Átvizsgálások

Nem szereti a telefonos időpontfoglalást? Nincs ideje tartani a vonalat, sietne?Kényelmes online szerviz-bejelentkező rendszerünkben kiválaszthatja néhány kattintással bármely magyarországi hivatalos márkaszervizünkben az Önnek leginkább megfelelő szerviz időpontot.

Az online felületet nemcsak asztali gépről és laptopról, de természetesen tabletről és mobilról is elérheti!

KÉNYELMES IDŐPONTFOGLALÁS EGY MOZDULATTAL

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS!

Bízza gépjárművét szakértő kezekre!

Válogasson szakembereink által összeállított, műszeres mérés(eke)t is magába foglaló szervizcsomagjaink közül:

Szervíz kontrollcsomag

1. „Biztos fékezés“ kontrollcsomag bruttó 5500 Ft-ért (1)

Ne várja meg, míg a jármű féktárcsáinak és fékbetéteinek vastagsága eléri a kritikus pontot! Ellenőriztesse a jármű fékrendszerét! A csomag ára műszeres fékhatásmérést is tartalmaz!

2. „Stabil Futómű“ kontrollcsomag bruttó 5500 Ft-ért (1)

A bizonytalan futómű nemcsak rontja a fékezés hatásfokát, de könnyen sodorhatja Önt és utasait balesetveszélyes helyzetbe. Ne kockáztasson! Szakembereink ellenőrzik gépjárműve futóművét és műszeres lengéscsillapítómérést is végeznek autóján.

3. Biztosan az úton - fék + futómű kontrollcsomag bruttó 10.000 Ft-ért (1)

Komplex fékrendszer és futómű ellenőrzés csomagunk részeként műszeres fékhatásmérést és lengéscsillapító mérést is végzünk autóján.

4. 150 pontos komplex műszaki kontrollcsomag bruttó 13.000 Ft-ért (1)

150 pontos műszaki átvizsgálásunkat bármely autótípushoz igénybe veheti. A műszeres fékpadi fékhatásmérés és lengéscsillapítómérés mellett ellenőrizzük a berendezések tömítettségét, a folyadékszinteket és azok mindőségét. Átvizsgáljuk a teljes karosszériát, a világítóberendezéseket is. Mivel a csomag értékbecslést is tartalmaz, ajánljuk használtautó eladás vagy vásárlás előtt, illetve a már megvásárolt használtautó állapotának szakszerű állapotfelméréséhez.

5. 150 pontos komplex műszaki kontrollcsomag Citroën gépjárművekhez 18.000 Ft-ért (1,2)

A csomag keretében - a 13.000 Ft-os kontrollcsomag tartalmán túl – márkaspecifikus beavatkozásként műszerrel ellenőrizzük a FAP szűrő eltömődöttségét és az adalék mennyiségét, valamint diagnosztikai műszerünkkel megállapítjuk, hogy a gépjármű computere tárol-e hibát. Ha használt Peugeot gépjárművet szeretne vásárolni vagy értékesíteni, illletve a már megvásárolt Peugeot használtautóján szeretne egy szakszerű műszaki állapotfelmérést végeztetni, akkor ez az értékbecslést is tartalmazó csomag biztosan megfelel az elképzeléseinek.

1 Szemrevételezéssel, megbontás nélkül végzet átvizsgálás, mely a nem műszeres ellenőrzés esetében az átvizsgálást végző szakember szakmai tapasztalatai és hozzáértées alapján megadott becsült értékeket állapít meg. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a gépjármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási lehetőségét! A szolgáltatáscsomag ára más akcióval és/vagy hűségprogram kedvezményével nem összevonható. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. A csomag részletes tartalmát a „Műszeres állapotfelmérés szervizcsomagok“ táblázat tartalmazza. A tájékoztatás nem teljes körű. Az akciós csomagár visszavonásig érvényes a magyarországi hivatalos Citroën márkaszervizekben.

2 Csak Citroën gépjárművekhez igénybevehető csomag. Amennyiben Ön más gépjárműmárkára szeretné a csomagot igénybe venni, úgy előtte érdeklődjön hivatalos márkaszervizünkben, hogy az Ön gépjárművére a kontrollcsomag igénybe vehető-e?

3 A mérési jegyzőkönyv az átvizsgálási adatlap elválaszthatatlan része.

4 A gépjármű computereiből történő hibakiolvasás, mely arról tájékoztat, hogy tárolnak-e hibát a gépjármű computerei? Hibafeltárást, bővebb diagnosztikát a csomagár nem tartalmaz.

5 Az értékbecslés alapja a márkakereskedés/márkaszerviz által használt szoftver rendelkezésére állásától és típusától függ, illetve az átvizsgálás során megállapítottak alapján kerül meghatározásra. Ez az érték egy becsült, körülbelüli érték, mely értékesítési pontonként, a kereslet-kínálat függvényében változhat.

BEJELENTKEZÉS KONTROLL CSOMAGRA


Éves felülvizsgálat

Az évi hűséglátogatások alkalmával tapasztalt szakembereink azon dolgoznak, hogy gépkocsiját tökéletesen karbantartsák, s a költséges beavatkozásokat megelőzve előre kiszűrjük a problémaforrásokat. Ha tisztában van gépjárműve állapotával, a későbbi kiadások is könnyebben tervezhetőek!

Az éves szervizlátogatás a nyugodt vezetés záloga, ha nem szeretne kellemetlen meglepetésben részesülni, látogasson el márkaszervizünkbe éves szinten!

BEJELENTKEZÉS ÉVES FELÜLVIZSGÁLATRA


Biztonsági átvizsgálás

Szakképzett szerelőink első lépésben átvizsgálják autóját, átbeszélik önnel az eredményt, s elvégzik a szükséges javításokat. Így tökéletes biztonságban tudhatja magát, s utasait! Munkatársaink kiszűrik az esetleges meghibásodásokat a gépjármű fékrendszerében, vezérműjével, felfüggesztésével kapcsolatosan stb., s egy 21 lépésből álló átvizsgálást hajtanak végre.

BEJELENTKEZÉS BIZTONSÁGI ÁTVIZSGÁLÁSRA


Téli átvizsgálás

A Citroën Sipos a téli viszontagságos időjárás közepette is vigyáz az Ön és utasai biztonságára! Az autó minden érzékeny pontját feltérképezik szakembereink, s gondoskodnak az optimális működésről. A gyújtóberendezés, az akkumulátor, világítóberendezések, gumiabroncsok, ablaktörlők tökéletes működése érdekében nagy figyelemmel vizsgáljuk át járművét, s ha szükséges, ki is cseréljük az elhasználódott alkatrészeket. Egy kifogástalanul működő és biztonságos gépkocsival nyugodtan nekivághat a télnek!

BEJELENTKEZÉS TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA


Klímaátvizsgálás

A légkondicionáló rendszer optimális működése, a megfelelően szűrt levegő és az üvegfelületek tökéletes páramentesítése érdekében 8 lépésből álló átvizsgálást végzünk. Az egyes évszakok sajátosságait szem előtt tartva hajtják végre szakembereink a szükséges változtatásokat.

BEJELENTKEZÉS KLÍMAÁTVIZSGÁLÁSRA


BŐVEBB INFORMÁCIÓAz Adatkezelési szabályzatot ITT TALÁLOD!


Készletről azonnal elvihető haszongépjárművek kedvező áron!

További részletek megtekintése


A
K
C
I
Ó
S
 
A
J
Á
N
L
A
T