkészítés és vizsgáztatás segítségével a Sipos Márkakereskedésbe betért autók biztonságosan vehetnek rész a közúti forgalomban.

A személyi állomány családi irányításon alapul, ezért nagyon rugalmasan és empatikusan kerülnek az ügyfelek kiszolgálásra, mely során diplomás szerelőkkel, kereskedelmi és vevőszolgálati munkatársakkal kerülnek kapcsolatba. A cég Pest Megye legnagyobb városában központi helyen található az M7 autópálya érdi lehajtójánál és az M6-os autópálya százhalombattai végénél, így az Ügyfelek könnyen és gyorsan megtalálhatják.>Célunk, márkakereskedésünk folyamatos fejlesztése, a szolgáltatás javítása, vevőink elégedettségének növelése érdekében.

A márkakereskedésben dolgozók folyamatos képzésen vesznek részt, az új munkaerő pedig szigorú szakmai követelmények alapján kerül kiválasztásra, biztosítva ezáltal a színvonalas és kiegyensúlyozott szerviz és értékesítési munkát.A kereskedés sok szeretettel várja Ügyfeleit a hét 6 napján.

Referencia partnereink a teljesség igénye nélkül: Backaldrin Hungária Kft, QMS Irányítástechnika Kft, Cooltech Hűtéstechnikai Kft, Allied Solutions CEE Kft, Plaszt-Im Kft., Érd És Térsége Víziközmű Kft., POS-Stúdió Kft., Peri Kft., Electraplan Termelő Kft., Intercafe Kft., D. Kaiser Kft., Inreco Hungary Kft., ACE Autókölcsönző.


50 éves családi szövetségen alapuló

Sipos Kft

Szakmaiságon alapuló céget szeretnék bemutatni Önöknek. A történet a hatvanas évek elején kezdődött, mikor két fivér kitanulta a szakmát. Sipos Árpád karosszérialakatosnak, fivére Lajos pedig autószerelőnek tanult. A szakma létfenntartó volt, hiszen ebben az időben Édesapjuk az 56-os események áldozataként politikai fogoly volt, Édesanyjuk, pedig több éves kórházi ellátásra szorult. Így szülők nélkül nem is volt más lehetőségük, mint jól csinálni, amit hivatásnak választottak… és Ők jól csinálták.

A klasszikus mondás szerint, minden sikeres férfi mellett keresd a Nőt! Ez itt sincs másként. Szintén az élet kemény iskolájában cseperedett, tragikus elvesztések miatt, nagyszülők által szeretetben nevelt Sinkó Veronika lett Árpád párja. Napjainkban lesz a szövetség ötven éves, amihez ezúton is szívből gratulálok!

Ők ketten erős alapokra helyezték a céget. Bár a szívük mindig száz százalékon benne volt a munkájukban, a gyakorlatias, tiszta, logikus gondolkodásuk segített még abban is, hogy ha kell visszabontsák, kijavítsák egészen addig, amíg nem lett teljesen stabil és az Ő értékrendjüknek megfelelő. Nem hallgattak a lehúzó, pesszimista gondolatokra. Nem érdekelte Őket, hogy nem bíznak Bennük, mert Ők bíztak egymásba.

Kis egyéni vállalkozás, majd bővülő tevékenységi kör, a 90-es évek elején még sokak által kinevetett és értelmezhetetlen autókereskedés. Lépésről-lépésre haladtak. Haladtak és helytálltak. Ma már a mindennapi munkában nem vesznek részt, de a szemük egy picit még figyeli, hogy a gyermekeik, Árpád és Ildikó hogyan folytatják, amit Ők elkezdtek. Hogy az üzleti életben megmaradnak-e azok az elvek, amikkel útra indították Őket.

Hogy nem kell a cifra nyomorúság és ne lépd túl a lehetőségeidet ! Hogy a befektetett munkának mindig van eredménye és hogyha nem most, akkor majd a jövőben meglátod, mert a fizika törvénye szerint energia nem vész el, csak átalakul. Hogy ne ess pánikba, ha valami nem megy úgy, ahogy szeretnéd! Mert nem kell minden üzletnek megkötődnie, majd jön helyette más és talán annak kell a „hely”. Hagyj neki és magadnak időt! Hogy átgondoltan, megfontoltan, de merj dönteni és vállald érte a felelősséget! Hogy sosem a körülmények a hibásak. Állj fel, ne sajnáltasd magad, „porold le a ruhád” és menj tovább! És soha ne tedd azt mással, ami neked sem esne jól! Ha mégis megtetted, tudj bocsánatot kérni.

Sok minden történik ebben a XXI. századi fogyasztói társadalomban. Kicsit megmar, kicsit megváltoztat, de biztos forrásból tudom, hogy ezek az igazi értékek megmaradtak és a lehetőségeim szerint tovább adom őket a következő generációnak. Mert én hiszek a családban, annak erejében és szentségében. Drága szüleim, csodálattal nézek fel Rátok. Köszönöm, hogy így neveltetek:

Sipos Ildikó(X)


A
J
Á
N
L
A
T
O
K