Használt autó beszámítás

Bizományos értékesítés

Jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink EUROTAX értékelés, állapotfelmérés és az autópiaci árak figyelembevételével határozzák meg az ajánlott eladási árat, de a végső döntést természetesen a tulajdonos beleegyezésével hozzák meg, s ezt szerződésben rögzítik.

HASZNÁLT AUTÓ KÍNÁLATUNK

Autóbeszámítás

Új- és használt autó esetén beszámítjuk gépjárművét ezzel is könnyítve autócseréjét. A vételárat az autó állapotfelmérése, az autópiaci árak és EUROTAX értékelés figyelembevételével határozzuk meg.

Műszaki állapotfelmérés 

Cégünk telephelyein kiállított összes gépjárművünk átesik megbontás nélküli műszaki átvizsgáláson, s az erről készült állapotlapot a vásárlók számára nyilvánossá tesszük, ezzel csökkentve a használt autó vásárlásával járható esetleges kockázatot. Ezen szolgáltatásunk igénybe vehető olyan személyek számára is, akik nem cégünk segítségével értékesítik járművüket.

Hitel, biztosítás, tulajdonosi átíratás

Mindent egy helyen intézünk! A gépjárművet minden esetben a tulajdonos nevére íratva, biztosítással ellátva adjuk át.


HITEL ÜGYINTÉZÉSRŐL BŐVEBBEN


 


Várjuk megkeresését bővebb információval, kérdéseivel, észrevételeivel kapcsolatosan. Amennyiben szerviz szolgáltatásunkat venné igénybe, kérjük a 'Bejelentkezés szervizre' menüpont alatt található űrlap kitöltésével jelezzen nekünk. Kárbejelentés esetén a 'Szolgáltatások' menüpont alatt található 'Kárügyintézés' oldalon léphet velünk kapcsolatba. Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal kapcsolat menüpontjában elküldött megkeresésekre kapacitásunktól függően 1 munkanapon belül válaszolunk, sürgős esetben kérjük, keresse munkatársainkat telefonon.

Szalonjaink és szervizeink címeit és elérhetőségeitIDE KATTINTVA tekintheti meg.

Munkatársaink elérhetőségeit ITT TALÁLOD!

E
L
É
R
H
E
T
Ő
S
É
G
E
K