Citroën szolgáltatási szerződések


Az új Citroënt vásárlók akár 8 évre is megszabadulhatnak a karbantartás kellemetlenségeitől, és pontosan megtervezhetik autójukkal kapcsolatos költségeiket.


Essentialdrive szerződés 

Havi 1 300 Ft-tól

Kiterjesztett garanciaszerződés: akár 8 évre is biztosítja nyugalmát: Citroën-e a jótállásiidőszakot kivetően is ugyanolyan garanciát élvez, mint a legelső napon: szerződése hibás alkatrészek cseréjén, vagy javításán túl a munkadíjra is kiterjed. Ráadásul a Citroen Assistance a hét minden napján, a nap 24 órájában segítségére siet Magyarország, sőt egész Európa területén. A szerződés időtartama: 36,48 vagy  96 hónap*(2) Futásteljesítmény: 60 000-200 000 km *(3)(1)Előnyök:

  • A forgalmi engedély bemutatásakor gépjárművét a hálózatbármely pontján azonnal beazonosítják, így gyors kiszolgálásra számíthat.
  • A szerződés értelmében jogosult a hibásnak elismertszerkezeti elemek cseréjére vagy a gyártó normáinak megfelelő javítására (amunkadíjat is beleértve) (Kivéve az alkatrészek normál elhasználódása, az időszakos karbantartások és a tartozékok esetén.)

  • A kiterjesztett garanciaszerződés növeli gépjárműve értékét annak esetleges eladása esetén, hiszen a szerződés a fennmaradó időtartamra átruházható (Kizárólag előre, egy összegben kifizetett Citroën kiterjesztett garanciaszerződés esetén.). Kérésre a szerződés meghosszabbítására is lehetőség van. Ez ügyben kérjük, forduljon Citroën márkakereskedéséhez (Az ön első szerződéskötése idején érvényes időtartamig és/vagy futásteljesítményig.).

  • A gépjármű ellopása esetén a szerződési díj időarányosan visszatérítésre kerül, mégpedig egy következő Citroën szolgáltatási szerződésnél érvényesíthető jóváírás formájában (Ha a gépjármű a lopás bejelentését követő 30 napon belül nem kerül elő, a szerződés a lopás napjával érvényét veszti.* 2013. szeptember 15. után kötött szerződések esetében). Ezeken kívül szervizbérautó igénybevételére is jogosult, ha gépjárműve egy garanciális mechanikai meghibásodást követően több mint 3 órára üzemképtelenné válik.

  • Az év minden napján, bármely napszakban számíthat ránk, függetlenül attól, hogy Európán belül éppen hol tartózkodik.
  • A képzett szerelők által végzett helyszíni hibaelhárítást követően többnyire folytathatja az utazást. Ha azonban a helyszíni hibajavítás nem lehetséges, gépjárművét a legközelebbi Citroën márkaszervizbe vontatják.


Costdrive szerződés

Havi 1 700 Ft-tól

A Citroën leveszi önről a karbantartás minden gondját. A karbantartási szerződésa szervizfüzetben előírt valamennyi karbantartási műveletre kiterjed. Mindent előre megterveztünk, így a gépjármű fenntartásával kapcsolatos kiadásait maximálisan kézben tudja tartani. A forgalmi engedély bemutatásakor gépjárművét a hálózat bármely pontján azonnal beazonosítják, így gyors kiszolgálásra számíthat.

Kötelező és karbantartási szerződés: Kiszámíthatóság és Hatékonyság mindenek felett.

A kiterjesztett garancián, valamint az assistance szolgáltatáson túl, szerződése a gépjármű karbantartási tervében szereplő összes műveletre kiterjed (alkatrészek, munkadíj, kenőanyagok). Gépjárműve karbantartásának idejére előnyös feltételekkel igényelhet magának szervizautót. A szerződés időtartama 24, 36, 48, vagy 96 hónap *(2) Futásteljesítmény: 60 000-200 000 km *(3)(1)

Citroen Assistance, mely szerződésének része, a hét minden napján, a nap 24 órájában segítségére siet Magyarország, sőt egész Európa területén. Gépjárműve üzemképtelensége esetén azonnal gondoskodunk önről. Szükség esetén egy szervizbérautót is a rendelkezésére bocsátunk.


Freedrive szerződés - a teljes szabadság!

Havi 4 600 Ft-tól

A kiterjesztett garancián, valamint az assistance szolgáltatáson túl, szerződése karbantartási műveletek mellett a kopóalkatrészek cseréjére és javítására is kiterjed. Ingyen felkészítjük autóját műszaki vizsgára, miután felmértük a sikeres vizsgához szükséges beavatkozásokat. Gépjárművét kívül-belül kitakarítva adjuk át Önnek. Amíg Citroen-je a karbantartási tervben szereplő műveletek elvégezése céljából javítóműhelyünkben tartózkodik, egy szervizbérautót bocsátunk rendelkezésére. A szerződés időtartama 24, 36, 48, vagy 96 hónap *(2) Futásteljesítmény: 40 000-200 000 km *(3)(1)

Citroen Assistance a hét minden napján, a nap 24 órájában segítségére siet Magyarország, sőt egész Európa területén. Gépjárműve üzemképtelensége esetén azonnal gondoskodunk önről. Szükség esetén egy szervizbérautót is a rendelkezésére bocsátunk.

Kiterjesztett Assistance szerződése defekt, akkumulátor-lemerülés, kulcsai elvesztése, illetve nem megfelelő üzemanyag felvétele vagy a tartály kiürülése esetén is megoldást jelent.

*

  1. amelyik határt a gépkocsi előbb eléri
  2. az első forgalomba helyezéstől számítva
  3. maximum futásteljesítmény 0 km-től számítva

BŐVEBB INFORMÁCIÓ


Várjuk megkeresését bővebb információval, kérdéseivel, észrevételeivel kapcsolatosan. Amennyiben szerviz szolgáltatásunkat venné igénybe, kérjük a 'Bejelentkezés szervizre' menüpont alatt található űrlap kitöltésével jelezzen nekünk. Kárbejelentés esetén a 'Szolgáltatások' menüpont alatt található 'Kárügyintézés' oldalon léphet velünk kapcsolatba. Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal kapcsolat menüpontjában elküldött megkeresésekre kapacitásunktól függően 1 munkanapon belül válaszolunk, sürgős esetben kérjük, keresse munkatársainkat telefonon.

Szalonjaink és szervizeink címeit és elérhetőségeitIDE KATTINTVA tekintheti meg.

Munkatársaink elérhetőségeit ITT TALÁLOD!

E
L
É
R
H
E
T
Ő
S
É
G
E
K