Biztosítások

Kötelező biztosítás, CASCO



Nálunk vásárolt gépjárművére kötelező biztosítás megkötését és az azzal járó minden adminisztrációs feladat elvégzését bízza ránk! Szakképzett munkatársunk ismerve a biztosítók ajánlatait a legkedvezőbb megoldást keresi meg önnek, ezzel levéve a terhet önről a gépjármű forgalomba helyezésével és biztosításával kapcsolatos bonyolult adminisztrációs feladatokat tekintve.

A Citroën Sipos a követező biztosítási társaságokkal áll kapcsolatban:

  

MKB Biztosító Zrt.

AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.

UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.

WÁBERER Hungária Biztosító Zrt.

Generali Biztosító Zrt.

SIGNAL Biztosító Zrt.




Mi a GAP biztosítás?

A kötelező és CASCO biztosításokon túl választhat a QBE Biztosító  pénzügyi befektetések fedezetére vonatkozó EuroGAP és LeaseGAP termékei közül is. A GAP biztosítás (gap szó jelentése: rés) a pénzügyi befektetések fedezetére vonatkozik, amely nélkül a gépjármű tulajdonosánál jelentős veszteség keletkezhet. Egy új gépjármű értéke már az autószalon elhagyását követően csökken, sőt az első 3 évben az autó akár piaci értékének felét is veszítheti. Sajnos jelen biztosítási körülmények között, nem valószínű, hogy az az érték, amit ön kártérítésként kap elsődleges biztosítójától, elegendő lesz ahhoz, hogy egy azonos autómodellt vásároljon anélkül, hogy pénzt kellene befektetnie. Az EUROGAP biztosítás garantálja önnek gépjárműve vételárát, a LEASEGAP biztosítás pedig fedezi az autó káridőponti forgalmi értéke és a finanszírozónál nyilvántartott könyvelt érték közötti különbözetet. A LEASEGAP termék biztonságot nyújt önnek a banki, finanszírozói adóssággal szemben.



EuroGAP

Az EuroGAP biztosítás úgy lett kialakítva, hogy védelmet nyújtson az ön gépjárművébe fektetett pénzének összegének az első években, amikor az értékcsökkenés a legjelentősebb.

A casco biztosítás a gépjármű káridőponti forgalmi értékére nyújt fedezetet, de ez az összeg is csökkentésre kerül az önrészesedés rtékével.

Az EuroGAP lehetőséget nyújt arra, hogy fedezze a gépjármű egykori vételára és a káridőponti forgalmi értéke közötti különbözetet. Sőt, az EuroGAP Plusz biztosítás még a casco önrészesedés kártérítését is tartalmazza.

 

EuroGAP és EuroGAP Plusz


Az EUROGAP és az EUROGAP Plusz biztosítások együtt nyújtanak teljes fokú védelmet a vásárlásra befektetett pénzére 1, 2, 3 vagy akár 4 éves időtartam alatt. Ezen időszak alatt totálkár, lopás esetén, elegendő anyagi fedezet áll rendelkezésre új gépjármű vásárlásához.



LeaseGAP

A LeaseGAP biztosítást azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik bank vagy lízing cég segítségével vásárolták gépjárművüket pénzügyi lízing, vagy operatív lízing konstrukcióban.

A szolgáltatás biztonságot nyújt a finanszírozónál könyvelt pénzösszeg és a káridőponti forgalmi érték közötti különbözetet a káresemény megtörténtekor. Ha Casco önrészesedésének összegét szeretné csökkenteni, ajánljuk önnek a LeaseGap biztosítást.


BŐVEBB INFORMÁCIÓ



Várjuk megkeresését bővebb információval, kérdéseivel, észrevételeivel kapcsolatosan. Amennyiben szerviz szolgáltatásunkat venné igénybe, kérjük a 'Bejelentkezés szervizre' menüpont alatt található űrlap kitöltésével jelezzen nekünk. Kárbejelentés esetén a 'Szolgáltatások' menüpont alatt található 'Kárügyintézés' oldalon léphet velünk kapcsolatba. Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal kapcsolat menüpontjában elküldött megkeresésekre kapacitásunktól függően 1 munkanapon belül válaszolunk, sürgős esetben kérjük, keresse munkatársainkat telefonon.

Szalonjaink és szervizeink címeit és elérhetőségeitIDE KATTINTVA tekintheti meg.

Munkatársaink elérhetőségeit ITT TALÁLOD!

E
L
É
R
H
E
T
Ő
S
É
G
E
K