Flottaértékesítés


A Citroën Sipos kiemelt figyelmet szentel vállalati ügyfeleinek, s a speciális elvárások teljesítésére egyedi megoldásokkal szolgálnak Business Center-ünkben képzett értékesítőink. Ügyfeleink részére teljes körű flottakezelési szolgáltatásokat kínálunk. Dinamikus csapatunk és sokszínű termékpalettánk segítségével egyedi és személyre szabott konstrukciókkal állunk rendelkezésére! Komoly figyelmet fordítunk nagyvállalatok, illetve kis- és középvállalkozások magas színvonalú kiszolgálására. Munkatársainkkal az üzemeltetés teljes területén készséggel állunk rendelkezésére. TEKINTSE MEG HASZONGÉPJÁRMŰ KÍNÁLATUNKAT


Mit kínál a Citroën Sipos vállalati ügyfeleinek?

  • Flottavásárlóink listaárainknál jóval kedvezőbb áron juthatnak új gépkocsihoz, más autómárkák kínálatához képest is kedvezőbb ajánlatot biztosítunk számukra.
  • Nem kell egyszeri nagyberuházásban gondolkodniuk ahhoz, hogy gépkocsiparkjuk mindig a legkorszerűbb autókból álljanak.
  • Kedvező pénzügyi ajánlatok finanszírozó partnereinknek köszönhetően.
  • Széles típuspaletta biztosítása C1-től egészen a 9 személyes Jumper Multispace minibuszig+ haszongépjárművek. 
  • Előre tervezhető költségek a flottapark üzemeltetésének szempontjából. Fix szervizelési és fenntartási költségek.
  • 2 év Km korlátozás nélküli garancia és 30 000 km-enkénti vagy 1 évenkénti szervizciklus.


            Citroën haszongépjármű felépítmények


Széria gyártásban nem rendelhető kialakítású haszongépjárművet szeretne? Egyedi elképzeléssel rendelkező ügyfeleink igényeit is probléma nélkül kiszolgáljuk!

Szigetelt- vagy klimatizált raktér, egyedi plató, ponyva; elválasztó elemek beépítése, raktérhűtés stb. mind megvalósítható a Citroën Siposnál! Adja meg elképzeléseit és már gyártjuk is önnek a kívánt furgont speciális kialakítással, melyre természetesen garanciát vállalunk!


FELÉPÍTMÉNYEK     

     Adatkezelési szabályzatot ------- ITT  találod! :-) 
                                                                                                                                                      


Haszongépjárművek készleten, kedvező áron!